vaikka tämä nyt ei olekkaan kysymys niin sanon silti. kiitos paljon mahtavasta mokoman keikasta Qstockissa. ajoin kaverin kanssa teitä katsomaan vain vaivaiset 6 tuntia mutta se kannatti! kaks muuta kaveria ei pääsyt mut tuli ainakin ostettua mokoma huppari ja paita niille. on mulla kyllä yks kysymyskin: millä skittalla kuisma soitti Qstockissa? Kun ei oikeen tällänen 160cm pitkä tytsä nähny lavalle asti.

Kuisma soitteli ainakin parilla eri ESP:llä, V:llä ja ihan ite keksityllä Custom Shopilla.

Meikä räjähti eilen Qstockissa, Uusi Aatami, Uusi Eeva on liian kova aloitusbiisi. Kyllähän ne pari uutta biisiäki oli hienoja. Ääni ja niskat meni. Tulipa paiskattua kättä Kuisman ja Markonki kanssa kiitokseksi mahtavasta keikasta. Kiitos vielä kerran!

Kesäni kohokohta = MOKOMA Kuusisaaressa. Kiitos jätkät ja hyvää kesän jatkoa! -Jantteri-

HUHHUH! Kiitoksia loistavasta Qstockin keikasta, kruunasi kesän festarit.

Kiitokset Mokomalle mainiosta Qstockin vedosta. Olitte kevyesti turneen paras bändi. Erityiskiitokset Markolle poseeraamisesta illan pimeinä tunteita, jolloin parempaakin tekemistä olisi ehkä ollut olemassa. Kiitos.

Oli kyllä wittu tykityskeikka Qstockissa! Tunnelman taso nousi viidenteen ulottuvuuteen, kiitos siitä. Ei oo Mokomaa voittanutta.

Hei, miten se aurinko manattiin Qstockissa pois mollottamasta suoraan teikäläisten naamariin? T. Ihme Juttu & Mahtava Keikka-Taas-Kerran

Mahtava keikka oli Qstockissa! Kiitän.

Kiitos tuhannesti mahtavasta Qstockin keikasta! Ootte te ihania ja hauskoja tyyppejä 🙂 Mahdollisimman nopeaa uudestaan Ouluun päin. KIITOS!

Aivan helvetin hyvän kaikan veditte Qstockissa! Kiitoksia siitä. Millon uudestaan ouluunpäin?

Kiitos itsellenne, keikka oli meidänkin mielestä yksi kesän kovimmista. Ouluun tultaneen taas joskus ensi vuoden puolella.

Löytyykö Kukko-hupparia mahdollisesti vetoketjuttomana versiona? Eli ihan perushuppari, ilman vetoketjua.. Jos löytyisi, sen tilaamista voisi harkita.

Ei valitettavasti löydy.

Sanokaas pojat teidän mielestä maailman kamalin bändi/biisi?

Niitähän on vähintään 95 prosenttia kaikista maailman bändeistä ja biiseistä. Siitä vaan valitsemaan.

Soittakaa joskus keikalla Satu Peikoista tai Syli.. Ja KT vois vetästä jonkun teidän kipaleen. Esim. Takatalvi, ei varmaan Hynynen suostuis..

Amerikkalainen voisi kutsua tuota lose-lose situationiksi.

Miten Mokoman miehistö suhtautuu Oulussa tapahtuneeseen? Ensin Stam1na murhasi ja te potkitte vielä kuolleen henkiin. Onko tämä eettisesti oikein?

Ainakin se oli mukavaa.

Uuh JEAH! QStockin keikka rockas ja lujaa! Meiniki oli katossa ja kiitos siitä kuuluu teille. Uudetkin biisit oli ihan loistavia! Millähän nimellä olette miettineet niitä lapsukaisiane kutsua?

Uudet biisit ovat nimiltään Kuu saa valtansa auringolta ja Pahaa verta. Kiva että kelpaavat.

Kiitos loistavasta Kuopion keikasta! Toi iloa elämään. Kyllä kannatti Helsingistä asti lähteä katsomaan.

Kiva kun soititte Kuopiorokissa. Pelasti päiväni ja mahdollisesti koko kesäni. Mokoma on päällikköbändi.

Kiitos mahtavasta Kuopiorockin keikasta. Ääni meinasi mennä huutaessa. Sääli, että teillä oli niin vähän esiintymisaikaa. Nyt voi palata hyvillä mielin takaisin Turkuun. Uutta levyä ja kiertuetta odotellessa.

kuopijo rockissa oli kyl niin vitun mahtava keikka! olin viel eessä perkele 😀 sit ku näytin markolle kieltä ja se rupes nauraa nii olin ihan ku pössyissä 😀 kiitti keikasta 🙂 tulkeehan usseemmin kuopioon ja siilinjärvelle päin! ja millo ois uutta levyä tulossa ?

