Miun Top-5 (11.07.2005)

1.Marko Annala (parhaukset)
2.Kuisma Aalto (parhaukset)
3.Tuomo Saikkonen (parhaukset)
4.Janne Hyrkäs (parhaukset)
5.Santtu Hämäläinen (parhaukset)

Parahin Mokoma Haluaisin vain kiittää teitä aivan jumalattoman saatananmoisen upeasta keikasta tuolla Ruissalossa, työ ootte parhautta! Niin, ja tuohon edelliseen lisättäen, että minä olin se joka huusi Open Caskettia joka biisin välissä, sikäli mikäli teitä se kiinnostaa.

en olis kyl uskonu, mut ohititte rammsteinin keikan Ruissis, aivan mahtavaa settiä oli. Miltä nyt tuntuu???!

Suuret kiitokset Ruisrockin keikasta! Niska on kipeä vieläkin… No mutta asiaan! Äiän kanssa mietittiin teidän ansiostanne, että onko rastojen kanssa helpompi moshata? Ja miten te osaatte riehua lavalla niin, ettei tule kolareita? Ja niin, naisena pitää vielä kysyä: mitä hoitoainetta käytätte letteihin, kun ne näyttää niin hyväkuntoisilta? -gettiz-

Vitut H.I.M:stä.. Ruisrock ja eturivi. Uskomaton keikka. Vieläkin tärisen. Oon soittanut teen levyjä parille jenkki ystävälleni, äijät meinas seota teitä kuunnellessa..

Miul mittää kysyttävää ole, mutta.. Kiitos helvetin hyvästä ruisrockin keikasta. Tuli kuuma ja niskat nyt jumissa, mutta hyvä mieli jää pitkäksi aikaa.Kiitos. -Ässämix tekee kesän-

veditte kyl helvetin hyvän keikan ruisrockissa, ei voi muuta sanoo. yleisökin oli mukana kympillä! mistäs sais hankittua Pahaa verta ja kuu saa voimansa auringolta tms biisit?

Mahtava keikka Ruisrockissa. Että olette hyviä! Lisäksi kun olette vielä niin kaunista katseltavaa… että huh-huh.

Kiitoksia loistavasta Ruisrockin keikasta,vaikka oli jo yö ja viileää niin hikihän siinä tuli yleisössäkin.uudet kappaleetkin olivat loistavia.Ja teille kiitos siitä että vielä keikan jälkeenkin jaksoitte jutella fanienne kanssa ja jaella nimmareita.Ja Kuismalle kiitos mukavasta juttuhetkestä Him:n keikan aikana.KIITOS

Kiitos Ruisrockin keikasta, tarpeeksi kovaa soititte!

Terve! Mitkä niitten kahen uuden biisin nimet oli mitkä veditte ruisrockis? Oli muuten helvetin hyvä keikka teillä

ai ai pojat että oli kova keikka ruisrokissa!!! soundit, soitanta, meininki, yleisö, kaikki timmas niiin kohdalleen! kovin mokoma-keikka, jonka oon nähny! “vade retro, satana!” -ju/c-

Kiitoksia Ruisrockin keikasta. Mahtavat fiilingit jäi. Niska jumissa ja jalat paskana, mutta tulipa ainakin riehuttua tarpeeksi. KIITOKSIA JÄTKÄT! \,,/

Miks helvetis sun piti lyhentää sun partaas perkele? Oli muuten vitun loistava kaikka Ruisrockissa!!!!! Vitusti kiitoksia!

Ruisrockin keikkanne oli erittäin mahtava, eikä ollut enää Markolla langatonta mikkiä joka voisi reistailla. Harmi ettette voineet pitempään soittaa. Yleisö oli mukana ja tuntui soittokin kulkeneen oikein kiitettävästi ja tosiaan tekniikkakin pelasi viime vuotta paremmin. Tällaisia kuvia sain napsittua kyseiseltä keikalta: http://kotisivu.dnainternet.net/siltatui/Mokoma_ruis05/index.html -Vesa toispualt jokke

Tyttö punaisen kukon kera kiittää susista, keikasta ja sananvaihdosta. Vaikka melkein murtui kylkiluut edessä… Kysymys: Mikä on unen veli? Mulla on teoria, mutta varmaan aika väärä… Tack och hej… -R-

Uuh, tulin juuri ruisrockista. Keikkanne oli aivan mahtava \,,/, rammstein oli todella tiukka, mutta teidän jylisevä suomimetallinne jyräsi saksalaiset kollegat kyllä pahemman kerran!!

voi satana ko oli kovat mätöt ruississa….. KIIITOS!!! mokoma,mokoma,mokoma,mokoma \,,/

Arvostamme. Kiitos.

Soitatteko te rokkia vai poppia?! Kolmella keikalla oon ollu enkä oo vieläkään kuullu Nämä Kolme Ovat Yhtä!!

