Ai, että kun on hienot sivut. Mutta keikkakalenteri näyttää huolestuttavan tyhjältä… Koska tulee täytettä, hä? =)

milloinka uusi levy julkaistaan?

Malttia, ystävät. Kerromme kaiken aikanaan.

Eikö uusilla sivuilla ole enää foorumia?

Foorumi-linkki on muuttunut FCMokoma-linkiksi. Siellä on vanhan foorumin lisäksi tabulatuureja ja muuta kivaa, jotta sinne vaan rohkeasti!

Perseeni vuotaa verta!!! Mutta miksi?

Hmm. Onko ulosteessasi myös paskaa?

Olenkohan ainoa jota huvittaa se, että tuossa ‘tagi-pilvessä’ on peräkkäin sanat ‘absolutismi’, ‘after-ski’ ja ‘baarivinkit’ ?

Heh. Meitä on naurattanut tuo asia vuodesta 1998.

Voihan helkkari, mie oon ihan hukassa tän teidän uuden sivun kanssa. Ette kuulkaas uskokkaan millainen shokki oli kun tämä pamahti naaman eteen. Näyttää muuten erittäin hyvältä, tämä sivusto siis…. -Antt1

Mie pelkään näitä uusia sivuja. Miks nää on samaan aikaan sekä näin vanhanaikaisen että liian modernin näköset? Yhyy, en tykkää.

Koittakaa kestää. Kyllä te tähän uuteen saittiin totutte, kunhan vähän treenaatte.

Mitä mieltä te olette CMX nimisestä orkesterista? Onko suosikki biisejä tahikka levyjä?

Suomirockin instituutio on kaiken arvostelun ulkopuolella.

Check my brain!

Checked.

Vittu mä rakastan teiän musaa! Kasvot kohti itää on iha sairaan hyvä! KIITOS! Ekaks en ymmärtäny, ku kuulin esim. takatalven noin vuosi sitte, sit kuulin kasvot kohti itää ja siitä lähti mokoman kuuntelu! Nyt mul on jo tuol hyllys kaikki mokoman levyt! KIITOS!

Kiitos!

kertokaa joku pikku-kalle-vitsi

Pikku-Kalle meni saunaan ja munat jäi lauteiden väliin.

Moikka! Miksköhä mie en saa näit tein uusii sivui toimimaa Firefoxilla? Ei siis vaan mee näille sivuille… Ootteko huomannu tällästä, vai oonks mie vaa nyt jotekii huono? T: Miira

Kyllä sä oot ne jotenkin saanut toimimaan kun sait lähetettyä tämän viestin etusivun palautelomakkeen avulla. Mutta kerro ihmeessä lisää ongelmistasi, niin yritetään auttaa.