Typerää edes kysyä, mutta kymmenet fanit olisivat iloisia, jos Monarin keikkaa voisi siirtää päivällä-kahdella. Machine Head sattuu olemaan Nosturissa samana päivänä, eikä saa lippua myytyä enää eteenpäin.

No olihan se typerää kysyä, mutta älä huoli – kaikki me teemme virheitä.

Morjensta tässä Rane ja Mikko. Haluaisimme tilata t-paidat, mutta teillä ei näytä löytyvän kuin S kokoa. Olemme sen verran isoja poikia, että tuo S koon paita taitaa olla vähän liian pieni. Eikö teillä olisi tarjota isompia kokoja kuten M tai L kokoja. Luulisi, että kaikki kovan luokan hevimiehet olisivat juoneet kaljaa sen verran, että maha olisi turvonnut ohi tuon S luokituksen. Näin haluaisimme jättääkkin vetoomuksen isompi mahaisten puolesta, että meidän syrjintäisimme lopetettaisiin. Saatanan kukot. 🙂 Haluaisimme myös kommentoida, että teidän laulajalla on erittäis miehekäs karvoitus naamanalueella. Respect and keep up the good work, mates!

T-paitoja ei ikävä kyllä ole enää jäljellä kuin S-kokoa; isompia kokoja saatte odotella ensi kevääseen. Ostakaa pitkähihaiset? Tai hupparit? Talven pakkasissa voi lämpöä tuoda myös parta, mikä on Markolla XL-kokoa.

hygelle kysymys: Miten olet virittänyt bassorumppuusi noin täyteläisen soundin? En nyt viitsi punastuttaa sua enempää kehumalla mahtavia soittotaitojasi, joten hauskaa pikkujoulua, ja tulkaahan tosissanne soittamaan sitten uutena vuotena nosturiin! odotan sitä innolla!

Janne on rautainen ammattilainen ja työntänyt perheensä bassorumpuun – siitä täyteläisyys!

EDIT Hyge vastaa oikeasti: Kalvo on Evansin Eq 1(ykkönen) aikas löysälle viritettynä. Ohut läpinäkyvä Evansin demppari/vahvistin nuijan kohdalla. Sitten vaan napakka polkasu ja avot.

morjens. semmonen juttu vaan, että mites ne kasvot kohti itää sanat oikeen menikään ku kansilehdissä sanotaan: “JÄÄ tähän paikkaan lepäämään”, ja se kuulostaa ihan “JÄÄN tähän paikkaan lepäämään” Eli siis kumpi se siis on! ei muuta tällä kertaa.

Se on omatunnon kiusaus kun kertojaminää riivaa, ja painettu siis kansiin ihka oikein.

Siis onko Charged tulossa ihan oikeasti Monarille soittaa teiän kanssa?

Mist myö se voitais tietää? Eihän myö nyt mitään oraakkeleita sentään olla. Tulemalla paikalle voit katkaista tämänkin huhun siivet, tai sitten todistaa jotain elämää suurempaa.

Nyt kun on tullut nolattua itsensä tolla Mannerheim jutulla niin saan varmaan nolata itseni uudelleen? Kysymyksessä on Marjat. Kertooko tämä niinkin karusta asiasta eli siitä kuinka ihminen ei aikojen kuluessa ole oppinut olemaan tuhoamatta maailmaa mikä antaa heille kaikkensa? Tätä voisin “perustella” enemmänkin, kuin yhden lauseen perusteella, mutta ette te sitä jaksaisi lukea. Loppuun voisin kysyä Markolta että tekeekö hänen mieli polkea maata ja kiroilla kun minun kaltaiset typerykset yrittävät analysoida hänen loistavia sanoituksiaan? Kiitos ja todellakin anteeksi.

Marjat kertoo heistä, jotka uhraavat kaikkensa muiden eteen saamatta silti kiitosta, sillä kiittämättömyyshän on maailma palkka. Eli oikeilla jäljillä olit :-)= Ja se, että “typerykset” analysoi, on mukavaa, ei kirottavaa.

Kuis Ma?

En tiedä, mutta Kuis Sa?