Turun keikka oli muuten hel-ve-tin kova.

Kiitos siitä. Eipä kestä, kiva jos ei turhaan hikoiltu.

Olisiko mahdollista jotta tulisitta Kerubiin toistamisee jos vaikka tällä kertaa tulisi jengiä? Kiitos JKL:n keikasta ja jatkoista. Terv. valoukko KT:stä

Kiitos itsellesi. Se on se kuuluisa Homo-Hongisto kun Kerubin keikoista päättää. Me tykkäämme Joensuusta, vaikka Joensuu ei tykkää meistä.

Iltapäivää arvon herrat. Kun teillä näyttää keikkakalenterissa lukevan Järvenpää, niin mikäköhän mahtaa olla esiintymisareena? Ovatko Kouvolan baarimestarit kyselleet teitä keikalle? Syytä olisi. Olen heitä painostanut sähköisiä teitä.

Jep, Järvenpää puistokeikan peruuntuminen varmistui tänään. Lohdutuksesi voin kertoa, että järjestäjä otti tilalle Killerin ja Kwanin. Ne varmaan ajaa asian, eikö? Kouvolasta on ollut epämääräistä puhetta, mitään varmaa ei ole näköpiirissä.

Onkos teillä missään vaiheessa tiedossa keikkoja täällä “kotipuolessa”, niinku vaikka Lappeenrannassa?? Linnotuksen yön keikassa viime kesänä ainakin oli sellasta fiilistä, että innosti hankkimaan teiän pari levyä. Siispä seuraavaa odotellessa… Tuuli

Toivottavasti jossain vaiheessa. Kysy Dexviihteen Tokolalta tai kuppilasta, jossa meidät haluaisit nähdä.