Juu.. Kiitos vaan Markolle ku keskeytti pissatauonki meidän takia ja tuli säätämään meidän star trek kyniä vaikka niistä ei nimeä paperille irronnukkaan :D.

Marko on niin ystävällinen.

Laitoin tänne aiemmin sen yhden tyhmän, huonon vitsin. Nyt foorumilla on uusi vitsi Marko Annalaa koskien. “Marko Annala heräsi kevätaamuna kiekaisuun. -“Saatanan kukko! Uni saa tulla!” hän huusi ja meni takaisin nukkumaan. Hän käänsi kasvot kohti itää, ja näki, kun pihalla satoi lunta. -“Saapuuuuu…” hän kerkesi aloittamaan, kun Saikkonen tuli sisään. -“Mitä helvettiä mölyät?” hän kysyi, johon Marko vastasi: -“Houkka, pois se minusta! Olo on kuin haudan takaa!”. Saikkosta kummastutti tämä vastaus, joten hän kysyi: -“Eikö sitten pitäis juoda vähemmän kossua öisin?” -“Mene ja tiedä…” -“Eikun oikeasti, luulen että sinulla on ongelma.” -“Vade retro, Satana! Aamuisin tunnen, että minä elän!” -“Marko, Marko, puhu selvästi! En ymmärrä!” -“Saan siitä väristyksiä! Hyvät vibat muuten tulee, kun syö juustoa, joka on parasta ennen 0898!” -“Marko…” -“Nyt turpa kiinni, hiljaisuutta tahdon julistaa!” -“Haen vain takkini…” -“Joo, käytä mennessäsi sitten poltetun maan taktiikkaa. Tai no, polta sittenkin toista maata?” Naapurissa Kaarle Viikate oli aivan varma siitä, ettei asioista selvittäisi puhumalla.”

Loppukaneetti oli hauska.

Haittaako teitä jos teistä ottaa kuvia keikoilla?

Ei haittaa. Jos saat niitä internettiin asti, niin laita linkki meille muistaessasi.

Ensimmäisen kerran näin teidät Ruisrockissa. Vähän kauempaa katselin 😀 Teen raporttia reissusta, joten tietääkö/muistaako kukaan teistä mitkä biisit siellä soittelitte?

Ei muisteta. Sori.

miltäs noi uudet thyrane-samplet kuulostaa mokomien korvaan? Jos ette ole jostain ihmeen syystä niitä viellä kuullut, niin täältä löytyy: www.thyrane.org

Heviltähän noi kuulostaa. Hyvää paskaa.

Kuulkaas, tuletteko pitämään viel jatkossa minkäänlaisia kisoja sivuilla? Jotain oikein megaultraspesiaalia niinku tuo foorumilla käyty kisa aikakausien takaa. Tahdon olla nero.

Kyllä varmasti. Ensimmäinen kisa vois olla “Keksi hyvä kisa”.

se on moro taas tästähän ei mitää tuu ku ei tiiä mistä pitäs huolestua emännästä minusta vai annalasta…….. koska annala kuulemma on tosi pro voi veljet.. no pieni lohtu…. ottas maken sit vasta ku mua ei olis=)

Huolestukaa oman elämän puuttumisesta ja hankkikaa sellaiset.

Olisikohan mahdollista soittaa muutama keikka Nosturissa syksyn aikana? Ja Perkele teidän kanssanne, otatte instrumentit kätösiinne ja opettelette Nämä kolme ovat yhtä -kipaleen keikkakuntoon! jookosta?

Syksyllä ei enää keikkailla. Keväällä sit uudet kujeet.

Miltä levyltä kappale “avoin hauta” on?

Ei miltään. Sitä on soitettu ainoastaan muutaman kerran livenä.

Jos saa kysyä… niin mitä Vade Retro, Satana tarkoittaa? Suomeksi siis?

Se on kantonin kiinaa ja tarkoittaa “kolme pientä ruokaa”.

moi! onko teidän videoita mahdollista saada jostain netin välityksellä?

Ei kai.

hei,tämä Pirinen, joka on teille näitä kansia tehnyt,missä muualla käden/kynänsä jälkeä saa ihailla? olin jostain lukevinani että olisi sarjakuviakin tehnyt..eipä silti kyllä se musiikki näiden kansien sisällä on lämmittää eritoten 🙂

Täällä on jotain infoa.

Tuli missattua nuo Annalan jorinat YleX:llä, onkohan kyseisiä jorinoita tulossa tekstuaalisena mahtollisesti tänne valtaisaan intternettiin? Ps. Meni stam1nan levy hukkaan. Yyyyh.