Viihdyimme Kuopiossa taas mainiosti, mistä kiitokset kuuluvat teille. Uutta levyä puskee toivottavasti ensi vuoden alkupuolella.

miksi vaihdatte keikalla soittimia joihinkin biiseihin? onko niissä kovinkin eri saundit vai onko vaan kivaa kun on monta kitaraa?

Kitaroiden vaihtelu on paitsi elvistelyä, myös musiikillisesti ihan perusteltua. Käytämme nimittäin eri biiseissä eri vireitä.

morjees poijat, teidän ilosaaren veto oli jälleen kesän kohokohta. uudet biisit toimi kuin junan vessa =) sitte asiaan, mistä sais sa manlaisen speed-metal pipon kuin Markolla on dvd:llä mökkiosiossa. ja tuleeko uusi aatami, uusi eeva-biisi olemaan tulevalla levyllä?

Uusi Aatami, uusi Eeva on pudokas Tämän maailman ruhtinaan hovi -levyltä ja se on jo julkaistu DVD:n audioraitana. Tulevalle levylle se ei siis tule. Markon pipo on uniikkikappale, joten kudontapuikkoihin joudut tarttumaan.

Kommentti: Metallican levyt olivat ale-laarissa alle kympin, ei tämä muuten olisi mahdollista.. 06-06-2004, 13:44 Metallicalla on Suomen TOP40-listalla 6 levyä. 4. Metallica – Metallica 7. Metallica – Master of Puppets 11. Metallica – …And Justice for All 14. Metallica – Ride the Lighting 19. Metallica – Kill ’em All 28. Metallica – St. Anger

Ehkä mekin laitamme sitten ensimmäisen loppuunmyydyn stadion-keikkamme yhteydessä katalogimme nice priceen.

Viholliset on W*TTU PARAS!!

Punkki on hyvästä.

Heipparallaa. Olin katsomassa teitä tässä taannoisessa Ilosaarirockissa ja fiilis oli loistava. Nyt olen sitten metsästänyt ensisyksyn lukiokirjarahoilla kaikki levynne, koska rakastuin musiikkiinne kertaheitolla. 😀 Tuosta keikasta jäin ihmettelemään, että miksi ihmeessä teille ei annettu oikeuksia soittaa Päälavalla? Se olisi ollut omiaan teille, koska se hemmetin yleX-teltta oli pieni, sain nimittäin käyttää kyynärpäitä ja reilusti että mahduin väentungoksessa sisälle. Ja kaikki halukkaat eivät muuten edes mahtuneet sisään. Yippee ja kasvot kohti itää.

Ei se teltta kyllä mikään pieni ole, hiukan toispuoleisesti vain näytti porukka sinne pakkautuvan.

Koska uutta levyä?

luin jo kysytyistä kysymyksistä että teette uutta albumia(?)! koska tämä on ajankohtaista?

Albumin biisejä työstämme päissämme parasta aikaa. Äänitykset alkavat syssymmällä, mikäli materiaali tuntuu tarpeeksi hyvältä. Jos hyvin käy, niin levyä voi odotella kauppoihin joskus ensi vuoden alkupuolella.

Jaaha,Marko ja Tuomo taas telkkarissa tos joku aika sitte.Oon sivusta seuraillu tein touhuja ihan Mokoman alusta ja aikasempiakin bändejä.Jatkakaa samaan malliin.t:Yks Joutsenon ylä-asteelta (vuonna 1 ja 2).

Jatketaan, jatketaan…

mulle ei aikea koiruoho biisin sanat. mikä on valo jonka nimi on koiruoho?? markolle kiitokset nimmareista pakkahuoneella ja muillekkin kiitokset vaan kun ootte olemassa ja soitatte. up the mokoma!

Koiruoho on Johanneksen Ilmestyskirjassa lopun ajan ennusmerkki: “Ja kolmas enkeli puhalsi pasuunaan; niin taivaasta putosi suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli koiruoho ja kolmasosa vedestä muuttui koiruohoksi ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.”

Tuomo on aivan ihana ja tosi kiva.

Siis kääk.

Mitkäs on poikien lempi bändit?Kunhan oon utelias ujopiimä 😉

Niitä aikas monta, arvoisa ujopiimä.

Tässä pari kysymystä: 1. Kuvattiinko 22.4. Lutakon keikkaa videotallenteelle ja tuleeko siitä mahdollisesti materiaalia mahdolliselle uudelle dvd:lle? 2. Julkaisetteko mahdollisesti netti- tai ihan oikean singlen ennen uutta levyä? Kiitos jo etukäteen…

1. Lutakon keikka tallennettiin ihan pro-meiningillä, joten eiköhän siitä ainakin osia päädy joskus jollekin julkaisulle. 2. Sinkkuasialla emme vielä päätämme vaivanneet, kun biisitkin on vielä keksimättä.

