Saako teiltä vielä niitä “mokoma-jääkiekkopaitoja”? Nyt ois vaan pakko saada moinen!!! Muuten ei mitään muuta kuin että eteenpäin sano mummo lumessa! T:Dani, vastaisitteko: [poistettu]

Nyt ei ymmärrä. Voitko hieman tarkentaa?

Mistä biisistä teette videon?

Kattellaan.

Monia euroja!

Ok.

Katsoin tuossa teidän “kuu saa valtansa auringolta” -videon ja biisiä kuunnellessa ja dokumenttimaista videota katsoessani liikutuin. Huomasin kadehtivani teitä. Teen itsekin musiikkia ja luomistyö on usein todella vaikea ja tuskainen eikä asiat vain aina onnistu. Asemassanne saatte tehdä haluamaanne musiikkia ja esittää sitä ihmisille se on parasta mitä itse tiedän. Elättekö te unelmaanne? Onko tämä se mihin olette pyrkineet? Tämä viesti on tehty tunteella, toivon että voitte vastata siihen niitä kunniottaen. -EVF

Elämme unelmaamme ja tämä on sitä mihin olemme pyrkineet. Ihan ok tilanne.

millos pukkaa tätä uutta levyä?

Pukkaa kun pukkaa.

Koliseeko Talvikuningas?

Vaikea sanoa. Pitäis kuulla ekaks.

Mitäs äijät on siitä mieltä, että Eastway kutsuu Mokomaa, Stam1naa ja Kotiteollisuutta poikabändeiksi? Näin ainakin Kauppalehden liitteessä Dex Viihteen osiossa.

Huumoria se on hyväkin huumori.

No voi helevetti! Kauheeta säätämistä tuntuu olevan teillä siellä studiossa. Sama kai tuo on, miten siellä pilikkua nussitaan. Hutoa ja möykkää sieltä tullee, niinku aina. Sama asia jos yrittäisi mansikoita, hunajaa ja kanelitankoja posimalla saada oksennuksesta siedettävämpää. Samaa oksennustahan se on! Mutta kyllä meikä levyn ostaa, niinku aina. Taijatte olla larppaajia/nörttejä koko porukka..niinku kyllä minäki. Siunausta teille soittajapojat!yst.terv.. teidän Rapa-tissi.

Nyt kokeillaan tällä viisiin.

Näen teiän laulajasta painajaisia,taitaa olla ihan normaalia?

No miltä susta tuntuu?

kuinkas olis seuraavalle EPlle uus versio Valhettelijasta?

Mille seuraavalle EP:lle?

Kiitos viel Ruisrockist. Oli mieletön keikka.

Päevöö! Haluan ilmaista kiitokseni kesän keikoista, ite olin mukana Kalajoella ja Jurassic rockissa. Parhautta! Seuraavaa lättyä odotellessa…

Kiitos samoin.

Marko on orja. Maailman paras käsilläänseisova orja.

Asia selvä.

Päiviä. Tuli mieleen, että kun talvella klubikiertueen teette, niin voisittekos tulla tänne Imatra-Lappeenranta-akselillekin rässäämään?Mänttiäiset taattu!

Yritämme parhaamme. Katsotaan mihin se riittää.

TBA = To Be Announced

TBA=The best album?

Onko uuden levyn nimi the boys of autumn?

Olkoon se tässä vaiheessa vaikkapa Tits, butts and.

Kun kuvaatte muiikkivideon niin tuleeko se kansan arvosteltavaksi ennen albumia? Painakaa muuten nuo työnimet esim. Haepaeisy CD levyn papereihin?

Kattellaan nyt.

Vinguin kesällä tällä samaisella kysymyspalstalla Saikkosen Tuomolta äänikirjaa. Luvattiin syyskuulle. Tänään hain kaupasta ja hyvältä se ääni vieläkin kuulostaa, kiitos! Monilahjakas mies ehdottomasti. Mutta kyllä se iltasatukokoelma edelleen olisi jotakin. TBA:lle piiloraidaksi vaikka Kaunotar ja hirviö?

Jee jee.

Päätin tulla avautumaan hieman viime kesäisestä Simerockista(joo vähän myöhässä ehkä, mutta öhh. Ruotsin tunti-> tylsää. Joten päätin näin.). Suuret kiitokset siitä keikasta äijät, meni Mokoma-neitsyys ja komiasti! Vaikka meno siinä lavan edessä oli välillä turhankin ahdasta niin kuitenkin kiitettävän kipeänä oli pää ja niskat kyseisen keikan jälkeen, ei paljon jaksanut enää Stamp1o1d3n keikalla enää hyppiäkään 😀 Eli siis lyhyesti ja ytimekkäästi(ja jo toisen kerran tässä viestissä): KIITOS MOKOMA!

Kiitos itsellesi! Ja nyt taas ottimet auki ja kieltä opiskelemaan.

Stam1nan pojat pääsivät sitten ulkomaille.

Kiva kuulla!

Onko uudella levyllä paremmat rumpu soundit kun klk:lla? Ite tykkään enemmän tmrh:n rumpu soundista kuin klk:n. Vaikka ei niin luonnollinen soundi välttämättä olekaan.

Usko tai älä, ainakaan tahallaan emme ole huonoja saundeja lähteneet tekemään. Kuulet sitten aikanaan minkälaiset saundeista tuli, ja voit itse tehdä arviosi.

big brother on loistava sarja! ainakin 24/7 katsojana!

Ok.

“Tänään soiteltiin työnimi Boys of Autumnin kitarat lähes kokonaan.. joten kutsuimme paikalle tueksi maanantaiksi parhaan mahdollisen 8-osamiehen, Hynysen Jounin.” Jos BoA päätyy levylle, niin millaisella vahvistinkattauksella tuo Hynysen soitto nauhoitettu? Aikanaanhan tuo selvinnee, kuinka se erottuu muusta groovailusta.

Mies veti omilla kamoilla. Sisolla, KT-fuzzilla ja Gibsonilla.

Oot sie Marko lähössä kirjalinjoille Hynysen tavoin, oot joskus tehny jonku Orava lastenkirjan Sinkkosen lapselle?

Marko vastaa: Mist sie voit tuon tietää? Aino on miun ensimmäinen kummilapsi, ja tokihan sitä rakkaimpiaan persoonallisilla lahjoilla muistaa. Pieni sadun sepittäminen tuskin tekee miusta vielä kirjailijaa.