Raumalla odotti maineensa veroisen pitopalvelun lisäksi leppoisa, joskin hevarimakuun turhan sofistikoitunut juhannusjuhla meren rannalla. Otimme illasta hillitysti ilon irti CMX:ää kuunnellen, virvokkeita siemaillen ja keskittyen seuraavan päivän koitokseen. Asetelma juhannuspäivän keikkaa silmällä pitäen oli mielenkiintoinen: olimmehan esiintyjistä ainut alle 15000 levyä myynyt yhtye, eikä k-18 festariyleisökään tosiaan heavykansalta vaikuttanut. Astuimme lavalle YUP:n heitettyä järjettömän tiukan setin, mistä kiitos. Keikkamme aikana lavan eteen kerääntyi jälleen pieni, mutta sitäkin äännekkäämpi ryhmä rähinähenkisiä. Soitto sujui ja fiilis oli hyvä, vaikkakin mieleen hiipi ajatus, että oltiinkohan taas ihan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Alavireinen kitaraseinä ja paikoin vihaista Aku Ankkaa muistuttava laulu ei ehkä kuitenkaan ollut Rauman porukan juttu. Mutta hauskaahan siellä oli.