Prkl! Mikä se on, että sieltä sus’rajalta tulee noita lastenlauluja tekeviä orkestereja?! En tiedä voiko tällästä kysyä täällä mutta kysympähän nyt kuitenkin! Eli onko Lpr:sta vielä muita kovia lastenlauluja tekeviä ryhmiä kuin TE ja kt??? KIITOS muuten dvd:stä, hyvää materiaalia!

Lappeenrannan “scene” ei ole enää oikein hallussa. Mutta kohta tulee levyineen Lemiltä sellainen viikariryhmä, että vaipat saavat täytettä.

Minkä takia ei ole teidän fanituotteista kuvia???… Iso ihmetys!!!

Paidat, ukot ja kamerat ovat aina eri kaupungeissa. Selitys on huono, mutta ainoa.

Käyttävätkö kitaristit ihan orginaalia 5150 mallia vai 5150 II-mallia ja mitä muuta löytyy välistä?

Originaalilla louhitaan. Välissä on piuhat ja Tuomolla lisäksi Bossin SD-1 ja paikoin DS-1.

Nyt viimeinkin kuin sain dvd:n ostettua. Niin sen katselukokemus oli kuin nyrikillä isku kasvoihin. Parempaa metalli dvd:tä ei oo kyllä tullu ikinä nähtyä niin materiaalillisesti tai soundien kantilta. Eli kiitoksia tästä mahtavasta hengentuotteestanne, mutta kysymys. Kuinka helvetissä te saitte sen koko homman toimimaan niin perkele hyvin dvd:llä ?

Kiitos. Tekijäporukkaan saatiin haalittua motivoituneet ja huippupätevät tekijät jokaista pientä osasta tekemään.

että sikäli..dvd on kyllä aika ja moista toilailua ja hevitystä..mutta helevetin hyvä se on..kiitos että olette olemassa.. mutta ja tuota..olikos jätkillä tässä tampereella tänään (17.12.2004) jonkin näköstä vääntöä vai shoppailemassako olitte? Aattelin vaan kun bongasin tuomon megastoresta(en vaan uskaltanu puhumaan tulla) ja kaveri löysi markon urpoilemassa keskustorilta

Tuomo asuu Tampereella kuudetta ja Marko ensimmäistä vuottaan. Vääntöäkin on, sillä Tuomo on tänään DJ-hommissa Schuldinerin muistokonsertissa Klubilla.

Ote Imperiumin DVD-arvostelusta: “Erityisesti entisen Heikki Kärkkäisen hypnoottiset viikset keräävät molemmissa videoissa tyylipisteet kotiin.” Entinen Heikki Kärkkäinen? Onko olemassa joku uudempa Kärkkäinen?

Heh, kuitti Kaartiselle meni varmaan perille.

Hei, saanko mistään “girlie” versiota punainen kukko kuvalla? Vai yöpaidaksiko pittää laittaa höh.

Kukko-girliet taitavat olla tyystin loppu. Logo/siivet -mallia löytyy vielä Swampilta ja Airolta.

ootteko kuullu children of bodomin needled 24/7 biisin? ja jos ootte nii tykkäättekö? voisitte jollain keikalla soittaa sen.

On kuultu, ja hyvää paskaahan se, mutta ei myö sitä haluta saati osata soittaa.

Olen ollut pitkään siinä (harha)luulossa, että Mokoma on kehittynyt näiden useiden vuosien ajan, joina olen teitä kuunnellut. Noh, satuin sitten vilkaisemaan kysyttyä palstan ensimmäistä viestiä, joka oli “Paljonko Raikko painaa?” johon oli vastaus: “Satatuhattamiljoonaa” Ei vittu työ ette ole muuttunu mihinkään… Samanlaisia pellejä. Kiitos silti musiikista. T:Kaippari

Mokoma on kyllä kehittynyt. Jätkien kohdalla on ollut hiukan hiljaisempaan sitten karvojen ilmaantumisen alakertaan.

MOI! Kiitos Annalalle ja bändillesi, kun kesällä voitin teidän avulla Ylex-paidan!!! Kyse oli teidän raiderista… Ja teidän sekoiluja on ERITTÄIN KIVA LUKEA!!! Saa itkeä ja nauraa! KIITTI! Terkkuja teille kaikille mänteille! Tv: Onnellinen Ylex-paidan omistaja…

Onnittelut voitostasi jälkikäteen. Päiväkirjojen selailusta on siis ollut jollekin todistettavasti hyötyä.

Hyrkäs on aatelia.

Lemin paroni.

Sinnuu Marko haukuttiin tossa DVD-arvostelussa “Suomen mittakaavassa harvinaisen karismaattiseksi!” Loukkaanuitko?

Ei se varmaan loukkaantunut, vaikka mittakaava olikin varmaan mielestään hiukan alimitoitettu.

Eikös Mokoma voisi tehdä Ensiferumin tavoin coverbiisin Matin ja Tepon Näitä Polkuja Tallaan biisistä?

Miksi?

http://www.sosiaalisestirajoittuneet.biz/cms/index.php?date=20041217

Heh.

Ihan hieno kyllä tuo viikatteen nettikamera juttu. Pystyy seurailemaan miten ne pojat äänittelee levyään. Oliko teillä aikeissa laittaa samanlaista kameraa stutioonne ?

Itse jaksoin katsella kyseistä dia-esitystä Kallen irvistelystä vähän toistakymmentä sekuntia. Mutta ehkä se siis voi olla kiinnostavaakin. Harkitaan.

sakset!! sakset!!

Kivi!

turussako kukko ei käy?

