Haa! Nyt me keksittiin se, et miks Kuisma on niin tosikko ja tylsä (plus sillä on mukaansatempaamaton nauru) -> sehän on saateri soikoon syntyny Turussa! Tämä selittää kaiken. Mut kyl sä kitaraa osaat soittaa Kuismis;)

Kuisma vastaa: Totta puhut. Menen itseeni, enkä tule koskaan pois.

Kiitokset erinomaisesta Pellavan setistä, johon olikin erinomaista lopettaa kesän festarikausi! Mäntteilemässä tuli oltua mukana myös Saunassa, Tammerfesteillä, Wanajassa ja wappuisessa Nosturissa. Syyskausi onkin sitten mukava avata Stam1nalla ja Massikalla reilun kuukauden päästä. Atlas ehdottomasti Lammin setin huipennus, vaikka Marko jotain muuta höpisikin. Selvästikin siis kannattaa esittää toiveita täällä, tosin nyt soinut päässä repeatilla Atlaksen sanat kaksi päivää… Nöyrät kiitokset siis kaikille mänteille, teitte kesästäni kovasti viihdyttävämmän. Nyt sitten odotellaan uutta levyä kuin joulupukkia saapuvaksi, sillä sedällä on melkein yhtä pitkä parta kuin Markolla.

Kiitos kannustuksesta.

Tuomo!!! IIIK!!!

Missä?

Olisko CMX-covereiden tekeminen huononkuuloista syntiä vai hyvänkuuloista syntiä? Vai olisiko se syntiä ollenkaan? Varmaan bändin tuotannostakin löytyisi muutama kappale jotka tapuis hienosti mokomalaiseksi.

Voi voi. Stillborn.

Santtu, miten sulta onnistuu ihan kokonaan basson soitto sormilla? Tuleeko seuraavalle levylle jotain tyyliin kokonaisia biisejä/pätkiä sormilla soitettuna, vai onko se vaan yliarvostettua paskaa?

Santtu vastaa: Kyl mie sitä sormillakin kykenen soittamaan, mut pleku rulettaa. En usko, että sormineen alan passoa hiplailemaan ikinä.

oisko mahdotonta että tulisitte lappeenrantaan jonnekin keikalle kotiteollisuuden ja stam1nan kanssa. te 3 ootte ihan todellaki parhaita. ja sitte ko ei ois ikärajaa sillee et sinne pääsis 15 vuotiaskin… :):)

Jaa-a. Saattais se ollakin.

Te veditte aivan saatanan hyvän keikan Pellavarockissa. Olitte päivän paras. Teillä oli varmaan sairaan hyvä asenne soittaa kun te jäätte pienelle keikkatauolle.

Kivaa oli.

Mitä mieltä ootte Napalm Death-orkesterista?

Oisko esimerkiksi w*ttu PARAS?

! … &? G_g {heh, BBQ… OH MY GOD!!!!11!112!43!!43½!

Jep.

Joko se jöriksen pullon heittäjä on saatu kiinni?? se pitäs hirttää munista!! Oli aika paska homma! Mä olin etu rivissä ja näin kun pullo lenti yli!!

Vaikea sanoa. Suoraan sanottuna ei edes kiinnosta.

Onko hauskaa puristella toistenne perseitä? Vai onko siihen kenties jokin toinen syy?

Mikäs muu syy siihen pitäis olla? Vai yritätkö kenties vihjata että olisimme homoseksuaaleja?

Jee, sain laitettua nettiin kuvianne. On siellä yksi puolialaston Pexikin. Laitan ehkä myöhemmin lisää kunhan opin käyttämään tietokonetta. http://www.festarikuvia.net/coppermine/ displayimage.php?album=lastup&cat=10074&pos=0

Kiitos kuvista.

Bändi: FREDRIK THORDENDAL’S SPECIAL DEFECTS (1997) Levy: Sol Niger Within Version 3.33 Biisi: …Och Stjärnans Namn Var Malört (Ja tähden nimi oli koiruoho) Bändi: MOKOMA Levy: Mokoman 120 päivää (2001) Biisi Koiruoho (Ja sen valon nimi oli koiruoho)

Kappas. Niinpäs onkin. Samoilla vesillä ollaan kalasteltu.

