Voisitte tulla Lahteen soittamaan.

Niinpä voitaisikin, hyvä idea! Sovitaan siis niin, että me soitamme Lahdessa huhtikuussa.

Terve pojjaat. Kertokaas liips että miten tosta vitun peaveyn 5150:sta saa sellaset saundit ko teillä!!!!!!!!!!

Täysin samanlaista et saa mitenkään, koska et ole me. Mutta ajan ja vaivan kanssa löydät siitä varmasti hyvän OMAN soundin.

Arvaappa Annalan Marko aijonko ostaa teitin deeveedeen. (ps. jos haluat vastata oikein niin vastaus on että en. Pistän vanhukset ostamaan sen mulle…)

Sillä tavalla, oikea meininki.

Kuiske & Tuiske… Lempinimet ovat enemmän kuin kohdallaan. Kuisma vetää “kuiskauksen” tavoin omia sooloilujaan ja taiteiluja, jotka tuovat Mokomalle sen ominaisen soundin. Tuomo sen sijaan paahtaa kuin lumupyry ja kuulijat ovat todellisessa “tuiskeessa” (HUOM! monta merkitystä!). Myös soittotyylit ovat nimityksien kuvaamia. Kuisma silittää, Tuomo murjoo. Vai oliko se nyt toisinpäin? Kumpis teistä nyt oli kumpi? Vai oliko Santtu? Kukas minä olen?!

Tulkintasi on hauska, eikä ihan täysin vailla perää. Toisaalta taas Kuiskeen ulosantia ei voi kuiskailuksi kutsua hyvällä tahdollakaan, aina on tullut vähintäänkin kuulluksi. Eikä miehen kitaransoittokaan varsinaisesti silittelyä ole sen enempää kuin Tuiskeen melodiatulkinta Koiruohossa murjomista. Santtu taas on aika usein tuiskeessa, mutta ei kuitenkaan Tuiskeessa.

DVD:n sisälmykset vaikuttavat erinomaisilta. Hyvä hyvä! Mie tykkään.

Myökin ollaan älyttömän tyytyväisiä.

mää en ymmärrä miks tolla reeveereellä ei oo nimee. poltetut kylät olis hyvä nimi. ja miksei ekstrana olis jotain Stam1na videoo tai raitaa.

Levyn keskeisin sisältöpötkö tottelee nimeä “Keikkareissu – Mäntit tien päällä”. Tämä saattaa vilahdella DVD:n markkinointimateriaaleissa. Koska DVD on livepainotteisuudestaan huolimatta kokoelma sekalaista materiaalia vuosien varrelta, päädyimme antamaan sille niinkin geneerisen nimen kuin “Mokoma DVD”. Toivottavasti voit elää asian kanssa. Poltetut kylät oli jo viime vuotisen kiertueemme nimenä. Ja mitä tekemistä Stam1nalla on Mokoman DVD:n kanssa? Pojilta tulee kyllä omaa, hävyttömän kovaa matskua tuossa syssymmällä.

jossei ole omaperäistä enää julkaista joulusinkkua ni julkaskaa ees uudenvuoden sinkku millä vois voittaa läjäpäin räjähteitä hyvän musiikin lisäksi! nii ja miksei annala näytä nyt hevimerkkiä tossa dvd:n kannessa? jotta saisitte dvd:tä myytyä myös pikkutytöille?

Mitä vitin hevimerkkiä?

Tuleeko seuraavalle levylle bassosooloja? Miksi, tai miksi ei?

Seuraavalle levylle tulee basisti. Mennään nyt askel kerrallaan.

Tuli mieleen, että olisittepa näin kuluttajan näkökulmasta ajatellen laittaneet kaikki kolme täyspitkää keikkaa dvd:lle, vaikka siinä olisi tullutkin samoja kappaleita päällekkäin, mutta kuitenkin onhan se muutenkin jo mahtava paketti! Kiitos jo etukäteen ja pistäkää jo keväällä uusi levy ulos!

Kuluttajia on niin erilaisia, ja DVD-julkaisujen muoto vielä niin moninainen. Toiveesi oli mielessä, kun sisältöä hahmoteltiin. Dipolissa soitimme varsinaisessa setissä 11 biisiä, joista 9 on mukana. Koko keikan tunnelma siis välittyy kohtalaisen hyvin. Halusimme myös saada mukaan meiningin kolmelta hyvin erilaiselta keikalta, ja jos olisimme laittaneet kaikkien keikkojen kaikki biisit mukaan, levyn hintaa olisi jouduttu nostamaan. Me halusimme tehdä ensimmäisestä DVD:stämme monipuolisen mutta kompaktin julkaisun, joka olisi kuluttajalle edullinen. Uutta levyä voi odotella aikaisintaa syksyllä 2005.

