Nythän se flunssa sitten nappas. Kurkku kipeä, huulessa herpes ja helvetin kylmä vaikka sisämittari näyttää +20. Viimeinen täysi päivä metsän siimeksessä näyttää menevän tässä takan vieressä istuen, modernia takkaa tuijottaen. Nyt sieltä tulee Kämppä myyntiin ja pian Dr. Phil. Tämä se on järkevä tapa viettää kaunista päivää.

Huomenna luovutan mökin. Harmin paikka, mutta toisaalta ajatus kotisohvalla köllöttelystä tuntuu nyt hyvältä. Jos päivää joutuu joka tapauksessa viettämään makuuasennossa tv:tä tuijottaen, niin se on kyllä yks ja sama mitä ikkunasta näkyy. Sisävessa ja suihku nousevat tässä tilanteessa arvoon arvaamattomaan.

Lauantaina olisi fantasialätkäliigamme illanvietto. Nyt on pakko vetää särkylääkettä ja yrittää saada itsensä kuntoon pian, sillä jokavuotinen tapaamisemme on sen verran mukava tapaus, että en jätä sitä kyllä väliin ellen ole kuolemankielissä. Tarkoituksena olisi höntsäillä kaukalossa, saunoa, katsoa illan otteluita, pelata NHL09:ää ja vaihtaa uskomattomat määrät mukamas asiantuntevia lauseita jääkiekosta. Tämä kuulostaa useimmista teistä varmasti keskenkasvuiselta touhulta, mutta voin vakuuttaa että sitä se on!

Onneksi miul on nuudeleita mukana, sillä nyt ei millään jaksa alkaa rakentaa itselleen mitään gourmet -annosta. Ruuanlaittoon siis. Viestittelen huomenna vielä viimeisen kerran täältä mökiltä, ja sitten siirrymekin jatkamaan levyntyöstöä siisteihin sisätiloihin. Tai siis, ei ne nyt niin siistit ne meidän treenitilat ole, mutta sisätilat kumminkin.