Ja taas mennään!

Mie lauloin eilen “Irkkubläkkistä”, mut en saanut ihan valmiiksi, tänään kai jatkamme sitä myöhemmin. Kuisma alkaa kohta vetää armotonta tappingia Nujerra Ihmiseen. Visio on hyvä, toivottavasti myös toteutus.

Olo ei ole ihan yhtä kipeä kuin eilen aamulla, joten toivottavasti ei sittenkään päässyt tauti päälle. Nukuin yli kahdeksan tuntia viime yönä, mikä on tunti kaks enemmän kuin mitä olen nukkunut viikkoihin, joten sekin varmaan jeesas. En ole aamuvirkku persoona ja kun me olemme aloitelleet täällä hommat aina yhdeksältä (enkä silti osaa nukahtaa ennen kuin vasta aamuyön tunneilla), niin univelkaa on kasaantunut. Viime yönä sitten simahdin heti Jerichon päätteeksi.

Ensi viikolla kuvaamme musiikkivideota ja kävinkin illalla katselemassa potentiaalista kuvauspaikkaa. Mikäli ohjaaja allekirjoittaa miljöön, niin en pääse näiltä vanhoilta kotiseuduilta Näsijärven rannalle vielä vähään aikaan. Viikonloppuna olis tarkoitus kotivisiitin sijaan käydä hieman narraamassa seudun haukiakin.

Kuisma alkaa lämmittelyn jälkeen olla valmis nauhoittamaan. Kuisma on aamuvirkku. Ei pyge yge (= Ei pysty ymmärtämään).