Muutaman tunnin päästä lähdetään Tesoman aka Tuomon kanssa ajelemaan kohti Nosturia. Junalla olisi toki mukavampi matkustaa, mutta kun treenit alkavat vasta neljältä ja viimeinen paluujuna Tampereelle lähtee JO 22.30, ei jää muita vaihtoehtoja kuin henkilöautoilu, mikäli haluaa ehtiä räimiä 17 biisiä edes jotenkuten läpi ennen huomista demosessiota.

Olin viisi päivää Ruokolahdella mökkimaisemissa sanoittamassa, kuten nokkelimmat pokkelimmat teistä jo Flickristä huomasivat. Sää suosi, sillä vain yhtenä päivänä satoi. Luontokokemuksina mieleenpainuvin oli kohtaaminen todella ison ja mustan rantakäärmeen kanssa. Grillikatokseen eksynyt yksilö jopa sihisi miulle, mutta tilan herruus jäi Annaloille. Toistamiseen en enää käärmettä nähnyt, vaikka toivoin saavani siitä kuvan muistoksi. Ensi kesänä sitten.

Aikaiseksi sain neljät tekstit jo aiemman yhdeksän valmiin lisäks. Eli nyt on laulettavaa 13 kappaleen verran. Normaalisti Nor should you do the tea when breast feeding, since your baby would receive the toxins your body is clearing through your milk. tilanne olisi huippuhyvä, sillä aiemmin meillä on ollut yleensä “vain” 14-15 biisiä studioon lähtiessä, mutta nyt kun tuo lista on mammuttimainen 17 kappaletta, niin vieläkin on siis savottaa jäljellä. Kaikkia 17 ei tosin ole tarkoitus nauhoittaa, mutta pudokkaita ei kannata päättää ennen kun kaikissa on tekstit, sillä kappaleiden luonne ei hahmotu ennen kuin luiden päällä on myös lihat.

Huomenna ollaan sit jo paljon viisaampia, kun kappaleet on demottu.