Kyllä, kyllä !! Jumal… ei kun Saatana on olemassa ja siirsi TVO:n keikkanne 12.12:teen !! Sillä mun 18v-synttärit on 11.12 ja olin ihan varma että Jumala on kironnut mut ja en nää teitä kun vasta joskus vuonna nakki… Miksi, oi miksi edes keikka siirtyi ?? Kovan toiveajatteluni takiako ?? Onko siellä jokin support ?? Jere kiittää ja kumartaa uskomatonta Mokomaa !!

No prkl, hyvinhän siinä sitten kävi. Onnea. Keikka siirtyi koska samana päivänä joku aloitteleva lappeenrantalaisorkesteri treenaa Kårenissa. Ai Alko? TiTe-Olli, suus kiinni!

KYSYMYS EMILLE “Tota, niistä vanhoista Mokoman levyistä… Että ajattelinpahan vain kysyä, että mikä on tilannne niitten kannalla? Tuleeko niitä koskaan enää myyntiin?” VASTAUS EMILTÄ “Mokoman vanhat levyt ei oo enää Emillä. Emi on aikoinaan kyllä julkaissut ne. Eli Emin kautta niitä ei tule enää myyntiin.”

Vasen käsi ei vissiin tiedä, mitä oikea käsi on vissin tekemässä.

Musiikki eritttäin eksölenttiä mutta, yritä nyt edes vähän kehittää tuota lauluasi. rupea vaikka örisemään tai laulamaan puhtaalla äänellä, mutta tuommoisen öninän kanssa menee hermot.

Voi voi. Koita pärjäillä.

kiitos glorian keikasta… oli hauskaa vaikka porukkaa olikin liian niukasti. =( mistä on tulos uusinta painos vai onko sittenkään?? toivottavasti sentään joku muuttuu kansissa tai jotain että erottaa uusintapainoksen vanhasta. kun olisihan se tavallaan kivaa. ainut vaan että edelleen puuttuu perspektiivi ja Seitsemän sinetin takana sinkku.. muten olis kaikki.. haluttas kuulla millanen toi reitti biisi on.. ja totta kai oletan että sitä demoa ei lasketa. mut siinäkin tais olla julkasemattomia biisejä… epistä. -Masa The Scarrrr

Moro taas Masa! Komea arpi sulla, totta tosian. Ahdistele EMIä niistä uusintapainoksista (120 päivää ja Valu). Jotain on kuulemma vireillä, mutta kuten pari kysymystä ylempänä käy ilmi, hommat on hyvin hanskassa. Reitti on sellainen seesteinen heavyherkistely raskaalla kertsillä ja hyvillä teksteillä. Ei osoittautunut tarpeeksi vahvaksi 120 päivää‘lle… Kurimusta edeltävällä demolla on levyltä tipahtaneita biisejä kaksi, Täältä etelään ja Marjat, jotka löytyvät sitten Punainen kukko -EP:ltä.

Teettäkääpäs mokoma huppareita alkaa tulla jo hieman kylmät ilmat ettei enää t-pairas tarkene:)

Voi räkä. Pitää varmaan ryhtyä toimeen. Ollaan oltu tässä asiassa kyllä luokattoman laiskoja ja köyhiä.

Oletteko te saakelinpalvojia? Eli: otatteko kantaa uskontoon millään tavalla? Helluntai- vai Black Metal-herätys? =)

Orkesterimme pyrkii toiminaan humaanien arvojen mukaisesti, mutta kollektiivina emme kuitenkaan ole mistään suuntauksista mitään mieltä. Jokainen sitten uhrailee omalla ajallaan mitä uhrailee.