We demand answers to our questions !

Here we go!

Oletteko suuttuneet tampesteriin kun kaikki muut kaunungit saa, Tampere ei?

Järjestäjän piti vähän järjestellä, mutta nythän tuo Tampereen keikka on sitten tosiasia. Tervetuloa!

Mitä kevään kiertueen jälkeen? Oisko mahollisesti Akustinen levy vanhoista biiseistä? Ois nimittäin rautaa sellainen. Akustiset biisit on ollu hiton hienoja tunnelmiltaan. Toki siihen levyyn sitten vois panostaa. Ajattaran kohdalla Noitumaa toimi hyvin. Aiemmin en pitänyt ajattaran musiikista mutta tuon levyn kautta löysin bändin ja nyt on muutkin levyt hankinnassa.

Kerrotaan vähän tuonnempana.

Grattis pojille menestyksestä kaikissa äänestyksissä ja levymyynnistä. Bonus-onnittelut EP:n soittolistautumisesta Radio Rockille. Harvemmin nuo EP:t soi missään. Kotiteollisuuden EP ei ole mun havaintojen mukaan soinut missään radioasemassa kertaakaan. Ja vielä pitää kehua Musta katras -biisiä. Siinä on mun EP-ostohistorian paras biisilöytö!

Kiitos. Mun ep-historian paras biisilöytö oli Autopsyn In the Grip of Winter Retribution for the Dead -ep:ltä. Melko hyvä, eipä vissiin.

Jes! Kiertue! Mä just tänää kiemurtelin kotona et pitäis päästä keikalle! Onnen päivät, kiitoos!!

Eipä kestä. Kivahan se taas lähteä jytäämään!

Kun oon sattunut huomaamaan että työ (tai ainakin osa teistä) näytätte olevan Autopsyn ystäviä, niin mites sellainen uus (ja vielä ihan kotomainen!) bändi kuin Swallowed? Ite sanoisin että omalla tavallaan jopa kovempi kuin Autopsy!

Kuuntelematta voi todeta, että ei voi olla kovempi. Ei mitenkään. Kovempi kuin Autopsy? Kamoon. Mutta pitääpä tsekata.

Tiiättekö yhtään bändiä, joka soittaisi yleisöstä huudettua kappaletta vai painaako kaikki sen settilistansa mukaan aina?
Lisäksi Saikkoselle terkkuja, että pistää vetoketjuttomia huppareita myyntiin Sakaran logolla.

Muun muassa Mokoma on useinkin tarttunut yleisöstä huudettuun ideaan, jos idea on innostanut. Koskaan emme ole settilistaa vielä printanneet ennen rundia, vaikka sisäisesti sellaisiakin toiveita on esitetty. Sakara-huppareita? Jaa-a. Mietitään.

Mikä on ikävintä kiertueissa ? Ps. mainiota musaa teette, pakko tokaista ! Sitten kun opin soittamaan ja perustan bändin, Te tulette olemaan suurin musikaalinen vaikutin =)

Ikävintä kiertueissa on huono uni. Kokonaispisteet jäävät kuitenkin reippaasti plussalle, ja nukkuahan ehtii joskus syssymmällä.

Voi saakeli ku tuo Hämeenlinnan keikka on sirkuksessa :C

Mitäs saakelin vikaa Sirkuksessa on? Myö ei tiedetä, kun ei olla käytykään.

Näkeekö Mäntit tien päällä 2 Dvd päivänvalon tänä vuonna?

Tuskin. Ja vaivoin. En usko.

Teitä kaivattais Tampereelle keikalle! 🙂

Tulossa!

vai on se Annalakin nyt seksisymbooli..! heh heh! Onneksi olkoon! t. 🙂

Ja kerran vielä: heh heh!

Tervehdys! Mitkä ovat miesten mietteet Kiuas yhtyeen musisoinnista?

Kiukaiden musisointihan on häikäisevää, vaikka sävelmänsä eivät ihan ole omaa makuhermoani kutkutelleetkaan.

