Viime vuonna kaksi julkaisua ja kymmeniä keikkoja tehnyt Mokoma ei jäänyt huilailemaan laakereilleen pitkään, vaan ampaisee 13 keikan kevätkiertueelle. Helmikuussa Hämeenlinnasta alkavalla kiertueella on mukana niin tuttuja keikkapaikkoja kuin bändille aivan uusiakin areenoita.

Kiertue päättyy huhtikuussa Helsingin Tavastian iltapäivään, jossa Mokoma heittää kautta aikojen ensimmäisen täysimittaisen akustisen keikkansa.
– Akustisista seikkailuistamme on jäänyt hyvät fiilikset niin itselle kuin ilmeisesti yleisöllekin. Emme kuitenkaan edelleenkään ole aivan omimmalla alueellamme akkareiden kanssa, joten homman vieminen Tavastian puitteisiin tuntuu vähintäänkin kutkuttavalta, Mokoman toinen kakkoskitaristi Tuomo Saikkonen kertoo.

Mokoman viime vuonna julkaistu Sydänjuuret on menestynyt hienosti medioiden vuosiäänestyksissä. Emma-ehdokkaaksikin valittu albumi myi kultaa jo julkaisuviikolllaan. Myös syksyllä julkaistu Juurta jaksain -ep sai kiitettävät arviot niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin.

Kevät saa, minä en 2011 -kiertue

11.2. Hämeenlinna, Sirkus
12.2. Radio Rock -risteily
21.2. Helsinki, yksityistilaisuus
10.3. Lappeenranta, Wiltsu
11.3. Lahti, Lahti-Halli w/ Kotiteollisuus+Teräsbetoni
12.3. Helsinki, Virgin Oil Co.
18.3. Huittinen, Seurahuone
19.3. Tampere, Klubi
25.3. Forssa, Bar 54
26.3. Haapajärvi, Kulkurin Kievari
1.4. Kaarina, Old Texas
2.4. Kouvola, House Of Rock
8.4. Porvoo, Bepop
9.4. Helsinki Tavastia, AKUSTINEN. Klo 15!