Loistavaa, olette olemassa! Ai niin, vielä sen verran… Kyllä te Lappeenrantalaiset ootte hulluja… Vaihtelette bändin jäseniä miten sattuu, joka jätkä soittaa vähintään kuudessa eri bändissa ja sitä rataa. Hyihelvetti. Tulkaa kuitenki äkkiä kipin kopin Semifinaliin keikalle!!!!!!!

Mokoman jäsenille Mokoma on ainoa “vakavasti” otettava projekti. Pronssinen Pokaali ja Valtava Kääpiöhän ovat siis hajonneet.

TERVE! vai että Janne Petrus Paaval Hyrkäs on Mokoman uusi rumpali..?! no ei siinä mitään. saatettakoon nyt kuitenkin kaikkien mokoma-fanien tietoon, että kyseisellä tyypillä on ollut aina hieman jakautunut persoona. Jo ylä-asteella Paavali ( kuten häntä tuolloin tavattiin kutsua ) herätti suurta hämmennystä akuutilla Sebastian Bach- fiksaatiollaan; Paaval näet kasvatti samanlaisen hiuskuontalon,ja hoki olevansa “slave to the grind” eli opettajien ainainen silmätikku.pahin oli kuitenkin vasta edessä: 90-luvun puolivälin tienoilla Paaval sattui näkemään televiisiosta pertti “spede” pasasen elokuvan “Lentävät Luupäät ” ja tällöin Paavalin, joka oli jo tuolloin saanut ystäviltään muutaman uuden liikanimen;”Hyge, vitupele, marvin gay…” vain muutamia nimetäkseni, ymmärsi…hän YMMÄRSI, että roolimalli oli vihdoin löytynyt!!! lopputulos on kaikkien nähtävillä mm. näillä sivuilla. Kuvaavaa on Paavalin vanhempien suusta kuultu kommentti;” voi helvetti…” Eli tässä vähän taustaa teille tiedonjanoisille ja ennenkaikkea kaikille syrjäytyneille ja yksinäisille; Paistaa se aurinko risukasaankin!!

Period.