Ootteko ujoja naisten kans?

Tavallaan.

Ihan vaan ajattelin ilmoitella, että tuossa teidän etusivulla on infernon päivämäärä vähän pielessä… taitaa ilmestyä kuitenkin vuonna 2005

Kappas, Seittimestari on tainnut olla hieman huppelissa.

Voi että sain nauraa ja voivotella ku katoin noit sketsi kuvii ja tekstei… kiitos siitäkin ilon hetkestä!!!! Tuomo oot yli ihana ja Jarkko kiva toi siun hame…

Ole hyvä, kiva että kelpasi.

Uuden levyn kansi voisi olla seuraava: Taustataväri: musta Kuva: jäsenet eli työ… Teksti: mokoma, niinkuin pitää… …ja nii muuta en keksi 🙂

Tai sitten ei. Eiköhän anneta Ville Pirisen ja Aki Scharinin hoitaa tuo kansien suunnittelu.

Ehdotus: voisitte ottaa tavaksi palkita kuukauden tyhmimmän kysymyksen esittäjän asettamalla tämän aina seuraavalla keikalla lavan reunalle häpeäpaaluun, jalkapuuhun tms. Eikös olisi lystikästä?

Hyvä idea. Lähetä yhteystietosi, niin palaamme asiaan heti kun olemme tulossa sinnepäin keikalle.

Ootteko ujoja naisten kans?

Tavallaan.

Älkäähän pojjaat pliis laittako sitte liian hiljaselle sitä laulua, kuten Miitruskalla joskus on ollut tapana tehdä. Jos laulajalla on asiaa, eikö sen pitäisi silloin kuuluakin….

Älkää sitten masteroinnissa kompressoiko ihan lyttyyn, että jää vähäsen dynamiikkaakin jäljelle. Jatkoja….

Eiköhän anneta Miitri Aaltosen ja Mika Jussilan huolehtia levyn teknisestä toteutuksesta.

Oiskos teidän jätkät kannattanut mainostaa tuota foorumilla olevaa kilpailua ihan etusivulla, olisi voinut eksyä useampikin tyyppi osallistumaan.

Totta. Onhan siellä jo vaikka mitä hauskaa, mutta ideasi oli hyvä ja kilpailuaikaa pidennetään.

MOKOMA. Voiko mitään näin hyvää olla olemassa? ajan työkseni kuorma-autoa ja päivät on noin 13tuntia pitkiä, siitä ei tulisi mitään ilman teitä! välillä kun väsyttää niin pistää soimaan jonkun balladin esim. poltetun maan taktiikka/vade retro, satana! niin johan tulee parempi mieli ja uni saa kyytiä.. kun vielä joskus näkisin teidät livenä!! en voi sanoin kuvailla mutta sanon että kiitos!

Ole hyvä. Sympatiat on rahtarin puolella. Muista kuitenkin pitää lakisääteiset.

Onko Ruoskan Poijjaat tuttuja?

Tavallaan.

no joko pojat on kuunnellu Gojiraa !

Ei oo ehtiny.

Julkaisetteko sinkkua tulevalta albumilta?

Ehkä.

Mitä luulette, tuleeko tän talven jälkeen viä takatalvi vai kenties Kirka?!

Luulis.

te ootte parhaita,tulkaa raaheen keikalle heti!!!

Raahe, tuo kaupunki jonka sijainnin tietää vain osa raahelaisista.

Mie en löytäny tuolta menneisyys -osiosta että millon Tuomo liittyi bändiin. Millon se tapahtui??

Menneisyys-osiosta: Missä vaiheessa Tuomo siis tuli mukaan? Vai enkö vaan osaa lukea? Oikeinkirjoituksesta: internet-sivusto, Kurimus-albumi, live- ja studiotaltiointi jne. Punainen Kukko -ep on kyllä oikein, kuten myös Hiljaisuuden Julistaja -kappale. Anteeksi valitus. Kärsimättömänä odottelen uutta levyä, joten nyt on aikaa keskittyä epäolennaiseen.

Moneen kertaan tuota Menneisyyttänne lueskelin, mutta en kyllä vieläkään huomaa, että missä kohtaa Tuomo on orkesteriin liittynyt. Olenko siis sokea, vai onko asia unohtunut mainita?

faktat haltuun -osiossa ei puhuta Tuomon tulemisesta bändiin mitn?

Heh, Tuomo unohtui listalta kokonaan. Myös oikeinkirjoitusterveiset menevät listan koostajalle.

Santulla on iso nenä!

Äitilläs oli.

Löytyykö lyriikoitanne internetistä? Takaan että tämä sama kysymys on kysytty jo monen monta kertaa, mutta ovatko levyjenne kansivihkot ainoa tie onneen? pitäs soittamisen ohella laulaa rässiänne. Mitä mieltä Deathchainistä? Kipakkaa rässiä, ei kuitenkaan aivan kuin te…

Ei löydy. Ymmärrät varmaan, että myös levyjemme kuunteleminen vaatii sen levyn. Oletko muistanut ostaa sen?