ARVOISA SAIKKONEN. Mikäköhän on yleisimmin käyttämäsi vire kitarassa? Randy Rhoadsini ulvoisi tuskaansa mielellääm biisienne tahtiin… Terv. Ristiinan Hurjat

Alavirebiiseissä ADADGB ja normivirebiiseissä DADGBE.

en ole kuullut aikaisemmin tuotantoanne mutta toi petrin kans tehty biisi on ihan älyttömän jees.soitettu koko ilta sitä. TOIMII!!!!!!

Se ei ole tarkalleen ottaen meidän biisi, mutta kiva että kelpaa. Hauskaa ol.

Pitää kiittää teitä. Mulla on ollu viime päivinä vaikeeta. Syytä en tiedä mutta masentanu on hitosti. Sitte kuuntelin teidän Sydänjuuret kappaleen. Se kolahti. Tuntui kuin kaikki murheet olisivat häipyneet pois yhdellä huitaisulla. Kiitos. Jatkakaa samaan malliin.

Itelles.

Mokoma jotka tulevat Espanjaan!

Que pasa?!

Milloskas tullee uus levy?

Koskas teiltä tulee taas uus albumi 😀

Pitäis keksiä muutamat uudet styget ensteks.

Mitäs Mokoman hevi-ihmiset sai joululahjoiksi ?

Mie sain mm. sukkia.

Oisitteks työ halunnu pähkinöitä?

Ei kiitos, näin on hyvä.

hommasin teille joulubonukset, toivoin YleX Marras biisiä ja sehän soi just nyt! olkaa hyvä.

Kiitos kuuluu koko tiimille.

Mitä mieltä Mokoman äijät on tästä biisistä? *linkki poistettu* Mun mielestä tuo äijä on maailman paras laulaja.

Ei nyt toiminut yhteys, joten linkki jäi tsekkaamatta/julkaisematta. Jotain pornoa kuitenkin.

Jaa.Hetkonen Oulun kupeesta kirjoottelen ja katselin hei hei heinäkuu vidoeoo….Koko vuosi on kuunneltu ja jorattu teitä.Mahtavinta ku eukko tietää Mokoman ja mokomat biisit.Tulkaapa Unto rokkiin niin mie tarjoon koko illan.Ja tää on lupaus….no vittu ei nyt mahottomia mut jotain…mennään saunoon sun muuta ja ja evästä on.

No niin, kassels!

noniin sitä sakara recordsin guitar heroa/rock bändiä pystöön vain! saatte meikältä kaiken tuen talkoo-työnä..ellen voita lotossa niin kustannan kaiken

Jonkun pitäisi innostua jossain oikeassa paikassa. Ei mulla mitään tämmöistä vastaan olisi.

Millos tuutta kokkolaan soitteloimaan? 😀

Eipä tietoa.

Vinkki: se että kehoittaa sivulla kävijöitä klikkaamaan Googlen mainoksia on Googlen ehtojen vastaista. Tuskin paljoa kostutte muutenkaan noista Googlen mainoksista, mutta on kai se vähä parempi kuin ei mitään, nimittäin ilmeisesti Google on heppoisemmistakin syistä ilmoitusluontoisesti purkanut noita ‘mainossopimuksia’. Ja siis tyyliin takautuvasti ottanut mainostuotot takaisin. Ihan vaan hyvällä meinaan. 🙂

Viestisi meni perille Google-miehelle.

Moro! Onko Huittisten Seken keikka lyöty lukkoon kun täällä teidän sivuilla ei ole siitä tietoa eikä lippupalvelun sivuilla.?  Ja mikäli on niin koska liput tulee myyntiin, haluan saada omani ajoissa 😉

Huittisiin ollaan tulossa, juu.

voi pojat taas! Törmäsin juuri levyhyllyssäni johonkin kokoelma pläjäykseen joka sisälsi kappaleen en elä talven yli. en ollut sitä aiemmin kuullutkaan ja se onkin pyörinyt repeatilla nyt jonkun aikaan ja koko ajan menee kylmät väreet! (henkilökohtaista painoarvoa!!) Kysymys kuuluukin että miten tällainen loistobiisi on pudonnut albumikokonaisuuksista? t. hämmästynyt

Muistaakseni Itken silmät päästäni ja Kuu saa valtansa auringolta täyttivät slovarikiintiön osuvammin KLK:lla, jolle myös EETY oli tyrkyllä. Biisin KLK-sessioissa tallennettu versio ei myöskään tehnyt kappaleelle oikeutta, joten se soitettiin kielisoitinten osalta uusiksi Viides Vuodenaika -ep:n sessioissa. EETY kuului/kuuluu myös omiin suosikkeihimme, mutta joskus hommat menevät näin.

