ku tota lappeenrantaa on hehkutettu, on mokomaa ja kotiteollisuutta. mut onhan hanna pakarainenki sieltä. sehän vois tulle laulaa markon kanssa duettoo teijä seuraavalle levylle. tai sitte teette taas epn ja siihe silmäterä feat. hanna. aika hyvä idea?

Hei, mihin unohtui Pave Maijanen?!

No terve…Eipä tässä muuta kun tulin “tutun” kaverin(Make) bändin sivuja kattomaan…tuli levykin ostettua ja hyvältä näyttää jatkakaa…T:Joonas

Jeh, palataan!

Mistä repäsette sanat näihin biiseihin? Mun mielest ne on sairaan hyvii

Biisien sanat ilmestyvät taivaalle tulikirjaimilla kirjoitettuna.

Hell awaits!!!Olikos näillä sivuilla,semmosta linkkiä,josta voi tarkemmin tutkailla noita paitamalleja elikä siis kuvia tekstiileistä???

Oli, mutta ei ole enää. Kassellaan, että josko sitä saisi sellaisen aikaiseksi.

Janne, olet näemmä syntyisin Lemiltä. Siispä utelen, onko Hyyrysen Jussi tuttujasi ? Ettette vain samalla säräkupilla ole viivähtäneet?

Janne vastaa: Säräkuppia ja välillä vähän muunkinlaista kuppia on tullut kumottua.

Siis KÄÄK!!!! Tuli tippa linssiin ja lasin pohjalle kun teidän tarinan seassa oli muistettu muakin. Te ootte niin lutuusia. Oon ajatellu teitä hartaasti mutta ehkä nähdään kasinon keikalla! Mitäkää pakaralihaksenne yhdessä ja tukat letillä! Rakkaudella: Turo-Sämpylä & Jossu

Siis KÄÄK?

tahdon levähtää, tahdon silmät pullistaa

Siitä vaan.

Jos joku tulisi tarjoamaan ilmaiseksi ihan tajuttoman kovia riffejä niin olisiko teillä mitään periaatteellisia syitä olla käyttämättä tällaista “saatua” materiaalia biisien teossa?

No olisihan se pikkuisen erikoista. Me ilmoitamme sitten, jos riffikynästä katkeaa terä.

Marko prkl! Mitä ihmettä sä kävit huutamassa eilen Stam1nalle kun syösyit eturiviin hirveetä vaihtia ja laukkasit samantien poies? Pelottavaa käytöstä. Ja ihan selvinpäin vielä…

Marko vastaa: Kävin heristämässä pojille nyrkkiä, kun ovat niin pirun hyviä. Kaikki se on kuitenkin meiltä pois.

Mitäs tähän Markon black metal -oppimäärään on kuulunut Burzumin ohella?

Marko vastaa: Nargaroth, Gorgoroth, Dark Throne, Mayhem, Tulus, Beherit… Saakelinpalvontaa oikeen olan takaa. Varokaa neitsyet!

Oliko Marko ihan intsinä, kun keksi erittäin oivaltavan kaksoismerkityksen Rajapyykki-sanalle? Minä olisin ollut.

Marko vastaa: Intsinä? Innostuneena? Olin kyllä intsinä, sillä olihan tuolla Rajapyykin tekstillä hauska kaksoismerkitys, ja niistähän minä pidän – tasoista tasojen alla.

Onko Marko lukenut paljon Raamattua? Monissa biiseissä on nimittäin melko suoria lainauksia kyseisestä opuksesta, esim. Hiljaisuuden julistajassa on otteita Sananlaskujen kirjasta.

Marko vastaa: Olen lukenut paljon Raamattua. Best seller!

moro, oli kova keikka oulun öissä… pääsimpä hivuttautua koko ajan lähemmäs eturiviä ja lopulta olinki ihan edessä ja nousin välillä lavalle ja pari kertaa lauloinki annalan kans mikkiin 😀 rentojä äijiä ku sai tulla poriseen etenki basistille ja kuismalle.. terveisiä niille.. annalaa ei näkyny? t.freak…

Kiitos vaan.

Täytynee nyt minunkin sanoa, että kylläpä pojat kovin innolla soittelivat, vaikka taisi jäädä rahat saamatta. Kiitos. Olisin joutunut tekemään miesmurhan, jos sen stanan nistin takia olisi jäänyt kauan odotettu keikka näkemättä, kun vieläpä satojen kilometrien päästä raahauduimme paikalle. Nyt, fyysistä vammoista huolimatta (kiitos vain niille muutamalle mukavalle, jotka eivät olleet varmaan koskaan Mokomasta kuulleetkaan, mutta päättivät silti tulla kesken keikan eturiviin ja pilata toisten keikan), sieluni sai taas rauhan hetkeksi, ja jaksaa jaksaa jaksaa…

Mitäs mieltä olitte wtc-rockista Pieksämäellä? Toimiko siellä mikään? No keikka toimi ainaskii. Nimittäin olipa paska järjestäjä, kun ei maksanu keikkapalkkioita. Saitteko mitään? miten kehtaa järjestää ja sit ei voi maksaa bändeille. Se idiootti oli luottanu siihen, et sinne tulee niin paljon porukkaa, että pelkillä pääsylippu tuloilla saa maksettua bändeille. No huhu hu…Mutta siis teiän keikka oli tuas kerran mahtava, kiitos siitä ja keep on rockin!!!

Monet ovat jo ehtineet ensin, mutta haluan itsekin kiittää kovasti keikastanne lauantain katastrofifestareilla. Olin koko päivän pahalla tuulella, mutta tunnelma lähti nousuun heti keikkanne alettua ja nousi vielä suorastaan korkeuksiin. Toivottavasti paikalla olleiden kiitokset eivät jää teille ainoaksi palkaksi illasta!

Palaamme Päiväkirjassa asiaan. Sen jälkeen juttu on meidän puolestamme loppuunkäsitelty. Kiitos paikallaolleille!

Tuosta WTC-rockista vielä sen verran, että saiko Mariska sattumoisin jotakin palkkiota mistään tähän liittyvästä?

http://www.justjoo.net/liitteet/200148113512.JPG