Heh heh… Santun MTR:n bassosoolo –> http://www.youtube.com/watch?v=TxZWEczQkb8 Hyvin sä vedät ;D

Teknisistä ongelmista johtuvat tauot ovat välillä oivallinen keino harrastaa nk. huumoria.

Tuleeko tänä vuonna Tuuliajolla -kiertuetta??

Hynynen vastaa: Ei tule. Niin paljon omia keikkoja, ettei keretä järjestämään. Ensi kesänä olis tarkoitus tehdä.

Morjensta!Kuisma ja Tuomo, miltäs tuntui olla n. 4 vuotta takaperin Maikkarin chatissa juontajina?Tekisikö mieli ottaa uudestaan, vai oletteko enemmän noita “ruudunnuolijoita”?

Kuisma vastaa: En olisi edes muistanut koko asiaa, jollet olisi muistuttanut.

On ehkä kysytty mutta ei piru vie löydy.. Minkälaista kielisettiä Kuisma ja Tuomo käyttää ADAD vireessä?

Kuisma vastaa: 052-010 + 070.

Kysytäänpäs nyt pari enemmän tai vähemmän outoa kysymystä. Ensin Tuomolle tai Kuismalle tällainen kysymys: Millaisella tekniikalla soittatte nuo melodiset riffit(kuten biiseissä Säästä Sanasi ja Haudan takaa), joissa joka toinen isku soitetaan tabulatuurin mukaan vapaalta D-kieleltä? Jokainen nuotti erikseen downstrokeilla vai jollain muulla tavalla? Syökö Marko minkäänlaisia eläinkunnan tuotteita? Olisiko mahdollista, että joskus keikalla nähtäisiin vaikkapa Takatalven aikana Marko kitaran varressa, Kuisma tai Tuomo rumpalina ja niin edelleen?

Siitä lähdetään, että rämpyttelykertsejä lukuunottamatta kaikki nuotit “pikotaan” alaspäin. Marski on pesco-vegetaristi, eli syö kasvisten lisäksi itse paljainkäsin saalistamiaan kaloja. Sakara Tour -DVD:llä on taltioitu soittimien vaihto. Kuten huomaat, ei toiminut.

Emmekö voisi kaikkien iloksi kuulla Simerockissa huikean hienon kappaleenne Uusi Aatami, Uusi Eeva? Menipä överiksi. Voin vielä kysyä uhkailevaan ja julmaan sävyyn, jos tämä imelän kohtelias pyyntö ei tehonnut. nimim. Annala ei anna

Jurassic rockissa saatte kyllä soittaa syvyys on vaiti.

Jos Simerockissa aloitettaisiin Ärräpäällä ja heti perään vade retrot niin olis ihan asiallinen juttu. Ja sitte vielä kun sais lujaa tekoa johonki väliin niin se olis tiiättekö semmonen, oikein semmonen, semmonen. Sanoja ei löydy mutta mitäs uutta se on..

Pannaan korvan taakse.

tykkäättekö paluu tulevaisuuteen trilogiasta?

Totta kai.

kuinka montaa biisiä lähdette nauhoittamaan kun menette studioon? Luin soundista että 16 biisiä on valmiina?

16 biisin musat on kuosissa, ja puoleen on timanttiset tekstit. Tuollaista läjää ei kuitenkaan kannata nauhoittaa kerralla, joten muutama biisi tippuu pois ennen studiota.

Meinaatteko laittaa seuraavalle levylle biisien tekijä tiedot? Olisi kyllä ihan hyvä. Tietäis vähän kuka on minkäkin kappaleen säveltänyt.

Kattellaan onko taaskaan tarpeen. Mokoman vahvuutena on yksilöiden sijaan kokonaisuus.

mors poijaat, millon saadaan uus levy?

Lätty julkaistaneen ennen joulua 2007..

Ootte te wittu parhautta!!! Ei voi muuta ku kuuntelee/katsella(laulukunnaitten jälkeen) sakara tourii tai mitä vaan, ni tunne ei ku voimistuu.Lutakkoon syssyllä vai?

Kattellaan syssymmällä.

kvaak kvaak kvaak kvaak minä olen mies!

Martikainen and.

koska teette kesäkumibiisin?

Mikä on kesäkumi?

Tajusin eilen että teiän lyriikoitahan on Inferno baarin ulkoseinässä! Heti ku huomasin niin aloin karjua sitä biisiä, mummut kahteli ihmeissää.

Heh.

Nyt kun työ teette uutta levyä niin olisi yksi miksaukseen liittyvä pyyntö: että rummut miksattas niin että ride on oikealla ja haikka vasemmalla ja mitä isompi tomppa sitä oikeammalta ääni kuuluu jne. eli niin että se kuulostaisi siltä kuin kuuntelija istuisi rumpalin paikalla. Koska tämä selkeyttää jos itse yrittää soittaa biisiä rummuilla ja kuka muu niitä rumpuja niin tarkkaan kuuntelee kuin rumpali.

Tuohan voisi olla ihan hauskaa bonus-materiaalia.. Stereomaisema suunnitellaan kuitenkin siten että kuulija katselee kohti kuvitteellista esiintymislavaa.

Ei ois pitany lukea raportteja ku tuli ikava. Toivottavasti Hysen on tuurannu hito huonosti. Terveiset ja sillee. Kassellaa. t: Sergio Perslargio

Heh. Hyse on mies paikallaan, mutta Jarski.. Millon sie tuut takaisin?

No nytte mie keksin, mikä on tein ja Stamp1oiden keikkikäyttäytimesessä erona. Sm3tanan kööri ottaa rahtusen verran enempi kontaktia yleisöön. Mutta ihan vaan rahtusen. Kiitons kuitennii Kalajoen keikistä, oli perkeles Parhautta. Monesti on eturivin keskellä. Ja hyppyyttäkää se Heilimo takasi sieltä Aussilasta.

Helppohan se on hymyillä kun hampaat on (vielä) kunnossa.

Olisko jotain vihjeitä antaa uuden levyn tyylisuunnasta? Pliis, älkää siirtykö death metelin puolelle. Ei pääse Markon ääni muuten oikeuksiinsa.

Älä huoli, Marski vetää paremmin kun koskaan.

Miksei teidän tabulatuurisivut toimi? (28.6.07)

Ei näemmä toimikkaan. Pistä meiliä fanclubille, info(a)fcmokoma.com.

*PLOPS* sanoi kaljapullo kun basisti sen aukaisi eikö niin Santtu 🙂

Santtu vastaa: Emmie tiiä. Kai sit niikii. Tänäpänä Lettune avaa miu kaljat, jos mie semmosia haluan.