Onkos noista teijän studiosessioista tulossa tuommoista kuva kimaraa?

Yritimme tallentaa sessioissa tällä kertaa hittien ohella videomateriaalia, joten stillikuvat jäivät aika vähäisiksi ja köpöisiksi. Todennäköisesti kuvakimaraa ei siis ole tulossa. Myös videomateriaali on sen verran hanurista, että senkään käytöstä ei ole mitään takeita. Toivottavasti hittien kanssa kävi paremmin.

Tuo on kyllä ihan pelimies veto jättää PeeÄrrät ja maistiaiset julkasun jälkeiseksi ajaksi, tuleepahan syötyä koko kakku kerralla! Mutta jos jotain kannen kuvatusta sais kohtpuoleen jostain näkyville niin tietäis minkä levyn sieltä kaupasta hakee. Että jos se on semmonen kotelo jossa on vaan joku vitin maalaus ilman tekstejä tai infoa niin jää kyllä perus mäntiltä julkasupäivänä ostamatta! Which is not nice.

Biisilista ja kansikuva paljastetaan alkuviikosta.

Oletteko huomanneet, että Santtu on ihan Aira Samulinin näköinen?

Ei olla huomattu, mutta Santun “muuvit” tanssilattialla ovat tehneet tavallaan vaikutuksen.

Heps! Ootteko tulossa kevään mittaan Pohjanmaalle keikkailemaan? -Pohjanmaan tyttö- Terkkuja Markolle! 🙂

Tulossa ollaan.

Kai työ vedätte niitä vanhojakin biisejä sitten keikalla, vaikka uudet on todennäköisesti kovempia. Mutta vanhoista biiseistä löytyy semmoisia helmiä kuin, Minä elän!, Poltetun maan taktiikka (hel kova moshpit kohta), Punainen kukko ym ym. Tiedätte kyllä itekkin. Ja tsemppiä uudelle keikka kiertueelle!

Ei noilla uuden levyn biiseillä settiä täytetä, vaikka soitettaisiin koko levy läpi. Vanhoja ralleja kuullaan siis jatkossakin.

Mörjes äijät. Mites Kiihkeän Saukon (eli tunnetummin Saikkosen Tuomon) ja Duracell-Pupun (eli KUISMA AALLON) elämäs menee. Jos tarviitte sirkustaiteilijan tulevilla keikoilla takahuoneeseen niin kaverini hoitaa homman. tollanen ylivirkee peikko joka istuu varpaille lentäessään päälle teidän ihanan dvd:n aikana. (tai itseasiassa lentää tekiessään kuperkeikkaa sohvalle) 8D terveisin: armaat petonne ;P 8DD nähdään keikolla. “Moshataan aivot muusiks” <3

8D-luokan terveiset menevät perille.

Tuolla aiemmin mainitsitte ettei teillä ole varaa tulla keikalle Rovaniemelle. Noo, ei kai se Rovaniemi kuitenkaan niin kaukana Oulusta pohjoiseen ole? Vai aiheuttaako 600km:n lenkki tosiaankin niin paljon lisäkustannuksia? Siinä välillähän voi pysähtyä soittelemaan Kemissäkin… Käy Rovaniemellä keikalla pienempiäkin (ja varmasti vähemmän yleisöä vetäviä) etelän bändejä kuin Mokoma. Liekö sitten persnetolla?

Keikkojen myynti ja logistiikan suunnittelu on Dex-Viihteen heiniä. Kyllä me Rovaniemelle tulemme mielellämme, mikäli Tokola ja mahdollinen keikkajärjestäjä saavat numerot täsmäämään.

Kitaristimestareille pienoisen pienu kysymys, millaisilla vahvistinasetuksilla vedätte, haluaisin tietää, koska kitarat kuulostaa aina pirun hyviltä /,,/

Tuomo vastaa: Asetukset ja laitteet ovat vaihtuneet aika tiuhaan viime vuosina. Kurimus, TMRH ja niitä seuranneet keikat soitettiin pääsääntöisesti Peaveyn 5150:lla erilaisilla overdriveilla ja muilla hilavitkuttimilla maustettuna. Vuoden 2005 keikat ja tuleva Kuoleman laulukunnaat -levy soitettiin Mesa Boogien Triple Rectifierilla ja Stiletolla.

