Tässpä Teille Päivän kevennys: CIA, FBI ja KGB jäljittivät 3 jänistä jotka olivat tehneet kukin rikoksia 5 miljoonan dollarin edestä. CIA jäljitti oman jäniksensä eräästä metsästä ja piiritti kyseisen metsän, heitti metsään kyynel kaasua ja lähetti vielä muutaman eliitti poliisin nappaamaan jänistä ja jänis saatiin savustettua kiinni. FBI:n jänis oli myös piiloutunut metsään jonka FBI sittemmin löysi, täytti sen lehtimikrofoneilla ja puskavideoilla ja keräsivät tällä tavalla todistusaineistoa 3 vuotta ja pidättivät jäniksen. KGB:n Jänis oli myös metsään piiloutunut ja KGB:n löydettyä kyseinen metsän, he lähettivät sinne rynnäkkö partion, kesti 15 minuuttia ja rynnäkköpartio raahaa pahoin pideltyä ja murjottua karhua kuka huutaa “OLEN JÄNIS TUNNUSTAN OLEN JÄNIS!!” sadun opetus: oletpa kuka hyvänsä, pidä huoli ettei KGP saa sinua kiinni.

Päivän Kevennys osa.2 Jos teillä on tylsää tai ylimääräista aikaa niin lisää hauskoja kaskuja löytyy osoitteesta http://vitsi.nippu.net/ kannattaa katsoa!

Meillä on jo tarpeeksi vitsejä, kiitos vaan.

Salliko kiertue Sepulturan mittaisen tauon?

Ei, valitettavasti.

Hehhheh. Kuulin että aiotte soittaa keikan Fc Nörttien finaalipelin väliajalla ja Atik Ismail on vieraileva vokalisti.

Hehheh.

Kajaanissa on tyhmiä setiä ko ne ei koskaan pyydä teitä keikoille. Ohi ootte vissiin aina ajanu.

Ei olla ajettu edes ohi.

Me hullunlehmäntautiset bimbot täällä hammasta purren odottelemme Monsteriserin tuoretta levyä.. toivottavasti se on hyvä, niin sitä vois ihailla Miitriä lavalla muissakin merkeissä, ku teidän kamoja roudaamassa!

On se hyvä.

Seuraatteko työ niitä nhl-tuloksia ihan teksti-tv:n päivittymisen seuraamisen ilosta, vai iskettekö rahaa kiinni ja? t. Mister Ylä-Kiiminki 3.perintöprinssi

Jotkut meistä pelaavat internetissä sellaista manageripeliä. Ei pärjätä.

ettekö koskaan tuu porvooseen perkele??

“Never say genever again”, sano juoppo ku ankarasti oli bailannut.

Nyt kun teistä osa asuu ilmesesti Tampereella niin ootteko ajatellu yhteistyötä Popedan kanssa? Yhteislevytyksiä tai keikkoja?

Pokon Taija lähetti meille Podea-vyönsoljet, lähemmäksi ei pääse. Lisäksi Hyge on viritellut yhteistyötä Popeda-Kemppisen kanssa jo 80-luvulla, Lemi-Savitaipale -akselilla tosin.

Tiedoksi mokomille, ja sille joka ihmetteli miksi miehillä on nännit; Vissiinkin nisäkkäiden alkiot ovat aluksi aina käytännössä naaraita, ennenkuin koirassukupuolihormonit alkavat vaikuttaa. Tämä tapahtuu sellaisessa kehitysvaiheessa, että maitorauhasiin kuuluvat nisät ovat jo ehtineet kehittyä. Siksi myös koiraille kehittyy nisät.

Luulisin niin.

Kiitoksia perjantain keikasta Lutakossa. Oli kyllä tiukimpia vetoja mitä olen nähnyt. Jäi kahdesta syystä mielen ikuisiksi ajoiksi. Launtain jumalaton niskasärky ja siitä kun olin jo illalla toipunut niin eikö eukko kussu oikein ämpärikaupalla silmään. Mutta jälleen tuli Mokoma to the rescue!! Uni saa tulla ja Vade Retro Satana auttoivat pahimman yli. Kiitoksia näistä laululoista! Ja vielä näin offtopic että mitäs peltejä se teidän rumpukone käyttää soittaessaan NIIN luovasti?

Itku pitkästä viestistä, pieru paljosta naputtelusta. Pellit on listattuna.

Millä levyille käytitte peaveyn 5150 kitaravahvistimia? Oon kuullu et ne oli modattuja pitääkö paikkaansa ja jos on niin miten?

Kurimuksella ja Ruhtinaalla. Vahvistimet oli muutettu 60-wattisiksi, jotta niitä pystyi luukuttamaan täysii.

Mitäs äijät on mieltä yhtyeestä nimeltä Nicole? Nosturin vetoanne odotellessa…

Nicolelle kiitos tarjoiluista Seinäjoella. Musiikista kiitokset and.

Tulkaa meijän takapihalle vetään keikka!

Me tulemme teidän takapihalle vetämään keittoa.

Mokoma on aivan loistava bändi! Jatkakaa hyvää työtä! hyvää jatkoa ja menestystä!

