Onkos Mokoma Himos festivaaleille harkinnut ilmaantuvansa?

Himos-vierailumme ei ole meidän, vaan festivaalijärjestäjän päätettävissä. Kysypä siis heiltä.

Pellavarock tervehtii mänttejä ja toivottaapi äijylit taas kerran pippaloittemahan festareillemme 13.08 ! Lisäinfoa & muut bändit: www.pellavarock.fi * Hartza *

Kiitos Hartza, Lammilla nähdään!

miten saan itselleni semmoisen hienon napitettavan lyhythihaisen mokoma brodeerauksella varustetun paidan joka tuolla kuismalla on siinä reeveereellä päällä? kun ei kaupasta silmään osununna….

Kauluspaidat ovat loppu. Menekki oli sen verran nihkeä, ettei lisää ole toistaiseksi tehty. Seurataan kysynnän kehittymistä.

HAHHHAAAA!! pääsin loppututkinnon kitarasta läpi ko soitin punasen kukon ja kasvot kohti itää…… kiitokset teille…!

Onnittelut. Missähän Helvetin musiikkikoulussa nuo kelpaavat näyttökappaleiksi?

Ehdottomasti ehkä olisi loistavaa jos Annala ja muut torakat suostuisi Lutakon keikan jälkeen parille bisselle.

Annala ei edelleenkään koske alkoholituotteisiin, mutta muuten voit toki tulla törisemään.

Näyttäähän se väärinpäin käännetty A myöskin eräältä käsimerkiltä…

Eikä sattumalta.

Sanoitte että keikalla on noita mokoma “rättejä” myynnissä, ni olisiko semmonen varteenotettava idea että nappaisitte mukaan noita macheten paitojakin? siinä sivussa markkinoisitte samalla. ainakin lutakosta löytyis ostajia. On vaan niin hirvee swoh lähtee tilaamaan niitä :<. keep on trashing!

Ainakin toistaiseksi Mokoman keikoilla myydään vain Mokoma-sälää. Machetekin keikkailee vielä joskus, joten kyllä se paidanostomahdollisuus vielä ilmaantuu.

soitteletteko turussa päin kesällä????

Soitellaan. Seuraa festarien esiintyjäuutisointia. Heiltä kuulet paikan ja ajan ensimmäisenä.

Koska julkistatte kesäfestarienne aikatauluston? Ainakaan Tuskan listalla teitä ei näkynyt. Höh. Harmi. Mutta niillä on vissiinkin joku sellainen mentaliteetti, että ei samoja bändejä peräkkäisinä vuonna. Kai se olisi ollut liian herkkua, että oltaisiin kolmatta kesää perätysten saatu nauttia muusiikistanne. Hyvää kevään jatkoa kuitennii!! Jään odottelemaan innolla mitä tuleman pitää.

Julkistamme festarikeikat, kunhan kaikki festarit ovat ehtineet kertoa esiintyjistään ensiksi. Sen verran voidaan paljastaa, että yhteisessä ymmärryksessä päätimme olla tulematta Tuskaan kolmatta kertaa peräkkäin.

hähä,piti tilaa lisää lippuja,nyt meit on jo 12 tulos! semmosta kysyisin et kuinka pitkii settejä te vedättä tuol nosturis stam1nan ja viikatteen kans?ihan normaalimittaset keikat?

Stam1nasta ei ole täyttä varmuutta, mutta oletettavasti kaikki yhtyeet tahkoavat täysimittaisen rock’n’roll -shown.

tulkaahan savonlinnaan keikalle! kuulin teidän musaa viime kesän puustockissa ensimmäistä kertaa ja se iski lujaa!!!

Ilmeisesti Savonlinnassa ei ole tahoa, joka meidät kelpuuttaisi tai paikkaa, johon sopisimme. Koskaan emme ole siellä käyneet, emmekä ole näillä näkymin tulossakaan.

ostin DVD nne eilen ja on hyvää matskua teiän keikoilta ajjotekos tehhä toisen

Ei tässä taida vähään aikaan olla mitään uutta audiovisuaalista kerrottavaa. Mutta kassellaan.

Mitä kuuluu? Ja muuten menkääpäs semmosille sivuille kun järin möyremä! Siitä oli infernossakin juttua. Bändi on Äänekoskelta.

Ei nyt millään jaksa, varsinkaan kun et urlia kertonut.

Ooh arkistoituja kysymyksiä! Hyvähyvähyvä. Vielä kun saisi jonkun hakutoiminnon josta voisi hakea vastausta kysymykseen? Siltikin, parempaan menossa…

Vuodesta 1999 asti noita on arkistoitu. Hakutoimintoa ei toistaiseksi ehditä säätämään.

Lensikö Tuomon Gibson järveen? Vai minne meni?

Tuomo vastaa: Periaatteeni on, että soittimia ei myydä. Gibson on siis kotona PRS:n vieressä sänkylaitakitarana. Muutamaan vuoteen en niillä saa julkisesti soitella ESP-diilin takia.