Ohi on ja pysyy! (6.1)

Enää loppuelämä edessä. Hajoo aamuihis, mortti.

onnitteluni mokoma poijjaille kolmannesta sijasta ylex:än tuorein kotimainen bändi/artisti 2005 \,,/ ootte parhaita!!

Kiitti!

Sanokaapas suoraan aijjotteko suojata tulevan levyn jollakin suojausmenetelmällä? Kiva vaan tietää ostanko levyn vai jätänkö periaatteen vuoksi kopiosuojatun levyn kaupan hyllylle.

Ei tule kopiosuojausta.

no niin.. Kuka kävi valitteen hygen lasit noihin promoihin? ai että miltä näyttää.. no ei hyvältä näytä..

Hyge valitsi lasinsa ihan ite ja on varmasti hyvin pahoillaan aiheuttamastaan hämmingistä.

Sanokaapa oma mielipiteenne,että millaiset mahdollisuudet on elättää itsensä bänditoiminnalla?Kaikki “ystävät” sanovat ,että se on lähes mahdotonta ja minähän olen käskenyt heidän suksia vittuun.

Mahdollisuudet ovat todellakin lähes olemattomat, mutta kuitenkin olemassa.

Mie oon tässä miettiny että kasvaako järki ja tukka samassa päässä?

Meiltä lienee turha kysellä.

Elämä olis päin persettä, jos elämä tuntuis kummelin pikku-Henry sketsiltä, ku aina saa turpaan

Eipä.

Misäs noi uuet promokuvat on otettu?

Taiteen äärellä Helsingin Ruoholahdessa.

onko teidän tulevalla levyllä paljon grindcorea

Meidän mielestä sopivasti.

Lueskelin tos ilmestyskirjaa, meinaan et koiruoho on vissii saanu inspiraatioo sieltä..

No vissiin.

Onkos mokoman poijjaat tulossa FMEssä käymään? Annala ainaski oli viimeks… Yhtä tuskaa tämä uuden levyn odotus!! mutta ihan rauhassa vaan…

Sakara Recordsilla on tänäkin vuonna FME:ssä oma ständi. Tervetuloa morjestamaan.

olisko mahdollista jos lähettäisitte nimikirjoituksella varustetun julisteen minulle? voisin maksaa.. tai sitten pelkän julisteen ilman nimmaria?

Ei pysty, sori. FME:ssä tuo voisi onnistuakin.

Monsteriser siis työstää levyä? Millonkohan niiltä se levy pullahtaa ulos? ..jos sen verran vielä utelen. Ei sitten muuta, ku mummolle suuta. Kahtellaan Tavastialla!

Miitrin porukan levy tulee todennäköisesti huhtikuussa.

Yllätyin positiivisesti kun Tv-Tampereelta rupes yhtäkkiä tuleen Mokomaa livenä! Kerrankin jotain järkevää sillä kanavalla!

Sen järkevyyden kanssa on edelleen vähän niin ja näin.

onko markolla kivaa ku loma loppu..Lälläslää 😛

Eiköhän.

miten tehää pinch harmoniksi ja sit se toine..

Ota huiliääni plektakäden peukalolla kun pikkaat.

Julkistatte keikkapäivät kun kaikki on lyöty lukkoon! Kaikki? Tuleeko ikinä hetkeä, että kaikki olisi valmista, lopullista ja purkamatonta? Loppuuko keikkailu kaikkien lukkoonlyötyjen jälkeen?

Pöljä. Vastauksessa sanottiin, että “suunnilleen kaikki”. Suunnilleen kaikki keikkapäivät julkaistaan todennäköisesti alkavalla viikolla.

Höh, mun uutissyöte menee ihan sekaisin kun teidän päivityksen päiväys on vuoden takaa 😀 J

Näin sekaisin me ollaan, J.