Siis onko tuo inferno-lehden 2v juhla joku yksityistilaisuus? eli sinne ei tavalliset taatelintallaajat pääse? Vastatkaa pian!

Juhla on alkuillasta yksityistilaisuus, kunnes ovet aukeavat maksavalle yleisölle joko klo 21 tai 21.30. Tuolla nimenomaisella hetkellä alkaa myös Mokoman setti. Tämä tuli meillekin yllätyksenä. Lippuja on myynnissä ovella noin 150 kappaletta.

Harmittaa teidän ja omasta puolesta, kun ette saaneet lupaa levyttää -Avoin hauta- biisiä. No onneksi se näyettiin televison Tuska koosteessa. Olisiko mahdollista saada sanat kyseiseen biisiin? CHUCK SCHULDINER R.I.P.

Kyllähän tuo harmittaa. Sanoja emme kuitenkaan toistaiseksi julkaise, menee juridisesti turhan mutkikkaksi. Yritä kuunnella nauhalta, selkeästihän se Make artikuloi – ja kuuluvalla äänellä.

ootteko kenties kuunnelleet faff-bey:tä, dethronea tai prestigee. mokoman ohella suomen parhaimpia bändejä aikojen alusta loppuun saakka. oon vieläkin hurmoksessa niten keikan jälkeen. löitte kyllä peikot pöydän alle. kiitos siitä!!!

Tuli nuo tsekattua silloin joskus. Jäivät kuitenkin Stonen ja Chargedin varjoon. Ja kiitoksia itsellesi, vaikka eihän nuo yhteiskeikat mitään bändikilpailuja ole.

Edelliseen Lamb of God -kysymykseen viitaten, LoG ei TODELLAKAAN ole Gospelia vaikka nimi semmoiseen viittaakin.

Bändi on meille täysin vieras. Pitää yrittää tsekata, jos kohdalle osuu.

EDIT: Kysymykseen vastannut Kuisma haluaa avautua sen verran, että vastauksessa piili pieni “läppä” LoGin edellisen levyn nimen suuntaan. En yritettänyt tehdä mitään analyysiä orkesterin tekstittäjän hengellisestä suuntautuneisuudesta. Pari biisiä on tullut tsekattua edelliseltä, ei kiinnostanut enempää.

Mikähän mahtaa olla logonne fontti?

Ei ole tietoa. Mokoman 120 päivää -levyn kannet tehnyt Ville Koli muokkasi logon jostain maksullisesta fontista.

Saa muuten olla aika nopea että pääsee sivujanne selailemaan, taitaa seittikeisarilla olla ajatus hukassa kun CSS-tyyliä pukkaa plaintextinä mokomacommiin surffatessa. 🙂 Tahtoo sanoa ettei oikein toimi nyt.

Täällä päässä tuntuisi toimivan moitteettomasti. Täsmennä ihmeessä selostustasi, jos ongelmia edelleen ilmenee.

Kasvot kohti itää -kappale on muuten tosi jees. Ootteko koskaan kuunnelleet The Haunted -bändin kappaleita? Ne on melkeen yhtä hyviä ku te.

Tuo “Sankarihevi” -työnimellä kulkenut kappale on myös omia suosikkejamme. Kappaleemme Vainottu on nimeään myöten aika ilmeinen kunnianosoitus The Hauntedin suuntaan.