Enpä tuosta nopeasti hoksannut olisiko jo tiedusteltu,että kuka mahtaa noiden paitojen painatuksesta vastata.Voisi nimittäin tuon klassisen mokoma-paidan (siivet selässä,teksti edessä) nuo siivet olla isommatkin.Hyvä ostos kumminkin 🙂 Mahtavaa musiikkia pojat. T: otus

Me vastaamme paitojen suunnittelusta. Kiitos siis palautteesta, mielipiteesi on kuultu.

Eikös tuo Janne ollut tuolla Judas priestin loistavalla keikalla? olin hänet siellä näkevinäni… onko näin vai valehtelevatko silmäni?

Janne vastaa: Paikalla olin ja “Praist” oli aivan mahtava, komiikankin uhalla. Paluumatkalla taksikuski kysyi, että mitäs keikkaa olit katsomassa. Vastasin ja yritin lausua, että “Tzuudas Priistiä” olin diiggailemassa. Johon kuski totesi: “Aaa, Praistia!”

Niin, Marko, kun tuossa kerroit kuuntelevasi reggaeta; niin rytmin ja musiikin vain sanoman tähden? Tai kenties molempien? Mitä mieltä olet yleisistä reggae-muusikoiden ajamista asioista kuten esim. siitä että homot ja lesbot pitäisi tappaa? Pitäiskö marihuana laillistaa?

Marko vastaa: No ihan ensisijaisesti musiikin itsensä vuoksi tietenkin. Minulle reggae edustaa sellaista pienten ja sorrettujen asioiden ajamista eteenpäin, taistelumusiikkia, enkä todellakaan ole sitä mieltä, että homot pitäisi tappaa. En kyllä noin suoraan väitteeseen ole reggaessa törmännytkään, ennemminkin sellaisiin “Don’t blow no bubbless” -tyylisiin toteamuksiin. Minulle reggaemusiikki ja marihuana ei kuulu sen enempää yhteen kuin speed metal ja amfetamiinikaan. En usko holhoukseen, mutta pelkäänpä, ettei pelkkä valistuskaan ihmisille riitä. Ihmisillä on taipumus kilahdella uusiin juttuihin. Näissä oloissa en siis lähtisi marihuanaa laillistamaan.

Mitäs pojat on mieltä tuosta Marco Hietalan kommentista Emma-gaalassa? Idols tähdet ovat nyt raivoissaan, voi että…

Keskustelu on jäänyt seuraamatta, joten eipä tuo aihe taida meitä juuri hetkauttaa.

Moi! Markolle viestiä. Tuuha käymää Pispalassa Vastavirta-klubilla kert oot muuttanu treelle. Ollaa laitettu sinne d.i.y baari pystyy. www.vastavirta.net. t. Maija LPR HC

Marko vastaa: Hei Maija! Voisinhan minä tässä lupailla, että tulen tulen, mutta en minä kuitenkaan tule kun en jaksa :-)= No eihän sitä koskaan tiedä, mutta törmäillään joskus jossain keskustassa varmasti, nyt kun kerran samassa kaupungissa asustellaan.

Mistä lähtevät teidän todella mahtavat lyriikkanne?

Marko vastaa: Sanoittaminen on sellaista hommaa, että sitä pitää vaan tutkia itseään ja ympäristöään ja sitten kirjoittaa tekemänsä havainnot ylös. Ei se sen kummosempaa hommaa ole.

tuomo; päästäänkö mun kaverin kanssa kesällä backstagelle, ollaan ehkä sukulaisia, mutta sukukaimoja ainakin :)?

Tuomo vastaa: Ette tietenkään pääse. Yrityksestä kuitenkin pisteet, hyvä sukukaima.

Kuulin niin huolestuttavaa juttua että Stam1na ois parempi ku Mokoma, mutta eipä se näin ollut.. Kyl Stam1na on ihan kuunneltaavaa, mutta eipä se vielä Mokomaa hakkaa.

Kyllä ne hakkaisivat, jos ylettäisivät.

Huppu pois ku soitat Janne!! Näytät joltain helvetin jazzmieheltä!!

Janne vastaa: Meikäläisen huppu tai huputtomuus, ja miltä se näyttää, ei varsinaisesti kuulu kenellekään.

Millonkas teidät löytäs Kerubista säätämästä?

Vastahan Marko ja Tuomo siellä kävivät Kerubissa dj-laitteistoa rääkkäämässä. Bändejä sinne ei kai oteta lainkaan soittamaan.

hyvät orkesterin herrat, saako noita siipiä paremmassa resoluutiossa ja vielä luvan käyttää ko. kuvaa tatuointiin?

Hurja pyyntö. Totta kai tuollaiseen hulluuteen on lupa myönnettävä. Laita meiliä osoitteeseen: seittimestari@mokoma.com.