ote päiväkirjasta : “Parempi vain keskittyä Kuningas Olueen, tuumasimme yhteen ääneen, ja perehdyimme vain ja ainoastaan alkoholijuomien maailmaan.” Mikäli olen oikein käsittänyt, yhtyeen nokkamies ei ilmeisesti käytä kuitenkaan alkomahoolia, vai olenko kuulut vääriä huhuja? T : Rante

Kiitokseksi tarkkaavaisuudestasi saat palkinnoksi irtopisteitä. Kuten kuittaus kyseisen päiväkirjahöpinän perässä kertoo, kyse on Kuisman hengentuotteesta. Kuismahan ei TODELLAKAAN ole absolutisti kuten Johtajamme Marko. Tarinan viinoitteluun osallistuivat siis Kiasma ja Osmos Cosmos Tangot.

Sputtaaks teidit paljo ? T : Kundi Tsadista

Koskinen?

Mikä piru siinä oikein on kun PP:n, Kotiteollisuuden ja Mokoman keikoilla joutuu aina hirveeseen känniin?

Mehän emme ainakaan edistä päihteidenkäytön asiaa. Paitsi ehkä Kuisma. Ja Pätkä. No, varmaan Tuomokin.

Mitä hittoa, ei minulla ole mitään kysyttävää… Hö. Mokoma on iiihaan kiva, hähhää. Keikkoja odotellaan.

Valu on erittäin hyvä levy. Piste.

imekää k…

Hyvin puhuttu

Mix Mix?

Koska.

Mikä on väärinpäin-leikki?

Väärinpäin-leikki on eräiden rockarineropattien harrastama hotellin siivoojan kiusausleikki, jossa huoneen irtaimisto käännetään ylösalaisin. Nokkelaa, eikö?

Miksi kompostissa ei ole valoja?

Oletkos ukko hullu?

ei kai se kuisma vaan vielä parane että se kaunis,laiha, rikas,seksikäs kitaristituuraaja pätkä saisi soittaa lisää kun se on niin sairaan hyvä jätkä!

Nuo adjektiivit eivät ensimmäisenä tulleet mieleen, kun seurasi alastoman luonnonlapsen Pätkän kirmaamista nelostien pientareella paluumatkalla Pudasjärveltä.