Osuit arkaan paikkaan. Jostain syystä tuo ei settilistalle ole päässyt. Ilmeisesti siksi että se ei kulje treeneissä ihan parhaalla mahdollisella tavalla ja varsinaista biisipulaahan meillä ei ole.

Jumalauta sällit… punttisalin kautta bändireeneihin. Teille kun laittais Immortal-trikoot päälle niin soveltuisitte Sirkus Finlandian riveihin.

Selvä. Mutta onhan se oltava, koska nyt on tiistaiaamu ja työviikko.

Terveisiä Pohjanmaalta, Mokoman poijjaat! 🙂 Marko, en tiedä muistatko sen kummemmin enää FME:ssä jutelleesi tällaisen nuoren neitosen kanssa(vaihdoit myös muutaman sanasen isoveljeni kanssa) ? Noh, minähän en tällaista kovin hevillä unohda. 🙂 Lupasin siinä että Nummirockiin tulen kattomaan keikkaanne, mutta harmikseni voin ilmoittaa, että näin ei käynytkään. Nyt olisi suunnitelmissa matkustaa Pellavarockiin teitä ihailemaan. Pystytkös lupaamaan että siellä pääsen jälleen juttusille? 🙂 Ystäväni vannoo ja hartaasti väittää että jäätte keikkatauolle syksyllä. Eihän tämä pidä paikkaansa? Hyvät jatkot teille kaikille, Lammilla nähdään!

Marko vastaa: Kiitos Pohojammaan terkuista. Ystäväsi on oikeassa, syksyllä keskitytään levyn tekemiseen, joten lavoilla et meitä enää Pellavarockin jälkeen näe. Et ainakaan tämän vuoden puolella. Tule siis Lammille ja jos teet havainnon minusta niin ei muuta kuin rohkeasti vaan hihasta kiinni. Veljellesi (puolikuurolle, muistanko oikein?) terveisiä.

Tuomo mistä syvältä sie saat DVD:llä olevat Minä olen! karjunnat aikaiseksi, kuullostavat meinaan pirun hyviltä!

Tuomo vastaa: Jaa-a. Kaipa kyseessä on yhdistelmä fyysisiä taipumuksia ja – kyllä – harjoittelua. Death metal -örinän harjoittelu on muuten kohtuullisen huvittavaa kuultavaa.

Kuinka isot vahvistimet teillä on??

Rolls Roycen markkinointiosastoa lainataksseni “tehoa on riittävästi + 50%”.

Mitäs mokomalaiset on mieltä niistä ihmisistä jotka tykkää teiän musasta ja niistä jotka ei tykkää teiän musasta?

Ihmiset on ihmisiä. Valitettavasti.

Tuomo voisi kertoa että kun sulla oli ainakin ennen Gibson Flying V, niin oliko se hyvä kitara ja miksi päädyit just ostamaan sen kitaran? Oon ite hankkimassa sellaista ja kiinnostais tietää siitä. Ja oliko se parempi kuin noi nykyiset ESP:t?

Tuomo vastaa: V on edelleen tallessa ja tiiviissä kotikäytössä. Soitettavuudeltaan ja soundiltaan kyseinen yksilö on eräs parhaista kitaroista, joita olen soittanut. Kitarassa on kuitenkin mm. kroonisen oloisia ongelmia sähköjen kanssa, minkä takia aikanaan ESP:n suuntaan käännyin. Meidän keikkatahdilla ja kitaroiden kuritusintensiteetillä kitaroiden täytyy olla paitsi hyviä soittimia, myös äärimmäisen luotettavia työkaluja. ESPeissä nämä ominaisuudet natsaavat hienosti. Ne tuntuvat hyvältä, kestävät nyrkiniskuja ja kohtuullisen määrän heittelyäkin.

Voisittekos soittaa jotain vähän vanhempaa materiaalia Qstockin keikalla kun sitä ei yleensä ole keikoillanne kuullut esim. Pois se minusta, Teon teoriaa, Lihaa/Terästä… Mikä vitin peltikoira kävelee siinä 120 päivää -levyn kuvassa?

Pistetään harkintaan. Settilistamestari Annala päättää.

miksi hiljaisuuden julistajan soloa ei löydy mistään?

Onhan se siinä levyllä.

minkäslaiset mikit kuismalla on seiskakielisessä ec:ssä?? EMGt vissiinkin… 707`?? 81-7??

EMG-707 edessä ja takana..

cassieboelloe haastettu 1.8. klo 12 t: turtzeli

Ok.

Ruisrockin perjantaina Santulla meni lujaa Stam1nan keikalla 😀 oli vähän juissia juotu. nyt utelisinkin että oliko pojat lauantaina soittokunnossa kun en ite päässyt kuin perjantaina festaroimaan.

Siitähän me olemme lähteneet että asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kun Ellun kanat.

