onko tosiaankin näin, ettei Valua tai Mokoman 120 päivää saa yhtään mistään… pitääkö ne perkele kirjastosta käydä keikkaamassa…??

Emme suosittele rikoksen polulle lähtemistä. Ajan myötä ajaudut kuitenkin huumemiesten porukoihin ja mitä siitäkin sitten tulee. Kysy EMIltä uusintapainoksista, viimeisin korviimme kantautunut tieto on että “keväällä”…

Tähän voisi todeta, etteivät painoapinanne vaan osanneet. Pah.

Eipäs nyt mollata painoapinoita. Arvokasta työtä tekevät, siinä missä sinäkin. EP-julkaisun viivästymiseen johtanut dramaattinen tapahtumakejtu oli pääsääntöisesti levy-yhtiömme vika. Tiedäthän sinä nuo levy-yhtiöt. Laskelmoivia kusipäitä kaikki tyyni.

juu .tk han se oli… anteeksipyyntöni sekaannuksesta… jatkakaa samaa loistavaa linjaa, aina tuntuu vaan parantuvan 🙂

Erheesi oli ymmärrettävä, sillä internet on saatanasta. Ei tästä täysijärkinen mitään tolkkua saa.

Terve kurimukset!! Ajattelinpa antaa vähän palautetta tuosta teijän kurimuksesta…ostin sen tuossa lauantaina. Ai miksi vasta nyt?? No tuota kuulin teitä ekan kerran kesän provinssissa ja sitten lähin pitkäksi aikaa matkoille. Mutta nyt oon saanu vihdoinki tuon levyn käsiini ja se kyllä on mainio metallilevy!!! Se provinssin keikkakin vakuutti meikäläisen kyllä ihan kympillä!! Ootte tulossa 15.10 poriin ja oon kyllä ihan varmasti siellä!! Toiv. teillä on paukut ladattuna sinne…vakuutan että meininkiä kyllä löytyy!!:) Mistäpä mahtaisin saada käsiini teidän aikaisempia tuotantoja??

Kiitos ja hyvät hommat. Parempi myöhään kun ei ollenkaan. Porissa rokataan!