Niin. Pellava oli mahtava. Ei mun pitäny aluks edes päästä sinne, mutta onneks sain sumplittua. Hyvä niin. Tais muillakin olla varmaan hauskaa ku teillä siellä lavalla. Ainaki mulla. Ja sitte keväällä syömään sitä nakkikeittoa tahi lohilaatikkoa Turkuun, eiks je 🙂 -R-

Luulis keväällä Turkukin koittavan.

ootteko koskaan kaatunu keikalla

Tuomo on.

Perskeles mäntit, kiitosta taas koko Pellavapoppoon puolesta teitille! Hieno meininki taas kerran, ja jengiä kuin pipoa. Törmäillähän taas! * Hartza & Pellava-crew *

Kiitos! Mukavaa oli taas kerran.

Se on loppu ny,rajansa se on kaikella..siittä huolimatta,Iso Tattis menneestä keväästä/kesästä-05 ja levyn ilmestymisen jälkeen uudet metkut ja kuviot..muoto säilyy!Tässä vielä kysyisin (ennenku muste loppuu..heh-heh!) orkesterin vilpitöntä mielipidettä Voivod poppoon musisointiin?Etenkin 80-luvun loppu puolella ilmestyneet Killing Technology,Dimension Hatross ja Nothingface ovat taas pitkästä aikaa päätyneet allekirjoittaneen levylautaselle päivittäin..entä teillä?..mutta kaikesta huolimatta kiireetöntä ja antoisaa syssyä/kevättä,niin maalla,merellä,ilmassa,studiossa,mökillä,kellarissa ja joka päiväisessä elämässä,siis lyhyestä virsi kaunis,eihän tässä taas ollut päätä eikä hantää eli tapaamisiin yst.teidän:-RudiHalla-

Kiitos Rudi. Voivod on pyörinyt levylautasella ja orkesterin tuotanto allekirjoitetaan tietyin varauksin. Melkoisen tuoreen kuuloista ja erikoista musiikkia silloin ilmestyessään.

Ne sun maastohousut on just stylet Marko!

Ihanaa!

Kiitos pellavan meiningistä! Ja kiitos että toitte fanipaitoja loppujenlopuksi myyntiin, ehdin jo pelastyä että jäi paita saamatta. Mut sitten näin hygen kantavan korii missä niit paitoja oli! ja säntäsin saman tien tiskille ostamaan. Nyt sitten ootellaan vaan tuoreen levyn ulos tulemista, ainakin ekat uudet biisit kuulostaa lupaavilta!

Kiitos, kiitos. Kaada vaan ittelles.

Mikä teki Raikko Törösestä Itä-Suomen kovimman kannuttajan ikinä?

Meininki, tekniikka sekä aivan hillittömän kova lyöntivoima. Miehen työskentelyä oli aina inspiroivaa seurata.

Soititte Pellavarockissa todella hyvän keikan!!!!! Vieläkin on niskat ihan jumissa ja takut ei varmaan lähe koskaan pois päästä. Kiitoksia hienosta keikasta!!!!

Ole hyvä. Osta selvityskampa.

Marko, Kuinka paljon raamattu ym. kristilliset/uskonnolliset asiat innoittavat sinua biisinkirjoittajana? onko suuressa osassa Mokoman biisejä ajatus lähtenyt jostain tällaisesta aiheesta?

Marko vastaa: Kaikki eettiset kysymykset ovat toki kiinnostavia tekstinkirjoittajan näkökulmasta. Kaikki luettu, koettu ja vierestä todettu antavat aiheen lyriikalle. Hengelliset ja filosofiset kirjat ovat parhaimmillaankin vain raaka-ainetta, sillä mielenkiintoisinta on kirjoittaa tulkintoja, ei jonkun toisen ajatuksia. Paskaakos sitä muuten lyyrikoksi olisi ryhtynytkään.

Tulin tänne ja avaudun. Morkooni vaan teille. Mitäs aiotte nyt sit tehä kun toi keikkakalenteri loppuu? Levyä odotellen…

Meinataan tehdä se levy.