kuinka monta kysymystä tänne tulee päivässä? montako kävijää sivuilla päivässä noin suunnilleen? kysymyssivuhan on suora kopio cmx:ltä? tosin tämä on turhempi palaute mitä mikään siellä sivulla. t.skyward

Muutama, en tiä viälä. Kopiontapainenhan tämä, hyviä ideoita – kuten uutiset, kuvat ja keikat – on kiva lainata.

Todella komee saitti. Erityisen hienona pidän värimaailmaa sekä loistavaa äänimaailmaa. Timo Kiviluoma copywriter Grey Interactive Helsinki

On sitte niin witun hypersupermegagybermageet saitit etten oo toisii nähnyt!! Mä diggaan näitä sen verran et käyn täällä tästä lähin joka helwetin päivä tästä eteenpäin.. erityisesti nuo henkilöesittelys präjähtävät saundit iskevät tajuntaan..

Voihan Vittu ku on tosi HIENOT sivut!!! Parhaat mitä olen www;stä löytänyt tai jotain. Keep on rockin….T:MR.MOON

¤¤¤¤¤¤¤¤¤ wWOu ¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Hyvä Jawaz, Hyvä Mokoma. TTu mitkä SiWut ! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kyllä täytyy sanoa, että monttu oli auki, kun latasi nämä sivut…olen sanaton positiivisessa mielessä! Ja muutenkin, Suomi on pieni musiikkimaa, minusta olette suorastaan kaivattu bändi! Sanoitukset ovat surullisen kauniita. Kiitos, että ilmestyitte jostain musiikkia janoavaan tajuntaani!

Kiitos kaikille näille ja muille vastaavanlaista palautetta lähettäneille. Olemme otetut. Lisääkin otetaan toki mieluusti vastaan, mutta vastedes sivulla julkaistavaksi päätyvät ensisijaisesti kommentit, jotka kiinnostaisivat muitakin kuin sivujen tekijöitä. No, viimeinen oli huomannut itse asiankin, mikä lämmittää erityisesti.