Muutama asia on jäänyt vaivaamaan… Miksi vaikenette Markon väkivaltaisesta skinhead-menneisyydestä? Pitääkö paikkaansa, että Kuisma on Scientologi ylipappi ja onko miehen biseksuaalisuudella mitään tekemistä em.ongelman kanssa? Ovatko Hessun viikset pirun riivaamat vai miksi niitä ei voi ajaa pois? Miksi Raikolla on niin iso hauis mutta niin pieni virtsarakko? Syökö Raikko todellakin rauhoittavia? Onko totta, että Tuomon penis on 25cm pitkä? Kuka voittaa Stanley Cupin?.. MM?.. NHL99? Kuka nämä kysymykset lähetti?

Suomessa on niin hiton vähän puolimetrisellä tukkakuontalolla varustettuja skinheadeja, että siitä on paras vaieta. Kuisman scientologi-ylipappeus on ennemminkin vaikuttanut miehen biseksuaalisuuteen kuin toisinpäin. Hessun viikset ovat mustaksi värjättyä kobolttia. Raikolla on kaksi virtsarakkoa ja sijaitsevat hauiksissa. Raikko elää loisena rauhoittavien lääkkeiden keskuksessa. Ei ole totta, että Tuomon penis on 25 cm pitkä, kyse oli tuumista. Saipa voittaa Stanley Cupin, MM:n ja European Dream leaguen. Nämät kysymykset, kuten kaiken muunkin palautteen, lähetti Äiti.

moi mrko.miksi mokomalla ei ole satanismia ja saatananpalvontaa käsitteleviä sanoituksia? huhuahan liikkuu,että olisit satanisti…toi hornan linkki oli asiaa,tunnetko muuten niitä hornan tyyppejä?ne on kuulemma aika vitun sekasi… onx se gorthaur (rummut) oikeesti tappanu jonkun tyypin?oon kuullu huhua…no,hyvät jatkot, hail sathanas!!!

Huhuhan liikkui, että olisin skinheadi? Hornan tyypit on mielikuvitusolentoja joita ei oikeasti ole olemassa, joten enhän voi heitä tuntea. Mutta on ne vitun sekaste. Rummut (gorthaur) haavoitti zeitzemää, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Kuisma! Sä oot niin ihana! Oi!

Parhaat sivut koko maailma huomioiden!!!!!

Kiitos äiti.

Hiihtäkää! Paskat kotisivut, paska bändi, hölmöt tyypit, voisitte opetella soittamaan ja Kuisma vois ajaa sen parran tyngän pois. T: T. the Velho V.

Lopeta jo äiti!

Olisi aika huimaa, jos järkkäytyisitte kesällä jollekin samalle festivaalille esiintymään kuin Pokaali ja Kotiteollisuus. Sitähän ei voisi millään jättää väliin. Ei millään.

Voi, se olisi hienoa, ainakin meistä. Toivotaan, jotta asiat loksahtaisivat kerrankin kohdalleen.

Teidän Kasvan kipale on helvetin hyvä!!!! Hyvä poijjaat jatkakaa samaan tapaan!

Hurraa nää on sairaan hienot sivut! En oo vielä näin siistei nähnykkään. kiitos… mystisyys lisää arvostusta… Noora

Mikä ihmeen myskisyys?

Mokoma on pirullisen hyvä, niinkuin nämä Lappeenrannan pari muutakin (PP, kotiteollisuus) bändiä.

Valu on helevetin loistava. Eikä siitä se enempää.

Mitä mieltä olette Naton pommituksista?

Kolme viikkoo takaperin oli ilta-sanomissa kysytty tavallisilta kaduntallaajilta samaa. Erään miehen kommentti oli, että “sinänsä hyvä että siellä tapetaan niitä albaaneja”. Vastaus jättää sanattomaksi.

Vieläx ootte soitellu? Jos ootte, niin monen aikaan yleensä T:ykstyyppiklo7

Koko maailmalle tehtäköön selväksi, että kysyjä on joko Pasi Vuorela, Janne Hynynen tai Roope Laasonen. Että näin.