Hah, vai että Kuisma on tosikko… Mie rohkenen väittää, ettei todellakaan ole. Sen verran hauskaa tuntui herralla olleen Lappeenrannassa.

Kaikillahan nyt Lappeenrannassa on hauskaa.

Mikäs tuo mokoma fontti on? pitäis saara tiätää ku on tua kisa

Logo on muokattu kuulemma Mason serif -nimisestä fontista.

HAHAAHAH kuulostikohan vähän häröltä tuo ‘Koira pivossa ja itse siihen lankeaa’!! Khääh! Mikäs siinä, kai koirat voi olla ihan kiihottavia..

Eikös tuo “siihen” viittaa sanaan pivo tai sitten on äidinkielen opit hakusessa. Sinä olet perverssi joka tapauksessa.

Tehkää nyt HEMMETTI joskus xxl-kokoistakin tekstiiliä. Kaikki on tuommoisia pienien miesten kokoja.

On niitä tehty ja myytykin jo aika läjä. On mahdollisuuksien rajoissa, että pieni setti paitoja vielä tehdään keikkatauonkin ajaksi. Otamme toiveesi huomioon, jos paitaostoksille lähdemme.

Minkäslaisia tunteita se herättää teissä, jos kerron, että minulla on Nummirockin encore huudoista suurin osa nauhoitettuna?

“Se kesämuistot lämmittää”. Vai mitenkä se Aikakone aikanaan lauloikaan.

Mitäh??? DVD:llä vain 19 live biisiä… Kelpaahan sekin, mutta olisitte nyt laittanut edes yhden kokonaisen keikan. No turha valittaa… kaikkea ei voi aina saada.

Soitamme keikoilla yleensä 11-16 biisiä. DVD:llä on siis mukana aika kattava valikoima biisejä, joita on viimeisen parin vuoden aika louhittu. Ja kaikkiaanhan musiikkia on mukana lähes 30 biisin verran. Pitäisi olla musiikin hinta / minuutti kohdillaan. Itse emme juurikaan välitä massiivisista yli neljän tunnin julkaisuista, joita ei yhdeltä istumalta jaksa katsoa mitenkään. Sama logiikka pätee ylipitkiin cd-levyihin.

Onko kotiteollisuus hyvä?

On. PARAS. Yllätyitkö?

Jokos te Mokomat elättä musapisniksellä vai onko teillä vielä “oikeat” työpaikat? Mistä herrat mahollisesti leipänsä repivät?

Marko elää musiikilla ahkeruutensa ja askeettisen elämäntapansa ansiosta. Kaikki muut joutuvat tekemään oikeita töitä.

Aattelin vaan kysyä, että montakohan kappaletta tätä teidän uutta levyä on myyty ? Nii ja jos joku mokoma fani ei oo vielä ostanu sitä vaan ladannu netistä ni ei muuta kun kauppaan! Hyviä, potentiaalisia bändejä pitää tukea.

Vajaa kymppitonni sitä on mennyt. Huikea määrä, mistä lämmin kiitos teille.

Miksi Avoin hauta ei tule DVD:lle? Onhan se näytetty telkkarissakin.

Emme saaneet lupaa laittaa sitä kaupalliselle julkaisulle.

perkele huomasin just kuinka hyvä Deathin open casket on. helevetti kun ette saanu levyttää sitä. mutta kai se on parhaimmillaan kun sen esittää se ainoa ja oikea. päätyköhän Schuldiner avoimeen arkkuun (tai hautaan)R.I.P. Death on paras

Amen.

Tuleeko kitaristeille näin äkkiseltään mieleen sellaisia biisejä, joita ootte treenannu mut ovat liian vaikeita kulkeakseen?

Oikein ahkerasti treenamalla oppii teoriassa soittamaan lähes minkä tahansa kappaleen. Kulkeminen onkin sitten eri juttu. Esim. AC/DC:n Highway to Hellin riffi on periaatteessa helppo, mutta vedäpä se yhtä tenhoavasti kuin Youngin veljekset. Ei oo heleppoo.