onko Swallow The Sunin uusin lätty hyvä?

Rallit on nopeampia, ainakin sen perusteella mitä Hahto joskus maistiaisia soitteli.

Hyge, mikä on sinulle vaikein Mokoma-biisi soittaa livenä?

Kaikki on yhtä vaikeita.

Uusi levy näköjään noin hyvällä mallilla joten onko tietoa millon julkaistaan ja onko tulossa maistiaisia?

Milloin tuon tulevan levvyn olisi tarkoitus ilmestyä? Mesta meininki meneillään kuvien perusteella.

Milloin se uusi levy on tulossa?!?!? Innolla odotetaan täällä Jyväskylässä että pääsisitte vetämään keikkaa taas Lutakossa.. Ku viime JKL:n keikka oli niiiin pirun kova!

Mokoma VII:n julkaisu on joskus ensi vuonna ja maistiaisista ei ole tietoa. Parin biisin pohjista on tehty raakamiksaus ja niiden maistiaisten pohjalta on lupa odottaa hyvää. Oikein hektinen meininki!

Hei apua, miksei teitä löydy ruotsalaisten järkkäämän Mokoma-festivaalin esiintyjälistalta?! http://mokoma.se/?page_id=3#head

Asiaa on kuulemma viety eteenpäin. Itseasiassa Mokoma-festivalin tyypit olivat aluksi kauhusta kankeina että haastammeko heidät nimemme käytöstä oikeuteen. Ja kun sanoimme että ei ressiä vaan rässiä, niin alkoivat sitten jo suunnitella meille sopivaa slottia.

montako biisiä levylle on valmiina ja monta sille tulee?

Nauhoitimme 16 biisiä, joista levylle tulle alle 16.

Tanja ootsä täällä?!

Ei kun se on täällä meillä.

Tulukkee Mikkelihi esiintymähä!

Mieluummin Mikkeli kun Myrpä tai Kulkku.

Vademecum Metro Santana!!!

Fuck yeah!

Tehkääs kirjanen näistä kysypalstojen viesteistä niinkon CMX teki.

Emme ole omista nokkeluuksistamme ihan niin liekeissä. Ja itse asiassa olemme tekemässä sellaista digitaalista arkistoa että oksat pois.

‘Kannabis lailliseksi? Päinvastoin.’ Siis laillinen kannabikseksi?

Niin just!

mikä on teidän suhde hautoihin kun käsittelette niitä monessa biisissä?

Haudat on ihQpöhkyi!

Voisitteks työ Santtu ja Kuismakin joskus meille sirkuttaa?

Tsirp tsirp.

johan Levokari pisteitä kahmii! uskotteko paulin kaikkien aikojen piste-ennätykseen?

Kuka v*ttu on Levokari?

Seuraavanlainen paita olisi aikas päheä: edessä tahi takana lukisi MOKOMA ja toisella puolella IHMISEN IRVIKUVA 🙂

Paitaosastolle terkkuja!

Mihinkähän se luuri olis voinu kadota? Ootteko nyt varmasti ettiny kaikista mahdollisista ja mahdottomista paikoista, ja käyttänyt sitä ‘jos olisin puhelin, minne piiloutuisin’ -taktiikkaa?

Heh. Katsottiin jo haukan persiistä. Ei ollut siellä. Ite olisin mennyt sinne jos oisin puhelin, ja “maa polttaisi jalkojen alla” ja pitäisi hetkeksi “häipyä maisemista”.

Ollaan opetettu meidän 5-vuotiaalle syksyn mittaan vähän liikennesääntöjä ja kuinka ylitetään katu turvallisesti..Nyt hän jo tietää miten toimitaan, kun äiti on toistuvasti suojatien kohdalla alkanut laulaa…Katson vasempaan olen laiha ja nälkäinen, katson oikeaan en ole vieläkään kylläinen eli biisit toimii tässäkin tarkoituksessa…

Heh. Hyvä teksti toimii niin monella tasolla.

