No hemmetti! Minähän tuossa eilen illalla lensin ihan jonnekin, kun menetin tanssitaitonikin kun astuitte lavalle ja heititte keikkaa Vanhan Fuck Aids tapahtumassa! Siis tehän olette aivan loistavia! Ja teitä pitää pian nähdä uudelleen. Onko kenties festarikeikkoja tiedossa? Toivottavasti olen jo sitten löytänyt vähäisen tanssitaitoni kun uudelleen saavun teitä katsomaan… *hihittilee riehumiset mielessään* Lammaanuin täysin ja tuijotin pää kenossa lavan suuntaan ja WAU! Argh, pakko nyt mennä tai sekoan! by: Heidi*the freak*

Kuten varmaan huomasit hallitsemattomasta heilumisestamme, ei tanssitaidolla ja Mokomalla tarvitse olla tekemistä toistensa kanssa.

Mokomalle noobeli! Soitatteko pOpedaa keikalla jos yleisö pyytää. T:Nyt tai ei koskaan tai ei silloinkaan

Ei silloinkaan.

LOISTAVAA JUGURTTIMIES!!!!!!

Mitä vittua, mutta kiitos kumminkin.

NO ONHAN SE HYVÄ, ETTÄ EDES ILOSAARESSA ON MOKOMA JA KOTITEOLLISUUS SAMANA PÄIVÄNÄ, VIELÄ KUN SAATAS POKAALI… TUOKAA VASAROITA.

Niskalaukaus on myös hieno yhtye.

Joo, Lista-ohjelmassa näkyi sitten mokomaa kuusi sekunttia ja Hynylandiastakotoisin olevan miehen kalju pää näkyi melkein yhtä kauan.

Sehän selittää kaiken.

Moro pojat! Olette niin ihania, että aattelin kysästä onko kukaan teistäsinkku??? Missä te hengailette yleensä vapaa-aikana? Kyselee yksi toiveikas…

Olet ymmärtänyt väärin, sinkkuja ovat Kasvan ja Perspektiivi. Vapaa-aikana hengailemme Mokoman treeneissä ja keikoilla.

Tämän JKL:n keikan perusteella haluaisin kysyä, että eikö Motorhead ja Peer Gunt testannut jo tota kovaa soittamista. No onhan ne myynyt pari lättyä, mutta kenen munaa se kasvattaa kun jengi lähtee vittuun sen takia että joku tuuppaa snadissa nakkiputkassa viiden kilon PA:lla korvatulpat päässä. EIX NYT AINAKIN OMA ROKKI PITÄIS KESTÄÄ ILMAN PELTOREITA KUN MUILLA TULEE VERI JA VITUTTAA…

Itse en henkilökohtaisesti ole käynyt rokkikeikalla aikoihin ilman tulppia. Jyväskylässä volume ilmeisesti hipoi kipurajoja, mikä ei tietysti ole miellyttävää. Miksi näin? Heavya soitetaan lujaa. Heavyrumpalit takovat kannuja suunnilleen ihan täysiä tilasta riippumatta, mihin kitaroilla täytyy vastata, jotta kuulee mitä soittaa. Jotta saundi ei olisi paska, täytyy pa -volume nostaa backlinen yli. Luolamies on pieni paikka ja seinät kiveä, mikä tekee saundista entistä repivämmän. Mitä asialle voi tehdä? Rajoittaa keikkailu isoihin saleihin = ei keikkoja. Korvatulpat korviin myös yleisölle = toimii. Naurettavaa? On toki.

Markolle henkilökohtaisia terveisiä lähettää Maija ja Mikko Lempäälästä, vaikuttavat sivut teillä, Pätkälle ja Hessulle moit myöskin.