Kiitos.

Uuden Sue:n keikkakalenteristanne löytyi tuo virhe, että olisitte Kajaanissa, damn!

No Suen toimitukselle vaan terveiset.

Kyllä te ootta niin järkeviä, notta mie ihan repeen, ku katteloo teitä… Ei pahalla… Ihan tosi!!! 🙂

LOL.

Laulaako KLK:llä Mage kaikki lauluosiot? Vai onko siellä jotku mokomat vetämäs joitai taustoja?

Tuomo mölisee ajoittain, sonnikuoro and.

Ei ollu kovin kummosta tuo MOKOMA drinkki. Piti heti käydä juomassa ku luin tota päiväkirjaa. Ei niillä aineksilla hyvää drinksua kyllä saakkaan:)

Mutta miten hyvää se sinulle tekeekään.

Tajusin juuri kuinka hyvä Minä Elän -biisi on. Se on niin hyvä, että kun kuuntelen sitä, saan orgasmin ja erektion samanaikaisesti.

Sitten kun olet niin vanha että tiedät mitä kyseiset termit tarkoittavat niin yritetään uudestaan.

Terve! Kyselisin että onkohan videon kuvauksista lupaillut paidat missä vaiheessa? Vai saako heittää toivonsa niiden suhteen?

Vaiheessa on, tulossa and. Olemme pahoillamme, tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista.

kauan kuismalla meni että sen letti kavoi niin pitkäksi että sitä voitiin kutsua heviletiksi

Kuisma vastaa: Mulla kasvaa tukka aika nopeasti. Edellisen kerran letti oli miestentukkamallissa vuoden 2001 promokuvissa.

Sitten kun tuutte kauhajoelle (29.4) soittakaa vainottu. Paras biisi. Siitä tulee hyvä keikka

Noh, kassellaan.

Hmm, eikö Tuomo soittanu Kuusaassa ollenkaa sooloa Nivalan keikalla ? Vai olinko niin sumussa ?

Tuomo vastaa: Soitin, mutta aika pitkälti päin persettä.

No toi kielten paksuus on teil just kova.. Mut merkistä viis? FENDERIN KIELII ETTE AINAKAA OSTA NE KATKEE IHA HETI!!! ja on huonoimpii ja halvimpii mitä saa 😉 äksdee ja mokomalta menis maine ;D Anteeksi.

Ok.

Mitkä on Anthraxin parhaat levyt? <3 <3 <3

Stop 242.

Kiitokset Seinäjoen mahtavasta vedosta, se ei antanut yleisölle armoa. Mitä mieltä muuten olitte rytmikorjaamosta keikkapaikkana?

Kiitos. Hieno paikka, kerta kaikkiaan.

Koskas Sakaran pojat lähettää oman edustajan euroviisukarsinoihin? Takatalvi vois menestyäkin, kele. Ai niin, uusin levy on loistava. Pitäis varmaan pistää eukko kiertoon ku joutuu kuuntelemaan siltä salaa.

Sakara vastaa: Sakara kiinnostuu Euroviisuista heti kun siitä tulee musiikkiohjelma.

Saako tulevana lauantaina 18.3 Kuopion keikalla kuvata järjestelmäkameralla? Olisi kiva etukäteen tietää, etten ota turhaan kameraa mukaan.

Saa saa.

Mitä pidätte Kip Wingeristä ja Chuck Norrisista? T:Portimo

IhQ 3>

Pistäkäähän äkkiä se Kuusaa biisin video pyörimään jollekin kanavalle, ainakin Pahaa verta-videossa oli hyvä meininki! Kyllä työ mokomat ootte hulluja.

Sakara vastaa: Sakaralla on helvetin vähän televisiokanavia. Kyllä se kohtapuoliin siitä suttaantunee, luulisin niin.

Oli muuten Nivalassa aika hyvä meno… varmaan nivalan ainoat 5 hevaria kiittää. samoin minä eturivin peukalonpyörittäjä. Mitäs mokoman jätkät oli keikasta mieltä ? Keikka oli parempi ku 100 jänistä \,,/

Jos sen keikan laittaisn nelostielle viiden metrin välein niin siinä ois autoilijoilla ihmettelemistä.

Janne, Mitä Meinliä sulla setissä on..? Joka paikasta yrittäny katella, mut ei oo tietoja sun setistä löytynyt. Pahoittelut jos kysymys on jo esitetty, sillä en jaksanut selata edellisiä viestejä, koska niitä löytyy niin prkl:sti

Tsekkaa Orkesteri-osio.

mitä tapahtuu kuu saa valtansa auringossa videossa. jodutaanko siinä syvälle metsään ja katsellaan kuuta

Ei.

kiitos nivalan keikasta ! t.saatanan kana

Ole hyvä. Kiitos itsellenne.

Tuleeko teiltä huppareita myyntiin Oulunkin keikalle ja onko se hinta sit 40e?? ..jotta tietää ottaa ylimääräistä rahaakin mukaan hupparia varten

Kyllä tulee, ja hinta on sopiva 40e.

