Toimii tuo uusin!Mahtava ellen sanoisi!Kiitän!Nyt vaan treenaamaan että voi keikoilla laulaa luikauttaa pari sulosointua!

Hyvät hommat!

Yllättäen uuden levynne (jonka itselleni yllätyksenä menin ostamaan) parhaaksi osoittautunut kappale oli sudet ihmisten vaatteissa, melkein voisi kutsua tmrh:n silmäteräksi vaikka kovin ilkeäähän olisi näin tehdä. Mutta ihan vielä kysymyksenä onkos poijaat kuunnelleet dimmu borgirin puritaniaa kun kovin tulee se mieleen paikoitellen?

Dimmu Borgirin tuotanto on jossain määrin tuttua.

Kerro vitsi uudesta levystä!

En osaa.

Teillä taitaa vaihdella vastaajat vastauksien pituuksien perusteella.Siispä kysyn: Tapahtuuko moista?

Oikein päätelty.

No hep! nyt on tätä lättyä tullut kuunneltua jokunen kerta läpi ja kerrassaan mahtavallehan tämä kuulosta. Paljon monipuolisempi tuntuu olevan tämä kuin aikaisemmat tuotoksenne. Eniten ehkä huomiotani keräsi rytmiikka, joka on mennyt monimutkaisempaan suuntaan, mikä kuulostaapi todella hyvälle. En varmaan ole kovin väärässä jos veikkaan, että Meshuggahia on tullut kuunneltua. Toista maata biisi toimii hyvin aloitusraitana, kuin johdatuksena näihin rankempiin vetoihin. Ensimmäisestä biisistä tuli myös jotenkin Queens of the stoneage fiilis ja minä elän! veisu lähti sellaisella turskametalli riffillä liikkeelle, että oksat pois. Nyt kun on sitten vertailtu teitä kaikkiin niin kyllä tämä vielä ihan sille aidolle oikealle Mokomalle kuulostaapi. Huomenna sitten saa Kuopiossa maistiaiset uusista biiseistä livenä ja kiitos loistavasta levystä jälleen.

Ihan hyviä havaintoja. Onhan sitä tullut kuunneltua kaikenlaista musiikkia viimeaikoina, ja olisi ihme jos niistä ei tarttuisi mitään matkaan.

Näin parin kuuntelun jälkeen tuntuu lupaavalta. Soundit on kyllä huomattavasti pehmeämmät (exodus särö) kuin “Kurimuksella” ja levyllä on enmmän sävyjä (etenkin nimibiisin kertsi oli vähän outo) Helvetin hyvvää työtä jätkät!

Tattista vaan!

Tämän maailman ruhtinaan hovi on kuunneltu läpi nyt toistakymmentä kertaa. Lyhyesti ja ytimekkäästi, niin vitun kova levy. Iso käsi teille. Hyvää työtä, jätkät.

Tattis!

Sudet ihmisten vaatteissa kertoo mielestäni itsemurhaa hautovasta keski-ikäisestä miehestä. Ukko-rukka kärsii potenssiongelmista, joiden johdosta on muija alkanut käymään vieraissa. Viagrahan on keksitty, mutta tuleeko apu liian myöhään? “Koitan nostaa tähkäpäätä…”

Taiteen tulkinta on freudilaisittain myös psykoanalyysi, jossa tulkinta kertoo enemmän tulkitsijasta kun tulkittavasta taideteoksesta.

hellou! Eikö sitä teidän hupparia saa vetoketjullisena ollenkaa?! Olen hyvin järkyttyny jos ei…

Uusi malli on mallia “ei vetoketjua”.

Sitä tässä läksin arvuuttelemaan, että jos oikein kovasti yrittäisitte, niin ossaisitteko te tehä paskan biisin? Mä vähän epäilen.

Voi kuule. Niitä riittää. Onneksi kaikkein paskimpia ei ole tarvinnut julkaista.

Posliini vai puska?

Päätä itse.

Kyllä pojat aika vähän aikaa annoitte opetella uusia sanoja ennen Torven keikkaa. Vaan tokkopa niitä alkoholin vaikutuksen alaisena kuitenkaan muistaa.. noh, tulemme kuitenkin pistämään taas ne monitorit sinne maata kiertävälle radalle. Ja kiitoksia uudesta levystänne, naapuritkin varmasti pitävät.

Torvessa nähdään. Toivottavasti siellä ei ole yhtä sähkoinen tunnelma kun viimeeksi.

Imailin ruhtinaan juuri netistä. Hyvältä kuullostaa. Varsinkin musiikillisesti kevyesti blackmetal -henkiset kipaleet toimivat saatanan hyvin. Aamulla levykauppaan!

No niin. Siitä sitten vaan.

No, kasku menee näin: Mitä eroa on Mokomalla ja pomon valituksella? -Pomon valitusta ei tarvitse kuunnella sentään joka päivä.. hevi tulee, hevi tappaa!

Heh.

mistä saa teitin julisteita?

Ei mistään.

Ääreltä avoimen haudan…minä huudan,minä pauhaan…niin itteekin ihan nauraattaa,mutta kuinkas on tulleeko paita valmisteisiin koko mallia säks-säks-ällä eli pigpoi kollektion…vai unohdanko koko kesältä keijon ja hookoon ja rupeen reenaan??? -Half way to hell 333-

XL on isoin mitä mallistosta löytyy. Eli dieettihommiksi taisi mennä.

Siis pikkusen on hyvä levy! piti ottaa ihan töistä vapaata että sain levyn ostettua ihan tuoreena! Nyt on seitsemäs kierros menossa ja kyllä iskee ja kovasti kiitos -Maketus-

Mukava kuulla!

Pari kertaa uusi levy pyörähtänyt soittimessa. Ei ole vielä auennut, ehkä hyvä niin? En olisi osannut odottaa näin herkkiä hetkiä, toisaalta kyllä jyrääkin tuntuu löytyvän… Täytyy kuunnella lisää. Btw, kai Mene ja tiedä pysyy setissä?

Anna sille mahdollisuus. Ajattele sitä vaikka syyssateen yllättämänä koiranpentuna ja ota se kotiisi lämpimään.

Oletteko lukeneet Machiavellin Ruhtinas -teoksen? On muuten pelottavaa kuinka se on totta nykypäivänä… Ja onko ko. teos inspiroinut baskeritaiteilja Annalaa TMRH:n teossa? (Olipas huonoja kysymyksiä…)

Marko vastaa: Tuttuhan tuo kyseinen teos on, mutta tietoisena inspiraation lähteenä se ei kyllä toiminut. Tiedostamattomana inspiraation lähteenä toimii toki kaikki elämässä nähty, kuultu, maistettu, haistettu ja koettu.