Kovasti tunnutte diggailevan Meshuggah-nimistä laulu- ja soitinyhtyettä. Itselleni ovat toistaiseksi lähes tuntematon suuruus. Mistähän lätystä olisi parasta aloittaa tutustuminen? Vinkkejä please. Ja mitä ihmettä tuo bändin nimi mahtaa tarkoittaa? Ja miten herregud se äännetään? Tänks juu jo etukäteen.

Käypä katsomassa www.meshuggah.net ja www.tandjent.com/meshforum/. Eiköhän se siitä lähde.

Miksi Seitsemäs kahdestatoista hyllytettiin levyltä? Mainio ralli, ehkä hieman samankaltainen kuin Onnenonkija. Myös boonuspiisien lyriikat olisi mukavat, kun tuolta kansivihkosesta uupuvat (tai sitten mie oon harvinaisen sokia).

Levysessioissa äänitetty versio oli soitannollisesti niin köpö, että se tippui sitten levyltä. Tuohan on siis demo-versio aiheesta. Bonus-biisien lyriikat saattavat ilmeistyä tänne. Kysyppä ensi hätään Mokoman-foorumilta, että josko pistätte lyriikoidenkuunteluprojektin käyntiin oikein porukalla.

Mihi teille vois lähetellä niiku henkilökohtasta meiliä? t:hiljaisuuden julistaja

Voit lähettää yhteydenottopyynnön samaa kautta kun tämänkin kysymyksen. Lisäät vaan omat yhteystietosi ja kenelle viestin haluat osoittaa. Emme myöskään julkaise viestiäsi, jos et niin halua.

Hyvä musamaku teillä….Death on ihan paras…

On se ainakin TOP-10:ssä.

Enpä varmastikaan ole ensimmäinen joka kysyy, mutta saakos tuollaista Sakara-paitaa mistään tällainen rokkarihippi hankkia? On nimittäin komia. Eipä tietenkään. Olisin ottanut heti kaksi, mutta ei väkisin.

saakos noita Sakara paitoja mistään?

Levy-yhtiömme business-siat ovat tähän asti jaelleet niitä ilmaiseksi sellaisten sidosryhmien edustajille, joiden avulla levy-yhtiö saavuttaa positiivista näkyvyyttä oikeassa kontekstissa ja joista on heidän liiketoiminnalleen maksimaalinen taloudellinen hyöty. Eli vakavasti puhuen, paitoja on tulossa Sakaran sivuston kautta myyntiin joskus myöhemmin.

Tiesittekö että Mokoma on suomen sukkahousupukumiesyhdistyksen virallinen kummibändi? Teidän levyjä soitetaan yhdistyksemme kokouksissa aina,ja tullaan oikein porukalla Bar68:n keikalle tölläämään teitä kokovartalosukkahousupuvuissa…! -Sukkahousupukumies ry-

Mikä ihmeen kumibändi? Oletteko te pojat ihan sekaisin?

“..toivottavasti intiaanit eivät kiduta, en tahtoisi kuunnella mokomaa.” -Tex Willer Että näin.. Kuka MokomaScrew:sta on vege? Ei kai vaan se satanisti?? 🙂 Hyvää syksyä! T.Typy

Marko ei syö lihaa. Loput humanistit ja satanisti ovat lihansyöjiä.

mitä mieltä mokoman miehet on pain confessorista minun mielestä se on aivan jäätävää tykitystä

Pain Professor on eri hyvä. Terveisiä vaan Hämeenlinnaan!

tykkääkö mokomalaiset hopeanuoli piirretyistä? on tylsää ni kysyn…

Vaikea sanoa. Kysy jotain muuta.

miksei teidän videoita ole nähtävillä sivuillanne?

Tekijänoikeudellisista syistä. Punainen kukko ja Takatalvi -videot ovat mukana Punainen kukko -EP:llä. Lisäksi promovideot ovat mukana myöhemmin julkaistavalla DVD:llä.

Ajattelin kysyä että kuinka pitkään soitatte kaamospuhalluksessa?

Oisko tuollainen 50-60 minuuttia.

Jumankikuli pojat! Ette olisi paremmin voineet päivää pelastaa kuin nyt teitte kertomalla sivuillanne tuosta DVD julkaisusta! Pistäkää sitten kokonaisia keikkoja kun ei sellaista sillisalaattia kukaan jaksa katsoa. Osaatteko edes uumoilla milloin DVD voisi olla pihalla?

Pyrimme tekemään DVD:stä sisällöllisesti erittäin laadukkaan. Katsotaan sitten kuinka siinä onnistumme. Julkaisupäivällä ei spekuloida. Yritämme toimia nopeasti, ja kerromme kyllä julkaisupäivän heti kun voimme olla varmoja projektin etenemisestä.

Olisiko mitenkään mahdollista Bar68:sin keikalla tutkia ensin “Teon Teoriaa”, sitten eksyä ja katsella mitä on “Seitsemän sinetin takana”.Tietenkin tieltä kaikilta kysytään, että oletko “Onnenonkija”.

Seitsemän sipulin takana on ollut setissä hyvin usein, Teon teoriaa satunnaisesti. Ei meiltä tuollaisia kalastusaiheisia kysymyksiä kysellä, vaikka Dr. Hyrkäs onkin kova kalamies.

onko dipolissa myynnissä paitojaaargh?!

Pitäis ollaaaargh.

Sen verran tuosta selainprobleemasta voisin sanoa, että ainakin Opera (oisko versio 7?) näyttää aluksi keskimmäisen palstan tekstit hieman tuolla oikean reunan mainosten yms päällä, mutta kun antaa sivun latautua kokonaan loppuun, niin sillon kaikki on oikeilla paikoilla. Te ootte w*ttu PARHAITA! \,,/

Seittimestari vastaa: Kiitos vinkistä. Mitään vikaa tällä kertaa ei siis ole kuin ehkä korkeintaan Operan renderöintitekniikassa.

no hei!haluaisin kysyä että mistä tämän maailman ruhtinaan hovi-levyä saa kun en ole bongannut sitä mistään ja mä haaaaaaaaaaluuuuuuun sen.en nyt vaan heti!!!! kiitos paljon jo etukäteen1

Jos suosikkilevykauppasi hyllysstä ei levyä enää löydy, lähesty suosikkilevykauppiastasi ja vaadi häntä tilaamaan niitä lisää.

moi! Mistä sellaisia huppareita saa missä on isot siivet selässä? näin vain yhdellä jätkällä sellaisen..

Uutta siipihupparimallia saa ostaa meidän keikoiltamme sekä Airon musiikin webbikaupasta.