Heti nous Markon ja ylipäätään Mokoman arvostus kun luin, että Marko on vegaani. Muutenkin vaikutatte järkeviltä kavereilta. Teidän biisien sanoitukset on ihan törkeän hyviä aina välistä ja ne_raskaat_kitarat, aah. Uutta levyä ootellaan jo innolla! Ärsyttää vaan kun ei klubikeikoille vielä pääse, kun ne on K18.. pitänee jäädä kotiin kasvamaan.

Kiitos mukavasta palautteesta. Yritämme olla niin hyviä ihmisiä kun osaamme. Enempää ei voi tehdä.

Tätähän ei sitten tarvitse julkaista missään, mutta internet -selailun äärellä nousi mieleeni hehkuttaa Hämeestä käsin vielä Hyrkäksen rumputuliantamusta Sydänjuurilla, siis aivan kaikkineen. Levyhän on muutenkin erinomainen, mutta erityishuomio kiinnittyy rumputuleen, joka on rikkain ja lauluja syvimmin ymmärtävä Mokoma -levytyksissä kuunaan. Tänäänkin taas rullasin albumin kertaalleen läpi, ja kyseessä on riemullinen pitkäsoitto – harvoin tulee levystä näin hyvälle mielelle. Seitsemäs pitkäsoitto, Jumalan luku! Jos mielisin soittaa metalliyhtyeessä, sen nimi olisi Mokoma. Parhain terveisin nimim. “Rocktyöläinen”

Julkaistiin kuitenkin. Sydämelliset kiitokset kannustamisesta, ja lämpimät terveiset sinne Hämeeseen!

tippa linssii… Ikävä iski…eise muuta tartte!!

Voi kyynel. Koita nyt jotenkin.

is there any connections with Anja Samooja’ http://fi.wikipedia.org/wiki/Anja_Samooja and your new album? /к

We don’t know.

SaiPa- faneja?

Ilves!

‘Tuomo vastaa: Mulla on pitkä tukka kolmatta kertaa. Ensimmäinen ruoska katkesi armeijaan, eli pitkähän se oli jo alaikäisenä.’ Entäs ne kaksi muuta kertaa?

Tuomo vastaa: Tukka kasvoi intin jälkeen melko pitkäksi, kunnes jonain tuulisena nuhaisena keväisenä päivänä hiustuppo imeytyi räkäisen sieraimen kautta aivoihin asti. Bändihommat olivat silloin katkolla, eikä kauneudenhoito muutenkaan kiinnostanut vähääkään. Kävelin saman tien lähimpään parturiin ja tilasin pesun sekä siilimallisen leikkauksen. Nyt päässä on kolmas pitkänpuoleinen tukkalaite, joka ei ainakaan tuuheutumaan päin ole.

Onko toi Turhuuksien turhuus se biisi, joka tunnettiin ennen projektinimellä ‘Ameriikan metallia’? Mietin vaan, ku ainaki se intro ja kertsi myös kuulostaa kyl aika hyvin rapakan takaiselta ideoinnilta? Ei siis mitään kopiosyytöksiä tässä yritetä jakaa. 😀 Tulipahan vaan mieleen. Nährään Rytmikorjaamolla. Tai no, mä en nää teitä, mutta te näätte mut! Eiku hä?

Sydänjuuret oli työnimellä “Ameriikan metallia”. Turhuuksien turhuus kulki taas nimellä “Rankkaa metallia”.

Onko kukaan koskaan kertonut teille, että sitä teidän Takatalvi-biisiä on aivan hele-vetin hauskaa laulaa karaokessa?

On siitä ollut joskus puhetta.

Terve! Kysyn vallan ystävällisesti, että olisko Herrojen mahdollista huomioida Lahden Finlandia-klubin keikalla 3.4.10 ystäväni Sari ‘Pälli’ Karvosen 40vee syntymäpäivät tavalla tahi toisella? Kyselee ja vastausta kaipailee [poistettu]

Ei me olla tällaista palvelua tarjottu. Bailatkaa ankarasti, ehkä siinä on synttäriohjelmaa ihan riittämin.

Ja sitten pari tällaista…

Huomaan jälleen kuuntelevani liekeissä Sydänjuuret-biisiä. Jos koko levy on täynnä yhtä loistavia kappaleita, niin tajuntani taitaa räjähtää totaalisesti. Kiitos tästä!

VOI VITTI! Kuuntelin ja katselin juuri ensimmäistä kertaa Sydänjuuret-kappaleen joutubesta ja täytyy sanoa että iho iski kananlihalle 4 vai 5 kertaa, ei tullut laskettua. Aivan USKOMATON BIISI! JA OIKEEN ‘SIKAMAGEE’ video! Täytyy sanoa, että en uskaltanu edes odottaa mitään noin hienoa, KIITOS! Nähdäänpä taas keikoilla! Saatanpa tulla Äxäänkin käymään 24! Uudestaan soimaan….

Vitun kovaa settiä toi Sydänjuuret-biisi ja todella hienoa taidetta!

Mamma sai ahistuskohtauksen ku kuuli sydänjuuret,sano että olipa rauhaton.oli väärässä tämä ei anna periksi,ei yhtään! no näillä mennää t jimmy

mahtava antigospel viisu!oikeaa tanssimusiikia metsureille!tämä ei anna periksi eikä tärvikkaan.t=jimmy navetasta

Perkeleen kova tää uus lätty! Kiitos jälleen Mokomat!

widu kova! -sebu, pips-

Mahtava biisi toi sydänjuuret!! Nähdään joensuussa!

Kulkee syvälle sydämeen ja mennessään satuttaa mutta on samalla uskomattoman ja liikuttuvan kaunis!

Nämä ensi askeleet antaa lupauksen todella upeesti koottuun pakettiin! Olen odottanut tätä suurella mielenkiinnolla, sillä viime syksynä vietin monia iltoja mokoman musiikin parissa ja täytyy sanoo että se jätti jälkensä miehen sydämeen. Toivon teille kaikkea hyvää tiellenne! Se on Morjes! Naapuri

mähäh möhöhö mokomakin sydänjuuri. kävipäs nytten hyvä tuuri. tarttuipas käteeni luuri. ja ostin uuden mokoma levyn the end.

Vau. Kiitos, ystävät!