Ei ole tulossa.

Mokoma on parhaimmillaan murhaavan hyvä, mutta Rotten Sound Tappaa. “Almost a week, still counting the victims.”

Pitää paikkansa.

Tuletteko taas Hämeenlinnaan äänittelemään tulevaa plattaanne Saksan valvovan silmän alle? Entäs sanotaanko se että Hyrkkään vai Hyrkäksen..??

Itse asiassa ei tulla. Seuraavan levyn tuottaa Miitri “Metri” Aaltonen. Äänitykset tapaahtunevat Petraxilla ja Music Brossilla.

Marko olit taas mun unissa. Oltiin yhteiskeikalla 😀

Oliko hyvä liksa?

Jou Marko! Nicolen laulaja on Ilkka Laitala, eikä Latvala..Mut väliäkös tuolla. Mutta hienosti mies huutaa!

Tää ei oo kysymys vaan toteamus, Marko: Se on LAITALA,ei latvala…ilkka Nicolesta meinaan! 🙂 Rokrok!

Tiedoksi: Nicolessa vokaalit hoitaa herra nimeltään Ilkka Laitala eikä Latvala, kuten Markon top-5:ssä näyttää olevan.

Tämä selvä.

Kun teidän dvd:n sisällä on mokoma pleku tai ainakin sellasen kuva niin mistä vitusta sellasen saa…!!!???

Ei mistään.

Olipa mukavaa kuulla Markon ääntä radiosta. Mistä biisistä puhuit maanantaina? Kun sen missasin.

Marko vastaa: Enpä tiedä mistä puhuin naamantaina, kun en itse kuunnellut noita haastatteluja, ja kuulemma eivät tulleet samassa järjestyksessä missä toimittajan kanssa haastelin. Käsittelyssä olivat kuitenkin kappaleet Mene ja tiedä, Silmäterä, Toista maata, Haudan takaa ja Uni saa tulla.

“Ja kolmas enkeli puhalsi pasuunaan; niin taivaasta putosi suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli koiruoho ja kolmasosa vedestä muuttui koiruohoksi ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.” -Tiesitkö muuten Marko, että koiruoho on venäjäksi tshernobyl?

Marko vastaa: Tiesin.

Tjuu jotta sellasta piti kysymäni että kun olen noita teidän keikkoja kolunnut enkä vuoteen muista kuulleeni livenä virrentynkää nimeltä “Teon Teoriaa”, niin että onko käynyt vain peikkomainen flaxi vai oletteko pudottaneet sen kokonaan arsenaalistanne? Harmittelen syvästi mikäli näin on, tuo kyseinen kappale oli juuri se jonka kuultuani kipitin kahden vuoden takaiseen Jörikseen.

Vanha keikkaratsu on jostain syystä tippunut listalta. Meillä on reilu neljä levyllistä biisejä ja niistä pitää valita se 10-15 mitkä soitetaan. Valitettavasti.

Arvoisa Santtu Hämäläinen, kuinka kauan olet bassotellut? Mitkä bassosäröt (ja mahdollisesti muut efektit) ovat eniten sydäntäsi lähellä? Hyrkkäälle vielä semmosia terveisiä että mites on tuplat toiminu? Tukku on hyvä mesta.

Santtu vastaa: Ens kertaa näin basson vuonna -88 ja heti perään 2003. Eli vissii jonkuu aikaa. Se EBS:n petaali on kai iha hyvä. Miul on semmone.

Janne vastaa: Tuplathan ovat toimineet mahtavasti, tai ainakin näyttäneet mahtavilta.

Mistä saisin haltuuni/voisin edes kuunnella tuota Chargedin In Vice -albumia? Kun tuo teidän H.E.L.L on niin tajunnanmurskaava vetäisy, että jos kappaleen alkuperäiset isät yhtään samalle tasolle pääsivät muinoin, niin voisi olla kuuntelemisen arvoista. Kiitos luultavasti tulevista neuvoista tai neuvottomuudesta. Auf wiedersechen tai jotain sinne päin.

No nyt kyllä ihan oikeesti tarvittaisiin se Chargedin levy uusintajulkaisuna, joko te Sakaran ominaisuudessa olette hankkineet sen oikeudet? Kysyin aikanaan ja melkeen lupasitte harkita. Hophop, mulla lähestyy eläkeikä, ja jostainhan se on saatava.

In Vice on kyllä perkeleellisen kova. Edelleen. Uusintajulkaisu olis kyllä hyvä idea. Pistetään joulupukille terveisiä ja toivotaan oikein ankarasti.

