Oottekos lontoon kielellä laulanu biisejänne? Meinasitteko joskus laulaa lontoota?

Ei ja ei. Tällä “to reis häs piin veri difikult” -mongerruksella ei tunteita liikuteta eikä sielun sopukoita siivota. Ei viitsisi sortua baby baby -tyyppisiin latteuksiin, niinkun valitettavan useat ei-englanninkieliset sanoittajat tuppaavat tekemään.

Morjesta poijjaat. Mites onkos tuossa “poltetut kylät” turneella tulossa soittoon vanhempaakin mokomaa? Ei sillä etteikö kurimus kolahtaisi, mutta tuli vaan mieleen. Jatkaakos muuten uusi ep kurimuksen kanssa samoilla linjoilla? Ei muuta ko heviä koneeseen ja pakkahuoneella nähää!! T: Kalevan etelä-karjalaiset

Katsotaan sitä soittolistaa sen mukaan kuinka ehdimme treenata. Jotain ennekuulumatonta on taatusti luvassa. EP noudattelee ja ei noudattele Kurimuksen linjoja, ollen kuitenkin erittäin hyvin linjassa Mokoma-nimisen orkesterin tuotannon kanssa. Tsekkaa itse!

Mitä pitäs tapahtua, että parta lähtee sinulta oi meidän suuri varajeesus?

Marko vastaa: Parran leikkaamiseen vaaditaan joko Divine Intervention tai se, että oikea ihminen oikein nätisti pyytää. Oletko sinä juuri se oikea? Enpä usko
:-)=

moi moi. mites muuten toi avoinhauta kun sitä ei ilmeisesti levylle ole koskaan tulossa niin oisko paha jos sen biisin sanat jonnekkin nakkaisitt?? -mts

Emme saaneet yhdelle amerikkalaiselle biisille käännöslupaa, joten siitä ei ole olemassa suomenkielisiä tekstejä.

Kotiteollisuus ja Mokoma samalla keikalla… Perkele on olemassa!!! Pakkahuone huutaa 10.10:ttä. Ja CMX julukasee samana päivänä levyn. Tulee olemaan hurjan katalan huumaavan raastavan mukavan etovan hieno PÄIVÄ, isolla G:llä. Takatalven tabeja onkin uoteltu.

Sinne sitten pogoilemaan.