Oon tosi innoissani. Otan tässä muutaman viikon sisään tatuoinnin, jossa on laini biisistä Lupaus. Long term-suosikki, oon ollu aina sitä mieltä et otan siitä kuvan ihooni. Tulos: Olen ottamassa ensimmäistä tatuointiani, tekstillä ‘vielä haavat paranee’ ja oikeassa ylänurkassa on sininen tai harmaa ruusu. ÄÄÄ.<3 rakkaus.

Huimaa. Huimaa.

Onks teil jo tulevien kiertuetten crewi palkattuna, voisin tulla teille töihi kaljapalkalla?

Meille ei enää oteta kaljapalkkaisia roudattavaksi.

Moro. Mistä voi ostaa/hankkia tai hommata Machete yhtyeen tuotteita, lähinnä paitoja?

Ei varmaan enää mistään. Levyjä löytynee sieltä sun täältä.

Hienoa Marko että puhuit tuossa Rock-Suomen Raskassarja-jaksossa. Voin sanoa, etten paljoa ihmisiä suoranaisesti ihaile, mutta Marko on kyllä eniten arvostamani henkilö Suomessa ja maailmassa. Jatkakaa samaan malliin ja tehkää Suomen parasta musiikkia!

Hyvä Marski!

Painetaanko Saatanan kukko -hupparia vielä lisää? Ostajia varmasti löytyy.

Ihan mahdollista.

Työ olette ihania. :3

Kiitos samoin.

Kiitos Marko! Sun sanotuksen on vitti maailman parhaita! Taas ne antaa voimaa tän paskan keskellä!

Hyvä!

Sain tuon -Juurta Jaksain- levyn joululahjaksi vaimokkeelta, ja olenkin heti koeajellut sitä autoni kohtuulaadukkaalla stereojärjestelmällä.. Ei meinaa poika pysyä auton sisällä tuota levyä kuunnellessa, kun meno muuttuu tosi hurjaksi!!! Kurkunpääkin ihan tulessa viiden piisin jälkeen. Ja sitten tulee tämä loppuhuipennus: Kun lähtee Sydänjuuret  akustinen rämpytys soimaan, niin hyvä ettei rattiin nukahda, kerkiää siinä selvittämään kurkkua piisin ajan, että voi taas alottaa levyn alusta! Kiitos ja kumarrus kyseisestä levystä näitä lisää! o/

Kiva että maittaa!

Ette oo muuten aatellu painaa lisää FC:n pelipaitoja? On nimittäin vitin hieno ja harmittaa sanoinkuvaamattoman paljon, kun kuuntelin tuolloin vielä aivan muita metkuja, kun tälläinen oli mahdollista ostaa 🙁

Ei ole ollut harkinnassa. Nyt on.

Hyvää nimipäivää Tuomo! Miika

Sellainen oli. Kiitti vaan.

Ootteko tehny (/joku Mokoman jäsen on tehny) jotain seuraavista :
-katsonut saw-trilogian kaikki osat
-pelannut kaikkia Silent Hill-pelejä
-syönyt kurpitsaa
-joutunut onnettomuuteen moottoritiellä nakkimakkaran kanssa

Äh, nyt ei lähde.

Miksi ei Markon käteen tyrkätä joskus keikoilla kitaraa soimaan kaikkia taustakitarajuttuja, joita levyiltä löytyy runsaahkostikin? Mokoma tarvitsee po(o)pimman johtohahmon!