Kiitos hyvästä dvd:stä. Se markon sadevaruste- juttu naurattaa aina!

Samoin. Marski on niin hauska.

ootteko ajatellu yhtään, että milloinka saatais taas Mokomaa pk seudulla nähdä ja kuulla ?

Ensi keväänä.

“Kattellaan” on kyl rento sana jota Diablon pojat varsinkin käyttävät. Rento meininki tuntuu olevan jokaisella teistä hallussa.

Jee jee.

Kiitos kuluneen kesän keikoista. Harmi, että kuopiossa aikataulut oli niin tiukat, olisi nimittäin ollut mukava kuunnella teitä pidempäänkin. Toivottavasti uusi levy valmistuu pian ja tulette taas kuopioon. -Kata-

Moi… On tullut jo varmaan aika monesta suusta todettua että oli tosi huono juttu se jöriksen homma mutta sanompa nyt vielä kerran että vitutti minuakin ihan saatanasti kun ihan teidän takia sinne tulin..! Mutta onneksi kuopiossa veditte aivan mahtavan keikan.. Eturivissä oli tosi hyvä meininki niskat tuli mukavasti kipeeks ja äänikin lähti joten kaikin puolin onnistunut keikka… Kiitokset teille kaikille siitä..! 🙂

KYLLÄ!! Mahtava keikka Kuopion kukkojuhlilla! Varsinkin uusi Pahaa verta oli parasta. Törmäsittekös sattumalta kolmeen saksalaisnaiseen Kuopiossa? Takatalvi taipui tyttöjen suussa sopivasti “kala kala kala kalakukko”… Aika veijareita. Nii ja Kui-sman uus kitara on kyl aika piece of art!:) Rock on!!!

Oliko bändi tyytyväinen soundeihinsa Kuopiossa? Minusta keikkanne kuulosti ripulilta, tunkkaiselta ripulilta.T:Dear Urpo Lebrasta

Kiitos ja kivaa oli. Järjestäjällä PA:n kanssa ilmeisesti jotain teknisiä ongelmia. Mutta eihän me niistä tiedetä kun omat lavamonitorit huutavat täysillä.

Kertokaapa ketkä kaikki Mokoman jäsenistä ovat käyneet armeijan?

No eikö sen nyt jo huomaa.

Marko! Kolahtaako Pantera ja mitä mieltä oot Phil Anselmosta vokalistina?

Marko vastaa: Pantera on parhautta, eri toten levyt Vulgar Display of Power ja Far Beyond Driven. Phil Anselmo on monipuolinen ja hyvä laulaja.

Voin sanoa suoraan arvon Neophyte, että spiritismi ei toimi. Ainoa oikea keino saavuttaa korkein tietoisuus ja yhteys isäämme Thorogonzoniin, on epäpyhien Velicialaisten maagisten masturbaatiorituaalien kautta. Tällöin kuitenkin on pidettävä mielessä, että sielunvihollinen Prontzson kurkkii koko ajan olan takaa. Kiinnostuneille kerron myöhemmin lisää, jos Querimaksen kolme herttuaa sallivat.

Liibalaaba.

Olisikohan noita teidän siipi-paitoja saatavana lädy-fittinä? Mielellään mustana? Airon musiikissa niitä ei ainakaan näyttänyt olevan ja keikoilta en pääse ostamaan, mutta halajaisin sellaista kovasti itselleni. Kiitos.

Ei ole, sorge.

Mää en oikein ymmärrä noita cd-levyjen kopiosuojauksia, kun niillä estetään vain laillista kopiointia. Lisäksi minusta on väärin, että täten rohkaistaan musiikin ystäviä hakemaan netistä laittomasti levitettävää materiaalia, mikäli haluaa kuunnella musiikkia myös mukana kannettavassa laitteessa.

Höh. Perseestä, eikö olekkin?

mitä pidätte Nicole-yhtyeestä?

Mikäs siinä, hyvää paskaa.