Marko, toimiiko Madonna? MJ?

Tottakai.

millon on viimeks ollu H.E.L.L tai pillipiippari 2003 ollu keikkasetis?

On siitä jo kotva. Varmaan EP:n julkaisun jälkeen.

Marraskuussa 7-vuotta täyttävä poikamme on aloittanut syyskuussa rumpujen soiton ihan opettajan opastuksella ja nyt hän kuuntelee Jannen taiturointia ihan eri tavoin kuin ennen.Hän haluaisi oppia soittamaan yhtä hyvin kuin Janne. Hän haluaisikin tietää kuinka vanhana Janne on rumpujen soiton aloittanut ja onko itsekseen opetellut vai onko saanut rumputunteja?

Janne on aloittanut rummuilla rummuttamisen varhaisteininä. Kärsivållisestä opettajasta on varmasti hyötyä kaiken ikäisille musikanteille, mutta ei se mikään pakko ole jos saa muutenkin sellaista metakkaa aikaiseksi mitä haluaa.

Moi. Tällasta kyselisin, että mitenkähän soveliasta olisi käyttää Luihin ja Ytimiin- albumin grafiikoita uudessa tatuoinnissani. Kuva Tultaisiin tekemmään taidokkaasti. Se symboloisi Mokoman musiikin meritystä minulle ja kertoisi omista tuntemuksistani sekä samalla tekisi kunniaa Pirisen taiteelle. Loukanneeko se mahdollisesti yhtyeen tai kuvataiteilijan tekijänoikeuksia tai muita syvällisempiä tuntamuksia. Pirisen yhtetstiedot lienevät salaiset, koska niitä en löydä mistään. Kiitos. Terveisin. Heikki [poistettu]

Kyllä tuo on mieluummin kunnianosoitus kun -loukkaus, eli anna palaa. Laita vaikka foto tatskasta kun saat sen hakattua.

Tuomo et saa ajaa niitä studioviiksiäs, ne on niin hot!<33 😛

Hot on housuissas.

http://www.youtube.com/watch?v=A0YWVZLB6d0 eikö oo hyge mahtavaa settiä? kaveri on iha saman näkönenki ko sää.

Lollers! Tää on ilman muuta kuvattu meidän treeneistä.

Janne, ei joka lauseen perään tarvitse laittaa huutomerkkiä, joskus myös pelkkä piste riittää.

Ok!

On se telefooni hyvä olla olemassa.

Jep, varsinkin Afrikassa.

Janne pissasi housuun eikä kukaan saanut koskaan tietää. haha sainpa!

Ok!!

Kuinka monta painosta Kurimuksesta aikoinaan vinyylinä julkaistiin? Tämä lienee jo keräilyharvinaisuus vai onko mahdollisesti tulevaisuudessa tiedossa uusia prässejä?

On se jonkun sortin harvinaisuus. Painos oli 500 tai 1000 ja kaik on mänt ja ei tuu uusia. Ehkä.

Joko Insomniumin uusi lätty on käynyt kuuntelussa? Erittäin kovaa kamaa!

Hyvä juttu.

Olenpas minä ollut tyhmä… Tai sitten vain kapeakatseinen. Olen pitänyt Sinä Riität – kappaletta ihmissuhdehöttönä mutta yht’ äkkiä se avautuikin toisessa valossa. Sehän voi olla myös ihmisyyden ylistys.

Niin kai sitten.

Olisiko mahdollista että alkaisitte kirjoittamaan studiopäiväkirjaa? Ollu tosi mukava parilla aikasemmalla kerralla. Lähinnä vituttaa toi facebook parin rivin paskat.

Kirjallinen aktiivisuus on ollut viimeaikoina aivan nollassa. Onneksi saatiin kuitenkin tehtyä 16 rautaista hevibiisiä, joka kuitenkin lienee inasen verran tärkeämpää.

Ovatko äänet päässänne vihamielisiä?

Tähän on hyvä lopettaa. Hyvää yötä, rakkaat kultamussukat!