Mitenkäs pojat pääty virittään ton E-kielen D:ksi? ootteko aina vetäny tällä vireellä?

Marko soitteli Valulle kitarat tuolla vireellä, ja se vain sitten jäi päälle. A-kieli on tosin tullut sittemmin mukaan joihinkin biiseihin alakertaa tukevoittamaan.

Ymmärrättekö te että minä jouduin tänään töissä ruohonleikkurilla ajellessani kuuntelemaan teidän Punainen Kukko -EP:nne viiteen kertaan lävitse? Käsitättekö te mille minä altistuin? Se oli ihanaa.

Kaunista.

En oo teitä livenä nähny vielä mutta Pellavaan tuun kattomaan. Soittakaahan sitten jotai uusiakin biisejä ni mullakin on vesisateessa mukavaa.

Uusia biisejä soitetaan varmasti ainakin kaksi kappaletta.

Soitatteko joskus keikalla väsynyt atlas- biisiä?

Atlas on ollut vakionimi setissä tämän kesän festareihin asti. Kesän keikoilla se ei ole jostain syystä settiin päätynyt.

Oletteko ajatelleet vaikka Pellavassa soittaa Tämän maailman ruhtinaan hovi- biisin? Ja sitten vielä kysyisin mistä tuo nimi “mäntit” on tullut?

TMRH:ta ei olla tänä vuonna juurikaan soiteltu, joten ei soiteta varmaankaan Pellavassakaan. Santtu muisteli, että mäntittely tarttui Auvo ja Kultsi -sketsin Mäntti-TV:stä. Siitä siis Mänttibussi, jossa matkustaa mänttejä. Älykkyyden alkulähteillä ollaan siis piipahettu.

Montako eri maata on Inferno DVD:llä? Ainakin Suomi, Ruotsi… mitä muita?

Kysy Infernon ihmisiltä.

mistä löytää hiljaisuuden julistajan solon?

Siellähän se c-osan perässä jöllöttää.

Nyt sapettaa lievästi. Ilosaarirockin paitakojulta löysin jälleen TMRH -levyn kannella varustetun t-paidan paita kategoriastanne ja olin jo lähellä ostaa, mutta huomasin, että kassastani puuttui 5e paidan kattamiseksi. Noh päätin mielessäni, että joutaahan tuon rihman kiertämän myöhemminkin ostaa, kun kerta on taas tullut paita kategoriaan, mutta nyt tarkastettuani Airon Musiikin paita valikoiman sieltä ei kyseistä paitaa löytynytkään. Eli miten tämän kyseisen paitadesignin kanssa nyt on, onko niitä saatavissa missään vai ovatko ne kenties pelkästään keikkapaikkojen etuisuuksia? Kukkopaita jo kaapista löytyy, mutta toinenkin mokoma kelpaisi. Tälläistä tärkeää tällä kertaa. Päivän jatkot sinnekin päätteen äärelle.

TMRH-paitoja tehtiin pieni setti kesän keikoille. Nettikauppaan niitä ei ole näillä näkymin tulossa. Päivä on kyllä kääntynyt vahvasti aamuyön puolelle, mutta kiitos kuitenkin.

Mitä tuo “Vade Retro, Satana” meinaa suomeksi? Muuten, mitä kitarankieliä Kuisma ja Tuomo käyttää? (merkki ja malli)

Kielet ovat paksuudeltaan 10-52, ala-A:na on .70 tai pykälän ohuempi vaijeri. DR:iä ja D’Addarioita ovat yleensä merkiltään.

Samppa tässä terve, oletteko nosturiin tulossa mikään vkl soittamaan? 🙂 ootte parhaita! Kasvot kohti itää ja Lupaus!

Pellavarock on viimeinen sovittu keikka.

vittu te ootte kovia poijkia!!:D <3<3<3<3 marko on suomen ihQuin ja söpsöin roklaulaja ever!!

Pitänee hankkia Suomi-teini-Suomi -sanakirja, kun näistä viesteistä ei enää vanha paska ymmärrä mitn.

Onks Jannel mikä tuplapedaali käytössä? Mitä mieltä olet Taman Iron Cobra Powerglide -pedaalista, onko kokemuksia?

Janne vastaa: Pari viikkoa on ollut tuplabasarit käytössä, Rolling Glide pedaaleilla. Power Glide lienee se kaikkein suosituin Taman tuplaspedu eli ajanee asiansa hyvin.