Minkälaiset asetukset äijillä on boosteri pedaaleissa? sd-1, ts808.

Kitaristi vastaa: Liikesalaisuus. Kokeile itse. Idea on se, että singaalia buustataan ilman säröä.

Mäntti-basso? LTD F-104? TA-200? F-245?

Joku F-sarjan halpa fekotin.

Uskomatonta, että noinkin rankaa musaan voidaan luonnollisesti soveltaa helvetin herkkejä tekstejä. Aluksi en digannut teitä mutta nyt ilman Kuoleman Laulunnaita ei päivään saa potkua. Kuu Saa Valtansa Auringolta ja ja Itken Silmät Päästäni saa todellakin itkemään… Sanat osuu 100+ tappiin. Helvetti, teidän musasta saa hyvät fiilikset ja jos mieskin itkee, mitä sen on väliä kun musa on RANKAA ja HERKKÄÄ! “metsuri” Tampereelta

Me puolestamme liikutumme moottorisahan pärinästä, joten tasoissa ollaan.

Nythän on niin, että hyvä musiikki auttaa jaksamaan. Tylyt viisut auttaa purkamaan omaa kiukkua ja kestämään omaa elämän tilannetta. Itkut sikseen, ymmärrätte varmaan mistä on kyse. Kiitosta teille, olette parhautta.

Tajuammehan me, luulisin niin.

Täytyy kyllä sanoa että Kuisma Aalto on aivan mahtava mies. <3 Onko sillä jo nainen? Missä se asuu?

Kuisma vastaa: Sepi Kumpulainen sanoo samaa itsestään.

Tulkeehan sitte provinssiin 🙂 kylläkyllä…

Kesän keikoista lisää infoa kesemmällä.

Tuomo on niin söps! <3 hihih ^^ ja olen(ko) mies..?

Olet nykymedian pakollinen kiintiöhomo. Onnea.

Paljos on keikkaliput Oulu 45-Speciaaliin?

Kysy nelivitosesta.

millon taas lutakkoon? oli mahtavaa 3.3. kiitos siitä.

Kassellaan myöhemmin.

Myyttekö Lammin hovissa paitoja. M-kokoisia isotluut huppareita kiitos

Juu. Niin kauan kun tavaraa riittää ja Jarkko toimittaa.

Missä te asutte? tullaan huomenna kattoo videoita.

Kotonahan me asutaan. Talossa, lol.

aurinko paistaa ja lunta sataa. taitaa tulla syksy…

Sie oot niin väsyny.

Jeesus mikä matka tuo Mokoman keikka oli.. saa taas hävetä silmät päästä! Antaa hyvin paljon Vaalalle mainetta ku poikien kanssa jorailtiin aluksi ainoina miespuolisina henkilöinä siellä discon poikasessa.. ja sitten se älytön hulabaloo mitä me siellä pidettiin.. No ei se maailma siihen kaadu.. (eikö?).. No tässä saa taasen rauhoittua hetken ja sitten pitää jo suunnata katse Stam1nan keikakkaa kohti.. toivottavasti siitäkin tulee yhtä antoisa ja ikimuistoinen matka kuin tästä.. Helvetin paljon plussaa toivat nämä “elämää suuremmat asiat” tälle keikalle.. Olin eka koko paskassa sisällä(Mäkelä toimi muurin murtajana :DD). Pöllittiin Mokoman julisteet!!! Sain kaikilta nimmarit paitsi Hyrkäseltä.. Kättelin Markoa Uni Saa Tulla kappaleen aikana.. tuli ihan hemmetin hyviä muistoja mieleen!! melekein itku pääsi ku oli niin maaginen tunnelma.. Uni Saa Tulla tykittää täysiä.. Kättely Markon kanssa ja hyvät muistot pyörii päässä… vähemmästäkin voi olla onnellinen!!! Kiitoksi näistä muistoista ihmisille jotka ovat ne minulle tehneet.. Kumarran ja nostan hattua heille… Sitten sai vielä jutustella hetken koko Mokoman poppoon kanssa.. HELEVETTI!!!.. mitähän vielä… hmm.. sain “laulaa”(huutaa) täysiä mikkiin -Itken Silmät Päästäni- voi jeesus… miten iloinen ihminen voi ollakkaan….. erityiskiitosta Jeevesille kuskaamisesta.. ;P “jeeves.. jeeves!!.. haloo jeeves..” ihan tärisyttää ku on niin huippu mieli.. kaikki on kohdallaan.. tai ainakin tällähetkellä tuntuu siltä… ei voi muuta kuin kiittää Mokomaa, ryypyseuraa, jeevestä, ja kaikki niitä vaikuttavia tekiöitä täällä kotopuolessa jotka pitivät huolta siitä hyvästä fiiliksestä vain olemalla olemassa.. Kiitos kaunis…

Tiivistä, hyvä mies!

Hieno keikka tuiskulassa, kiitos kiitos. Hyvää “palvelua” miitriltä ja jarkoltaki. Hienoa.

Jarkko vastaa: Ainahan miulla on hyvä palvelu.