Sunnuntaina kuumehoureissa ‘Varjopuoli’ oli ainoa mitä pieni pää kesti, kun väleissä tulleet mainoksetkin vihloivat päätä. Tänään ‘täysissä järjissä’ se kuulostaa vielä paremmalta. Vielä hieman hämmentävältä,  mutta positiivisessa sävyssä erilaiselta ja värikkäältä. -Kiitos

Vitti, kuin loistava toi akustinen albumi. Parhautta!

Ja taas se irma avaa sanaisen arkkunsa, ei herra… Eikö siitä päästä koskaan? TÄMÄ on herkkää. OIKEASTI. Koskaan en ole näin kaunista musiikkia kuullut, ihan rehellisesti. On tunnetta, on kauneutta… Ja hipit voivat miun puolestani painua metsään sen Arttu Wiskarinsa kanssa. Tämä on kaukana siitä. Tätä mie RAKASTAN! ♥ Ja paitakin on tosi tyylikäs! Pus!

Uusi levy Varjopuoli, upeeta…mahtavaa!!!
Juuri näin pitää kokoelmalevy tehdä, eritavalla 🙂
Nuista biiseistä saa näin mikäli mahdollista lisää irti!!!
t. Sami

Kiitos taas ukot! Mitähän teijän pyllystä tulee,kun ette paskaa osaa tehä!!!???
Levy oli odotusten mukainen=mahtava.Tuli keväinen rock risteily mieleen,jolloin kyynelehtien kuuntelin seisaaltaan koko keikan. Nähdään viimeistään risteilyllä.
T:Miika

Nujerra ihminen on täydellinen akustisena. Koko levy on mahtava, aaaa ihanaa kiitos!

Kiitos kauniista sanoista, jengi!

🙂 Tästä tulikin onnenpäivä, kun luin Tuomon vastauksen koskien akustista ‘vaihetta’. Että odotan sitä päivää, kun uuden levyn teko alkaa. Olette vain yksinkertaisesti parhaita. Kiitos.

Juu, keräillään ideoita kaikessa rauhassa.

Miten teidän Tampereen keikalle tai keikoille pääsee lämppäriks?

Äärimmäisen hankalasti, mutta joku aina joskus pääsee.

Hoi hoi. Nyt kun saitte akustisen levyn tökättyä kansan kuunneltavaksi, niin alkaa seuraavan sähköisen levyn odottelu. Tehkää se samalla omistautumisella kuin teitte tuon Sydänjuuret-kappaleen, jookosta, jos se (kirjan mukaan) oli viimeinen biisi, joka samannimiselle levylle valmistui. On se meinaan sen verran mieltä järisyttävää tavaraa, että kuulisi mieluusti lisää.

Usko tai älä, me tehdään jokaikinen kappale yhtä omistautuneina. Niistä sitten tulee mitä tulee.

Te ootte olleet omapäisiä ja omaperäisiä musiikkinne kanssa ja lisäksi todella mukavia fanejanne kohtaan, joten ei oo ihme, jos fanit on mukana mitä ikinä päätättekin kokeilla 🙂 Jännittää ihan teidän kanssa, että miten tämä akustinen levy otetaan vastaan 🙂
Mutta toki sähköistäkin Mokomaa jo kaipailee takaisin, tässähän menee itsellä helposti vuosi ennen kuin seuraavaa keikkaa perinteisin menoin pääsee näkemään! Eipä ole semmoista viimeisten reilun 8 vuoden aikana päässyt tapahtumaan 🙂 Suotuisia myyntilukuja toivottelen ja keikoillahan nähdään!

Vastaanotto on ollut ja tulee olemaan kaksijakoinen. Toiset tykkää, toiset ei. Eipähän ole kädenlämpöistä!