Milläs mielin otettu vastaan jääkaappipakastin-yhdistelmä Kudrocin try-out sopimus? Ei se taida olla ihan mikään Frantisek Bombic, voi olla jopa parempi. Mikä siinä onkin että jääkiekossa koolla on väliä. Mut tota Sputnik Cupissa Pasi #25 tulee ja ajelee sen slovakihujopin pleksistä jauhelihana läpi! ps. haluan korostaa että suurin osa jääkiekon ystävistä ovat fiksua porukkaa ja kyseessä on rehti ja reipas kontaktilaji. Äskeisessä viestissä esiintynyt kevyehkä väkivallan lietsonta ei vastaa välttämättä keskiverto kiekkofanin aivoituksia. Kiitos.

Eipä ole tullut seurattua, mutta eiköhän se Saipa pärjää kuten ennenkin.

Hyvä keikka Koria-rollissa. Ainoastaan jäi harmittamaan se, että vainottu ei tullut, vaikka yritin sitä kovin Markolle viestittää 🙁

Niin. Meillä on yli neljä levyllistä biisejä, joista vähän toistakymmentä mahtuu settiin.

pullon viskojat samaan pataan rytkösen ja pulliaisen kanssa!

Voi jumalauta kun oli törkeetä heittää pullolla teitä kohti. Meikäläinen “Sherlock” ottaa kiinni tämän vitun nulkin!

Vitun jörisrock pullon heittäjä tyyppi! Kuolis pois. Koko homma meni pilalle sen takia…jes

Asia on nyt ammattilaisten hoidossa, joten keuhkoamisen voi lopettaa.

VOi petskele! Vejätte kans Qstockissa Takatalven. Muuten mie en tule!

No,tulitko?

Noin vuosi sitten Mokomaan tutustuin ja täytyy sanoa että heti tykästyin. Viime vuonna Kuopiorockiin tulin teitä kuuntelemaan mutta vahingokseni minut raahattiin paikalta toisaalle,isoveljen toimesta. Tänä vuonna asia kuitenkin korjataan. Perjantaina siis vihdoin ja viimein Kuopiorockiin Mokoman menoa tällistelemään.Ja täytyy vielä sanoa teidän dvd:tä katsoneena että on siinä joukko “mänttejä”,joille ei voi toivottaa muuta kuin pelkkää hyvää. T:Kaisa

Toivottavasti mäntteily maittoi.

Hywää Päiwää Teille thrashin Suomijumalille. Minulla, tällä paralla, on rippileiri. Miten sielä woisi pitää Wihannekseksi muuttumisen kaukana? Jeesus kun ei niin kolahda, muttei Saatanakaan. Woihan Walkoinen Wenäläinen Kommmunisti! Terweiset täältä takapajulasta.

Voi kyynel.

semmonen tässä vain rupesi mietityttämään että mistä kipaleista olette tehneet covereita?

Julkisesti olemme esittäneet Chargedin kappaleen A.C.N.R. (meillä H.E.L.L.) ja Deathin Open Casketin (meillä Avoin hauta).

Mitä saakeli. Onko joku mulle herjannu täällä. Ei harmittanu Tuomon plekun missaaminen kamalasti, oli joka tapauksessa lähempänä sitä toista tyttöä ja yritin puhua järkkäriä antamaan sen sille. Sain mä biisilistan. -R-

Ok.

Santulle kyssäri: kun teette uuden biisin niin kuinka kauan joutuu reenaamaan että uuden biisin soitto sujuu? koskas tullee uutta dvd:tä ? laittakaa siihen sitten biisi sudet ihmisten vaatteissa. koskas tulette tku takaisin?

Santtu vastaa: Osotitkii kysymykses oraakelien oraakkelille, rikkiviisaalle tietoniekalle eli oletan ettet myös kaipaa järkeviä vastauksia. Kokeillaas. Riippuen biisistä läpisoittokuntoon pääsee aika nopeasti. Ehkä alle kymmenellä vedolla, edellyttäen, että jokainen osaa oman stemmansa edes jotenkin. Esityskunto onkin sitten toinen juttu. Siinähän nousee rima joka treenikerralla. Ei kai myö mitään dvd:itä olla tekemässä? Eihän pojat? Miehä tuun Turkuun heti, ku maksat viulut.

Mokoman tuotanto on mennyt koko ajan oikeeseen suuntaan. Saa nähä että millon tulee tää “leikataan tukat ja tehdään joku blueslevy”. Varmaan sit ku edellinen levy on myynny tarpeeks. Sit samal tietty loppuu tää kysely palsta ku ei oo aikaa vastailla kaiken maailman tuntemattomille. No ei, itse uskon että Mokoma jatkaa katkeraan loppuun asti oikeella linjalla! 🙂

Kattellaan.