Viime lauantaista Tampereen Pakkahuoneella olevaa keikkaanne odotin innolla, mutta sainkin hieman tylyä kohtelua solistilta. Pyytäessäni nimikirjoitusta, tokaistiin: nopeesti sitten, täytyy olla kohta lavalla……..Tästä ei tullut kovin kiva mieli ja olihan kaikenlisäksi vielä  syntymäpäiväninkin.Eiköhän se niin mene, ettei ilman faneja ole menestyksekästä bändiä!Hieman tämä tyly tokaisu söi myös keikkaintoani………silti nimikirjoitus killuu jääkaappini ovessa kirjoitettuna kahdella m:llä!

Tuosta päätellen Marski on ollut jännityspäissään kiiruhtamassa valmistautumaan keikkaan. Sopivana hetkenä karvainen ystävämme kyllä jakaa aikaansa auliisti.

Harvoinpa olen nähnyt yhtä leveitä hymyjä kuin eräällä kitaristikaksikolla oli lauantaina Pakkiksen lavalla. Mahtava meno, keikka oli täyttä timanttia alusta loppuun! Teilläkin taisi olla ihan kivaa. Ens kerralla tosin voisitte soittaa vielä Sirpin, niin voisin kuolla onnellisena.

Keikalla on aina hauskaa, mutta hyvin harvoin noin hauskaa. Parhaita keikkoja ikinä. Kiitos siitä teille!

Kiitos Mikkelin keikasta, väkeä ei liikaa ollut mutta meininkiä riitti eturintamassa ainakin. Rok-rok ja hyvää jatkoa kiertueelle!

Meiningistä päätellen paikalla olivat kuitenkin juuri oikeat mikkeliläiset.

Loistava keikka lauantaina Pakkahuoneella! Hyvin jätkät veditte, settilista oli kohdallaan ja vanhoja ‘varmoja’ oli jopa uskallettu jättää pois. Uudet biisit toimivat ja yhdistyivät hyvin valikoituihin vanhempiin. Ei muuta kuin hyvät jatkot ja toivottavasti ensi kerralla kitarat erottuvat paremmin miksauksessa edukseen =]

Kiitos. Soittokamamme ovat parasta laatua, puhumattakaan teknisestä henkilökunnasta. Pakkahuone on vaan akustisesti niin vaikea tila, että selkeä soundi tahtoo väkisinkin jäädä saavuttamatta.

Jalat verillä, kädet muusina, mustelmia ja ruhjeita. Aivan loistava keikka, Kipaleet meni suoraan sydämeen, olisin vain tahtonut vielä lähemmäs, hiton rauta-aita esti sen 😀 Markolle kiitokset halista, näillä eväillä elää taas seuraavaan keikkaan 🙂

Kiitos helvetin kovasta Pakkahuoneen keikasta! Oli vissiin niin Pahaa Verta suonissa, että ei silmälasitkaan pysynyt päässä vaan tippuivat moshpittiin ja menivät rikki. Rokrok. Oli sen arvoista, erittäin loistava keikka! Nähkäämme myöhemmin uudelleen.

Jumalauta! Täytyypi kertoa tänne internettiin, että harvoilla keikkolla on Pakkahuone pidellyt sisällään sellaista meininkiä, mitä koettiin 10.4. Tuntui, että oli biisi sitten uusi tai vanha, yleisö lauloi mukana sen mitä palkeesta lähti. Kovan työn ootte tehny. Kiitos!

vitin hyvä keikka tampereella, mutta tamperelaiset ei osaa pitata. vittiku tulee minä elän niin ei vaan seistä hyvänen aika!

Kiitokset vielä kerran paikalla olleille, Pakkahuoneen keikka oli ikimuistoinen.

sydänjuuret on perkeleen kova lätty. Avautui hitaasti,mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen lähti avautuun.

Kiits!

Menin osoitteeseen www.fcmokoma.com ja mitä sainkaan silmieni eteen? ‘This domain name expired on Apr 06 2010 11:56PM’ Ääk!

Aijaijai, nyt uskolliset fanit jätettiin paitsioon. Ensin tuli uus levy ja sit jäi maksamatta faniklubin palvelinmaksut. No ihan hyvä tää Reginakin on.

FC Mokoman palvelinta pitää yllä FC Mokoman porukat, jotka saivat asian jo korjattua.

Reagointinne Aki Nuopposen lyttäävään Sydänjuuret-arvosteluun oli varsin lapsellista ja noloa.

Rokkihomma on välillä lapsellista ja noloa. Tunteet pinnassa touhutaan ja joskus ryöpsähtää. Nyt kävi näin.

Santtu, ikävä! Kiitti vielä vitisti että otitte minut ja velikultani vastaan Kokemäen bäkkärille. Super! Rytmikorjaamon keikkaa odotellessa. 🙂

Eipä kestä. Nähdään perjantaina!

‘Kristuksen ruumis ja pedon pää’ on kyllä tämän levyn ‘Eloonjäänyt’, elikkäs kliimaksikohta. Olis omasta mielestäni ehkä sopinut paremmin levyn loppupuolelle, mutta luotan siihen, että olette tehneet kovasti raakaa aivotyötä biisien järjestystä ajatellessanne, kun olette päätynyt tähän lopputulokseen, vaikka kyllä myös tuon Turhuuksien Turhuuden paikka lopetusbiisinä ihmetyttää. En pitempää lausetta jaksanu kirjottaa ja sori ku en osaa muutenkaa kirjottaa, oon vammanen.

Voin vakuuttaa, että biisijärjestys ja -valinnat mietittiin puhki.

Pidättekö te Rammsteinista kun ootte  itekin niin mahtava yhtye?

Näin bändin muistaakseni vuonna -98 Dynamossa Hollannissa. Teki kyllä vaikutuksen. Mutterin jälkeen into on tosin hiukan hiipunut.

Minua kyrsii semmoinen, että mainoksissa manostetaan esim. baanaaneja kirkkaan keltaisilla banaaneilla. Täten mainosten vaikutuksesta ihmiset syövät raakoja banaaneja. Kaikkihan tietävät, että kypsä ja hyvä banaani on semmoinen missä on ruskeita pilkkuja. Onke teidän banaaneissanne ruskeita (tai muun värisiä) pikkuja?

Kypsänähän banaanit pitäisi syödä. Mieluiten vielä niin, että ne ovat kypsyneet auringossa eivätkä rahtilaivan ruumassa.