Tuomo tuli Imatralle toimittamaan stemma-asiaa. Valittelee kolmen kuukauden laulamattomuuden hieman kaihertavan kurkkua, mutta aivan hyvinhän tuo tuntuu sujuvan.

Miulla oli mukavista mukavin viikonloppu mökillä. Kalaa ei tullut (en kyllä kunnolla jaksanut yrittääkään), mutta metsä tarjosi kanttarelleja, herkkutatteja ja puolukoita. Järveenkin sitä vielä uskalsin saunasta käsin ja kastautumismielellä. Uiminen ei olisi tullut kysymykseenkään, mutta se nyt ei tule vaikka vesi olisi 30-asteista. Jos ei pohjassa ole kaakeleita niin meikä ei ui.

Tänään tuskin pääsen itse laulamaan, sen verran hidasta hommaa on tuo stemmojen rakentelu. Miuta ei siihen muutenkaan juuri tarvita, sillä Miitri ja Tuomo tietävät tuosta stemmalaulusta niin paljon enemmän, että parempi on että pysyn täällä interwebissä poissa poikien jaloissa.