Joskus vuonna 2001 oli kolmas kitarasetti valmiina encoreksi suunniteltua Pimeyden liittoa varten. Harmi, että encorea ei koskaan saatu. Sittemmin ideaan ei ole enää palattu. Levy on levy ja live on live.

Oletteko koskaan pelänneet fanejanne? T. Seppo (nimi muutettu)

Ei ennen tätä.

Pylly näkyy?

Missä? Monelta?

Voi juku! Luulin että stam1na on parasta ikinä, kunnes tänä vuonna löysin teidät! Se oli menoa! Tänks mään!!!

Stam1nahan on, mut kiitti!

Tätä on kans kysytty varmaan miljoona kertaa ja halolla päähän minua, mutta mihin suuntaan voi nakata fanipostia?

Paperipostia voi laittaa Sakaran postilokeroon, sähköpostia seittimestarille vaikka tämän Kysyttyä -lomakkeen kautta.

onkos teillä yhteisiä harrastuksia jos musiikkia ei lasketa?ja mites toi vapaaottelu uppoaa teihin?

Jääkiekon harrastaminen tietoverkoissa ja/tai ulkojäillä yhdistää 3/5 jäsenistä. Muuta ei nyt äkkiseltään tule mieleen. Mie aina joskus kattelen vapaaottelua telkkarista, vaikka en fanaatikko olekaan.

Annala on Radio rockin tiernapoikien parhautta!!!

Jebu!

Minkälaista oli tehdä sarvet esiin videota. Minkälainen Petri oli?

Tuotannosta jäi erittäin ammattimainen ja kaikin puolin mainio kuva. Petristä and.

Sarvet esiin Mokoma remix biisi ja video on prkl hyvä.  Oletteko katsonu petrin omia musiikkivideoita? ja onko aivan mahdotonta, että joskus tulisi Mokoma feat Petri biisi? Olis nimittäin kovaa settii. Elkää vätilläkö liian tosikoista ihmisitä. VITTU MOSH!!!!

Petrin videot on toki nähty. Tulevaisuudesta ei tiedä. Tällaisia juttuja tehdään hetken fiiliksen pohjalta.

Jos pyydän oikein nätisti ja voin vielä niiatakkin, ehkä, niin tulisitteko esiintymään synttäreilleni helmikuussa? Tai buukatkaa keikka tänne Jyväskylään 23 pvä. Olis aika ja kova juttu

Ei taida nyt onnata, sori.

Rakas Mokoma, oletteko nyt ajatuksella kolme viidestä jäsenestä menneet allekirjoittamaan http://www.kulttuuriuutiset.net/easydata/customers/kulttuuriuutiset/files/2007_piirrokset/hyvitysmaksuadressi-eduskunta.pdf löytyvän adressin? Pitäisikö Teidän mielestänne siis verottaa kaikkea jonka voi jollain tavalla liittää musiikinkuunteluun? Oletteko tosissanne?

Kyllä varmaan. Itsehän en tuota muistanut allekirjoittaa, mutta kaipa tässä haetaan  edellytyksiä musiikkituotannon jatkumiselle myös tulevaisuudessa, vaikkei ehdotettu malli luultavasti vielä täydellinen olekaan. Tilanne on kuitenkin se, että artisteille ja tuottajille kuuluvia hyniä ohjautuu tällä hetkellä merkittävästi aivan vääriin osoitteisiin. Tilanne alalla alkaa olla kestämätön. Saa olla aikamoinen messias, että levytyssopimuksen näinä päivinä saa. Tai sitten Martina Aitolehti.

Jos ottaa vahingossa kossukolaryypyt ja sylkäisee ulos heti kun havaitsee asian. Voiko vielä kutsua itseään absolutistiksi? Kaverit teki käytännönpilan raittiuden vuosipäivänä.

Noh, miltä susta itsestä tuntuu?

Liioittelun maku siulla on Tuomo housuissas. Kyllä kansa tietää!

Ei kai nyt sentään koko kansa?

Miltä tuntuu soittaa ystävien kanssa tuhansille teidän musiikista liekeissä oleville ihmisille? Vai meneekö kategoriaan: ‘Musiikki alkaa siitä mistä sanat loppuvat’?

Ihanalta.