missä ovat lyriikat??!

Levyn kansivihkosessa. Pelle.

Marko: Mulle sattu sellane juttu et löysin divarista vanhan Slumgudgeonin levyn nimeltä Durga. Se rokkaa!. Slummarit toi metelin lappeenrantaan. eiks je? Tiedätkö mitään paikkaa mistä saisi ne muut levyt. kirjastoissa oon nähny pari mut ne oli niin raiskattu et eihän niitä kehdannu ees lainata.

Hessu, Marko, Johnny ja Pätkä toivat itseluottamuksen Lappeenrantaan. Ekan demon jälkeen oli Levymusiikin demohylly notkollaan paikallisten bändien tuotoksia. Slumgudgeonin levyjä ei ole näkynyt kuin omassa levyhyllyssä paraatipaikalla. Pieniä olivat painokset.

Tänlainen salakavaluus löytyi kotiteollisuuden sivuilta:

KOMMENTTI (30.8.2003): Hynysen “mainonnan” takia sitten menin ja ostin Mokoman Kurimuksen. Ja sitten heti perään vielä kuuntelin bändiä Anthraxin lämppärinä Nosturissa ja sen jälkeen on Takatalvi rallatellut aika iloisesti. Siusta Hynynen tulisi hyvä markkinointimies. Kannattaa harkita vakavasti jos Mokoma vie teiltä vielä levynostajatkin. Kyllä nyt on teidänkin parasta panna parasta uudella levyllä jos ette halua Mokoman jättävän teitä ihan varjoon.

VASTAUS: Ihan sama, ei meillä ole sama yleisö. Meistä tykkäävät nykyisin juntit, aikuiset naiset ja jopa teinitytötkin, Mokomaa diggailevat parikymppiset kollit finninaamoineen. Ei me niitä keikoilla haluta nähdä.

Miten kommentoi Mokoma asiaa?

Osaatko kuvitella, kuinka kornilta näiden tuntemattomien viisastelijoiden rakentelema kilpailuasetelma tuntuu?

Mokoman tabulatuurit on parasta mitä on tapahtunut sitten kylmän sodan alkamisen… mahtavaa… T: Tohtori Turma

Eipä. Ei muuta kun treenaamaan. Tule sitten kertomaan meille miten ne biisit oikeasti menee.

Helvetti Ei Lepää Lainkaan? Hessu Etsiskelee Laihoja Lolitoja? Hygellä Ei Letku Liputa?

“Huumorisi” Ei Laadulla Leveile.

Äijät saatana, ep tulossa! Ei enempää vois toivoa perkele! Vaikka flunssa iskee niin thrashi soi! Huomenna pitää päästä kämpille veivaamaan uutta kappaletta Arbeit Mach Frei:ta (kymmenen pistettä sillä joka arvaa mistä tuo nimi on pöllitty.) On se oldskoolia sekin. Marko, loistava laulusaundi huudoissa. Ajattelin muuten, et kun tabskat ilmestyy, niin mokoman joku ralli pääsee soittolistallemme. Mikäs sen parempaa kuin suomi-thrash kulkee! Ja studiossa sitten saundisuunnaksi Kurimus-albumi. Sain muuten lp-soittimen ilmaseksi eilen siskolta. Kiitos ja kumarrus! Keep on thrashing, always! THRASH TILL DEATH!

Yeah, keep on cocking! Tabulatuurit löytyy siis osoitteesta www.mokotab.tk.