Hienolta kuulosti noi pätkät tolta punainen kukko epeelt, kiitoksia että laitoitte pätkiä noista biiseistä..vähän väliä ärsyttää, varsinkin suomalaisten bändien kohdalla, kun ei voida mitään pätkiä laittaa nettiin että voisi tutustua materiaaliin..aika pakko ostos on toi ep, jos on vain rahaa, joka ei ole kulunu alkoholiin… -Rami

Palveluksessanne.

Perskule ett on kyl herrat väsänny hianon videon… Ekan kerran ku katto sen ni tuli mielee joku dokumentti jostai suolaiskiaisesta, mut ei onneks… Ja loppuun vielä suuri KIITOS hianosta, hyvästä, rankasta ja kovasta videosta… MOSH!

Öö.. Kiitos? Terveisistäsi ei tajunnut sanaakaan, mutta ei sen väliä.

mitä mieltä pojat on frail from inside-bändistä? entäs mitä mieltä tyttöbändeistä jossa soitetaa heviä? toi tyttöbändijuttu ei nyt liity tohon frail from insideen mitekään, vaikka niin saattaakin luulla.

Ei ole tullut tsekattua, vielä. Kavereiden kotskasivut oli katollaan joten sieltäkään ei saanut maistiaisia. Tyttöbändi on hyvä jos musa on hyvää, vaikka näin heteromiehinä tietenkin osaamme arvostaa myös naissukupuolen ulkoisia avuja.