Toivon hartaasti, että uudet biisit (Kuu saa valtansa auringolta ja Pahaa verta) tulevat uudelle levylle ja eivät muutu paljon matkalla. Meinaan ovat ne niin SAATANAN kovia. KIITOS QSTOCKISTA

Morjes, minäkin haluan kiittää teitä tuosta Qstockin keikasta! Oli paras setti koko kuusisaaressa, täytyy sanoa. Seuraavan kerran kun esiinnytte, niin on muuten aika saletin varma, että meikäläinen on siellä. Onkos teillä milloinkaan keikoja Jyväskylässä päin? Ja muuten, Hyrkäksellä on aivan perkeleen hienot rummut! Jatkoja senkin mokomat!

siisti keikka oulussa! moshpit oli ruuhkainen mutta yritettiin sieltä jostai aidanraosta luoda tunnelmaa tukalla kun ihmiset ei vaivautunu liikaa heiluttaan päätä. saatanan munapäät soititte kaikki parhaat biisit eläköön!:D ja tuomolla karsasti silimä niiku aina…tais olla mies vetäny muutaki ku pulkkaa mutta niihä ite kukin, heheh. korvatulpat ois saanu olla mukana että ois kuullu soundit selvemmin mutta ei se mittää ku oli kuiteki parasta musiikkia jippii. nimmaritki jäi sikseen ku oli päällä pelkkää mustaa eikä olutpullon etikettiin viittis pyytää kirjottamaan:/ …no ens vuonna uusiksi jos te ny tuutte? rok rok ja rokkenroll vor everipati! piis dyyd!

Santtu oli kyllä liekeissä qstockissa saatana!! tulukaa ouluun useammin

Suuret kiitokset Qstockin keikasta, oli koko kesän kovin keikka ellei kovin ikinä. Ja millon teiltä tulee uus albumi?

Qstockin keikka oli todellä hyvä, kaikki kolme suomen aateli bändiä peräkkäin, stam1na, mokoma , kotiteollisuus.. ! Sincity on myös loistava teos, eikö vain? tulkaahan pian vaikka 45 specialiin ouluun soittamaan kuten viime vuonna ?? terv.. freak86

Oli helevetin hyvä keikka Qstockissa! Oli kyllä elämäni kohokohta tähän mennessä! Jatkakaa vaan samaan mallin!

Kiitos oulun vedosta!!!!Niskat on vieläkin niiiiiiiin kipeet että!! toivottavasti kokoatte tästäkin kesästä tollasen slideshown….

Näin Qstockissa teidän esiintymisen ensimmäisen kerran. Rovaniemeltä Qstockkiin tulo perustui siihen vain että te esiinnyitte siellä. Ja, helvetti mikä uskomaton keikka teillä oli. Kovat oli odotukset ja ne te täytitte paremmin kuin hyvin. Tulkaa ensi kiertueella rolloon!!

Kiitokset Qstockin keikasta! Olitte parhaita! Ja kiitos vielä nimmareistakin!

Kiitokset Tuomolle illan viimesestä hitaasta 45:ssa! Mahtavat keikat heititte Vaasassa ja Oulussa, pitänee alkaa tutustumaan teidän tuotantoon tarkemmin keikkojen innoittamana.

Juu.. Mahatva keikka oli Qstockissa! Uudet biisit toimii ja myös poltetun maan taktiikka oli mukava kuulla, kun te ette sitä nummessa soittanu :E..eturivissäkin pystyi olemaan, vaikka siellä pari kusipäätä heiluikin turhan paljon(yrittivät peppukontaktia kanssani……) Nyt vain ne uudet biisit levylle että pääsee hutamaan pahaa verta kotonakin… ;P

Kiitos. Oli todella mukavaa soittaa Oulussa.

Millohan mahollisesti mokoma hikinauhoja olisi taas saatavilla, on meinaan loppu?! Vetäkäähä sitten pellavassa hyvin ja hartaasti!

Ehkä syksymmällä.

Kysymys Santulle taikka Kuismalle taikka Tuomolle taikka jollekin mokomalaiselle, joka osaa vastata: Kumpi on fyysisesti raskaampaa, basson vai kitaran soitto?

Basso tietenkin. SE on lyömäsoitin.

Kiitos jörisrockista.. vaikka lyhyex jäikin..8(.. v*tuttaa.. kun yhden takia meni ilta pilalle.. mutta oikein teitte, kun keskeytitte keikan.. onko mahdollista, että teitä näkee jöriksessä jatkossa..??.. vai uskallatteko tulla enää..8)

Kiitoksia jöriksen keikasta vaikka lyhyeksi jäi. Hyvä etten poraan ruvennut. STANAN pulloheittäjät. Oli kyll hyvä meininki siihen asti. Mutta kiitos että jaksoitte ilostuttaa ja aiheuttaa pahennusta vielä pitkälle aamuun asti festarialueella. Odotin kyllä hyppytorinin kympistä suorin vartaloin kaksois volttia Tuomolta, mutta ei irronnut. Ja kiitoksia nimmareista ja kaikesta. Pehmeet kädet, hyvä pelihuumori ja ylämummoon!!

Kiitos itsellenne.