Minusta Mokoma on ihan kiva bändi. Siinä soittaa ihan kivoja tyyppejä. Mie haluaisin Mokoman meijän olohuoneeseen keikalle: Meijän olohuonekin on ihan kiva! Iloiset humppaterveiset täältä Lappeenrannasta!!!

Hei kiitti! Kiva! Jess!

Mitä kuuluu Magneetin pojjiille, eteenkin Miitrille? Mita mielt oot Magneetista?

Magneetin pojat ja tyttö nauhoittelevat hissukseen uusia kappaleita. Miitri äänittää. Magneetti on hyvä, rempseä bailubändi.

Oletteko te enää elossa? Hermothan tässä odotellessa menee. Olin katsomassa RHCP:tä, keikan aikana tuli mieleeni että on sitä antaumuksellisimpiakin esityksiä nähty, esimerkiksi Mokoman. Saa nähdä miten Amerikan Kotiteollisuus eli Manowar pärjää vertailussa…

Elossa, hiljaisessa sellaisessa ollaan. Juuri nyt on vähän sellainen venailumeininki, jotta koska päästään nauhoittelemaan. RHCP oli kuulemma tosiaan laiska. Sääli. Amerikan Kotiteollisuus, mutta ei kai Suomen Manowar?

Kalevalan mukaan sana mokoma on yhtä kuin moinen, mainio. Onko näin tässäkin tapauksessa?

Mainio? Toivottavasti. Vähän Väinämöisen aikoja myöhemmin vakiintunut merkitys lievänä moitesanana oli kaiketi orkesterin nimen taustalla.

Eikö niitä keikkoja ala ilmaantua, mitä? Eipä taaskaan sattunut Mokoman nimi silmään Rumban keikkalistalta, odotan seuraavaa numeroa. Alan olla rauhaton.

Ollanhan me melkein kerran kuussa jossain oltu… Seuraavaksi 28.11. Alastarossa!

Joko ne festivaalit kohta alkavat? Nyt on kiire.

“Yksi monien puolesta” päästeli aika tunteella haukkuja niskaanne. Älkääpä vaan piitatko moisesta paskapuheesta. Me kun olemme ihmetelleet jo pari vuotta, että miten sieltä Lappeenrannasta tulee niin perkeleen hyviä yhtyeitä. Näin on nännit.

Eihän me, aikuiset ihmiset. Hyviä bändejähän Lpr:sta tulee, paitsi tietysti Vaeltava Käärö.