Vittu antakaa vitun hyvä keikka Ruisrockissa!!

Annettiin jo.

Ei kysyttävää ole, ihan vaan tiedoksi Hygelle että huuto.netistä saa niitä prätkäkortteja ja rallikortteja…

Hyvä tietää.

11.7 alkaa intti Kainuun Prikaatissa. Olisiko kellään teistä antaa lohdutuksen sanoja minulle?

Tuohon ei voi sanoa kun että hajoa aamuihis, mortti.

Julkaisetteko te tulevalta levyltä mp3-sinkkua, ja jos julkaisette, niin milloin?

Vaikea sanoa.

Kiitos mahtavasta punainen kukko t-paidasta!

Ole hyvä.

Omeltako mokoma esiintyy Suonenjoen Jöris-rockissa???

Ei tiedetä.

Kuulin juttua, että Herra Hyge on siirtymässä tuplasettiin..? Onko uudessa materiaalissa luvassa tuplien poljentaa enemmänkin? Vai onko tuplasetti vaan jylhempi ilmestys kuin yhden basarin setti tuplapedaalilla? 🙂 ..Oliko sen uuden biisin nimi Pahaa verta? Muistaakseni se Saunassa lähti tuplakompilla, mutta en muista enempää biisistä, koska Punainen kukko löi lopuksi vielä tajun kankaalle. 😉

Tuplasetillä on tietyssä mielessä helpompi soittaa kun tuplapedaalilla. Lisäksi kyseessä on tietenkin myös itsetunnon kohottaminen ja soittokamoilla pullistelu.

Mul on ainaki kymmenen pakkaa niit pelikorttei misä kilpaillaan autojen/motskareitten sun muitten ominaisuuksilla!Mie voin vaihtaa yhet teiän nimmareihin ruisrockissa!

Tais mennä ohi. Harmi.

Miksette te laula välillä taudeista ja tee biisiä “kasvain”??? heh, heh

Kasvain, sanoi kasvain ja kasvoi vain.

Minkä mallisia on Tuomon ja Kuisman uudet kitarat?

Tuomolla Eclipse ja Kuismalla V.

Satuttekohan tietämään tuon rapyhtye Mellakan(samojen äijien levy-yhtiö toimii myös samalla nimellä)kotisivuja!?kiitos ja kumarrus jos niin teette!

Ei ole tuttu, sori.

Sillä, että tein yhden kiertueen nimi oli Kesä on hullu, voisi teiän toisen kiertueen nimi olla We were born to make u happy… Pistäkää korvan taakse tai where ever… Rakkain kesäterveisin Minä.

Ihanaa.

Aku Ankasta: Mokomat puolihullut pikipöksyt ansaitsevatkin ajaa karille! heh heh-.-‘

Tää oli hauska.

tulkaa suomussalmelle soittamaan..?

Miksi ihmeessä?

koskas pojat aatteli uutta levyä pukata ulos? ja muuttuuko soitanta ja laulanta rajummaksi, kuin joka levyllä tähän asti?

Vaikea sanoa. Yritämme kehittyä biisinikkareina ja saada entistä enemmän dynamiikkaa biiseihin. Eli rankempaa rankkaa, ja herkempää herkkää. Voi taas olla että käymme puolihuolimattomasti nauhoittamassa levyllisen huumoripunkkia ja teemme taiteellisen itsemurhan. Mistä näistä vielä tietää.

Moro! Näin basistina on pakko kysyä santulta että mites on uusi basso pelannut? ootkos ollut tyytyväine? millanen setuppi sulla on nykyään lavalla?

Santtu vastaa: Hyvinhä se toimii, kiitos kysymästä. Miun systeemi ei ole muuttunu juurikaan. Eli ekana on Sansamp, josta lähtee linjasoundi pöytään. Sansampin link-output menee EBS:n Multidriven kautta EBS:n nuppiin, josta lähtee toinen linja soundi pöytään. Kaapit tuuttaa sit lavalle ääntää, jotta kuulisin jotain omasta soitostani.

Ostin TMRH levyn ja se oli vielä kotimainen uutuus ja hinta 21 euroa, aika jännää?

Just.

korian kuvat eivät aukea.

Emme voi auttaa, jos et ymmärrä mitä kuvissa tapahtuu.

Koskas mokoma aloittaa maailmanvalloituksen?vai jäättekö vaan vihdyttämään meitä suomalaisia?SKLÄÄ!!!

Jaa-a. Kukas rupeais meidän manageriksi?

Tehän olette Lappeenrantalainen bändi, eikö totta? Mutta eihän teistä kukaan ole edes syntynyt Lappeenrannassa? Tuleeko se siitä että perustitte bändin ja kasvoitte kaikki Lappeenrannassa?

Siitähän se tulee. Etelä-Karjala on edelleen meidän henkinen kotimme, vaikka emme siellä enää tätä nykyä asukkaan.