Sehän on ravannut siellä alvariinsa, tuhoisimmin vuonna 1827. Kivitalojen aikana saadaan onneksi tyytyä vertauskuviin, joita mm. Mokoma esittää Turussa keväällä.

Onko nykypäivän ihmiset oikeasti niin tylsiä, että koko ajan pitäisi pukeutua mustaan – etenkin todistaakseen sitä, ett’ pitää astetta tuimemmasta musiikista. Minusta oli ihan kiva kun ruhtinas-paitaa sai harmaana… tosin sitäkin löytyi joskus pienemmillään vain M-kokona, äh. Jospa seuraavien koettelemuksien myötä saataisiin vaikka valkeita paitoja, tai punaisia?

Onhan meillä ollut tuota mainitsemaasi harmaata Ruhtinas-paitaa, valkoista tyttömallia sekä monenlaisia Kukko-tekstiilejä army-vihreänä. Niin että ei tässä pelkästään mustaan olla fakkiuduttu. Yksi s-kokoinen harmaa huppari löytyy edelleen Airolta.

Upeeta. Tiktakin sekstetistä kolmannes tuli bongattua Mokoma-paidat päällä. Nyt ois taas aika punastella hieman!

Tiktak hallitsee galaksia.

Mun TOP 5:
1. Mokoma DVD (Uusi Aatami, uusi Eeva on sanoinkuvailematon, muutenkin hyvä audiovisuualinen lätty kyseessä)
2. Machete & Spirit Disease @ Stella
3. Blast Sunday @ Tavastia
4. Yöunet (pakko saada)
5. Talvi (I wonder if I survive)
Kiitos kaikesta ja hyvää jatkoa

Heh, kiitti.

Vitti Pappari Tuloo!!!11

Hyvä, vissiin?

no moi… Kuule tiedän että tätä on kysytty…mutta mitä se vade retro stana tarkoittaa noi niin kuin suomeksi… Ku on tuo latina päässyt vähän ruostumaan….:D kiitos ja jatkakaa samaan malliin….

Käyttelepä selaimesi find-toimintoa (ctrl-f) muutamalla Kysyttyä-sivulla, niin eiköhän ala vastauksia löytyä.

eikö trio niskalaukausen levyä tuon piste homman perusteella ole kuin yhdellä yhtyeen jäsenistä vai onko se paska levy, kun muut eivät ole pojoja triolle antaneet?

Kaikkia levyjä eivät kaikki saa hankituksi ja kuunnelluksi – valitettavasti. Paska tuo levy ei ole missään tapauksessa.

Mikä on kun ei sivujen leiska muutu DVD:n visuaalista ilmettä kuvaavaksi? Älkää nyt lopettako hienoa perinnettä! Töihin seittimestaajat!

Perinne jatkuu seuraavan studiolevyn myötä.

Oli muuten helvetin siistiä, kun Annalan Marko tuli vetään viime perjantain Trio Niskalaukausen keikalla rahat&henki- biisin. Kiitos siitä!

Ole hyvä!

Hyvä joulupukki, olen ollut kiltti tämän vuoden. Tuotko minulle joululahjaksi DVD:n, jossa laulat heviä?

Ei mitään toivoa, senkin irstailija.

Noniin. Miltäs tuntuu, Marko, olla teinityttöjen suosiossa? Kumma miten tämä metallimaailma muuttuu. Mitkäs ovat urpoimmat (lue: teineimmät) lehdet mihin olette antanut haastatteluita? Ja kuinka hyvä täytyy olla päästäkseen sakaralle? Arvaan jo vastauksen, senkin mulkku. -Urpo-

Marko vastaa: Lainatakseni hyvää ystävääni Kristian Koskenkorvaa: “Ainoa hyvä teini on kuollut teini”. Kyllä Mokoma antaa haastatteluja kaikkiin musiikkilehtiin, oli ne sitten kuinka paskoja hyvänsä. Mix World ja Suosikki taitavat olla “musiikkilehdistä” näitä peräänkuuluttamiasi “urpomagazineja”. Muut kuin musiikkijulkaisut katsastellaan sitten tilannekohtaisesti – tuossa taannoin kieltäydyttiin mm. Urheilulehden haastattelupyynnöstä.

Mitenkäs Mokomalaiset suhtautuu tähän uutiseen siitä, että suomeenkin saadaan oma MTV? Mielipiteitä? Tietysti teidän musiikki ei ole ehkä tyyppillisintä MTV-matskua, mutta onhan tuo silti hyvä keino saada näkyvyyttä bändille…mikäli haluaa. Lopuksi vielä kiitokset Markolle, ja muullekkin bändille, niin loistavan musiikin tekemisestä. Erittäin osuvia sanoituksia teillä, etenkin Poltetun maan taktiikkaa -lyriikat on kirpaisevan lähellä oikeata elämääni… keep on thrashing!

On todella positiivista, että helpotusta Suomen ankeaan musiikkiohjelmatilanteeseen on tulossa. Tässä vaiheessa uskomme vielä idealistisesti, että kanava perustetaan ottamaan paremmin huomioon paikalliset musiikkimieltymykset. Metalliakin siis pitäisi kaiken järjen mukaan kanavalla näkyä. Toivottavasti näin on.

Terve Tuomo! Mitä mieltä olet tulevasta Judas Priestin keikasta?Jätätkö väliin?

Tuomo vastaa: Terve! Olisihan tuo mahtavaa nähdä. Saapa nähdä kuinka käy, kun pitäisi alkaa käytännössä tekemään jotain asian eteen.