Välillää kannatta muistaa juoda nestettä ja kuunnella grindiä. Johtakoon tämä siihen, että aamulla on luova krapula (maailmanpelko), biisit syntyvät aivan itsestään. Kaunista.

Taiteilija työnsä äärellä.

nöyrä pahoitteluni, jos kommentti loukkasi. itse kyllä tarkoitin sen tunarijutun lähinnnä hauskaksi letkautukseksi, mitä se tosin ei taida olla jos asiaa hetken miettii. kasvatus toimii. keep up the good work.

Rauha maassa. Tässäpä oiva opetus siitä että huumorin tekeminen on vaikea laji, etenkin sellaisen hauskan huumorin tekeminen.

on kyl asiallinen parta markolla. tuli pitkästä aikaa vierailtua teidän sivuilla kun on tullut pieni tauko mokoman kuuntelusta. vois aloittaa jälleen kun se teidän uusi levy ilmestyy. Pienen tauon myötä vanhatkin levyt iskevät melko kovaa päähän.

Juu, välillä kannattaa vaihtaa levyä. Kannattaa vaihtaa myös maisemaa aina aika-ajoin. Ja kalsareita.

Teidän rumpaleilla on kyllä rytmi veressä – kuulostaa, että basisteilla on veressä lähinnä alkoholia.

Orkesterimme on ollut onnekas, sillä olemme aina saaneet soittaa hyvien rumpaleiden kanssa.

Tääl sataa lunta. Taka-taka-taka-taka-taka-takatalvi. Ei osattu tuota pellavassa porukat (siis yleisö) hokea. Ja sitte uuesta levystä tulee w*ttu paras!!!

Juu, siellä tuo meni melkoiseksi sekoiluksi. Niin meni meidän keikkakin, joten tasoissa ollaan.

onkos teiltä tulossa joskus tulevaisuudessa toine dvd??

Luulis. Ennustaminen on tosin hankalaa, etenkin tulevaisuuden ennustaminen.

ruetkaa tonne menneisyys osioon lisäämää asioita sitä mukaa ku tapahtuu jotain merkittävää.. se ois mun mielest aika hyvä idea… keep on thrashin’..\,,/

Niin.

…pitää minunki nyt äpäröiä tänne, eli…..kertokaa, mitä tuo “and.” tarkottaa, kun niin monesti sattuu vastaan noissa teiän vastauksissa….nnnnni?!

Tämä vitsi on saanut alkunsa eräästä etelä-karjalaisesta nuoresta miehestä. Miekkonen oli kirjoittanut farkkurotsinsa selkään reteesti “Kiss is best” ja sen alapuolelle oli myöhemmin lisätty yhtä reteesti “Popeda and”. Eli vapaasti suomennettuna “Kiss on paras, Popeda ja”. Eli näin sujuvasti karjalainen puheenparsi kääntyi myös englanniksi.

semmosta vain että onko nuo hupparit mitkä on tuossa airon musiikissa myynnissä kukko logolla varustettuja?

Saattaa olla. Kannattaa varmistaa kauppiaalta.

alotteleve kellaribändi.. SEHÄ on iha vitun vanha!! Mut sairaan hyvä!! Mut mokoma on paras (tarkotain tossa sitte COB tä)

No älä.

Diablon uutukaissinkku on h*tsi, PARAS! Laulukunnaita ja Mimicciä odotellen.

Samoin.

Koska sen aika on? Siis keikkojenjulkistamisen. Tämmöinen kiireinen perheenäiti tarvitsee tiedot hyvissä ajoin, jotta osaa varata aikaa itselle, kun se hetki tulee.

Kevään keikat julkaistaan kun sen aika on. Älä hätäile.

Menneisyytenne on hyvinkin tyhjentävä mutta taitaa olla Tuomon draftaaminen unohtunut mainita. Niin ja kysymys: Minkälaista (eläin?)kuviota on tulossa uuden levyn kansia koristamaan? t.Jooseppi

Levyn kantta ei vielä uskalla kommentoida. Työ on kesken.

Voi kiitoksia pojat!!! Täytyy varmaan käydä kyselee niit julisteita vaik lpr:st jos niit löytyy… Tuomolle: Hiukset vielä päässä ja kitarat selvinä… 😛 joo.. mutta hyvät päivän jatkot teille rakkaat mokomat!!!!

No käyppä.

Kannattaa kysellä Punainen Kukko levyä muista levykaupoista kuin läheltä. Itse satuin löytämään kyseisen lätyn Joensuun LevyEskoilta tänä keväänä ja laarista löytyi silloin muutamia kappaleita. Huuto.netin riistäjille toivon pitkäaikaista ripulia ja kännistä joulupukkia kyläilemään.

Jeh, näin on.

Hyvä Joulupukki Tänä vuonna toivoisin seuraavia asioita: -Nikko invader radio-ohjattava -Viikinki leegoja -Tuhkimo DVD -Need for speed most wanted pleikkaripeli -Janne Hyrkkään käytetyt rumpalinsukat -Paljon joulurauhaa ja iloista mieltä -Cannibal Corpsen “eaten back to life”

Hyvä lista. Kelpaisi tännekin.