Aijotteko pläjäyttää jotain Ilosaareen liittyvää? Olisi kenties parempi idea luetella tulevia, kuin menneitä keikkoja, vai eikö niitä ole?? Levynne muuten on kerrassaan mainio. Ilosaaren keikka oli hyvä, mutta en tuntenut muute kuin Kasvan biisin. Sama ongelma varmsti vaivasi muutakin yleisöä, koska meno oli vasta loppukeikasta kohatalainen. Käsittääkseni PA:sta ei tullut juurikaan muuta kuin laulanta, joten siinä edessä niistä ei selvää saanut. Menkää vittu keikalle vittu!! Tahtoo RÄYHÄTÄ!!

Tarinaa on tulossa kaikista yhtään mielenkiintoisemmista keikkareissuista, kunhan kesästä päästään ja monitorin tuijotuksen myös vapaa-ajalla kestää. Tulevat kaksi keikkaa on lueteltu Ajankohta -sivulla. PA:sta piti tulla muutakin, mutta sen sijoittelu ei palvellut lavan eteen kerääntyneitä, vaan teltan takaosan jengiä. Sääli. Muut esitetyt kappaleet löytyvät Valu -pitkäsoitolta. Saa ostaa. Mentäs vittu keikalle vittu, kun joku ottais. Valista paikallista järjestäjää.

Julumaa menoa Ilosaaressa, ei jättänyt Mokoman keikka paljon toivomisen varaa. Lauluääntä olis tosin kiva joskus kuulla livenäkin kun sanatkin on kerta hyvät. (Olen kait jäävi aukomaan päätäni tästä aiheesta tosin kun oli ne tulpat vaikkuaukoissa lieventämässä mahd. kiputiloja.) Lisää keikkaa ja pk-seudulle perkele ettei tarvitse kaikkia lomarahoja tärvätä provinsissa häröilemiseen -hrandi

Teltta on ongelmallinen äänentoiston kannalta. Keikoista kannattaa kovistella Rocktopsia. Mehän häröillään missä vaan milloin vaan.

Miksi Markolta hävisi ilosaaressa laulun sanat päästään? Miksi siitä piti hermostua? Ei kai se nyt niin vakavaa ole? MITÄH?

Ulkoavaruuden asukit varastavat ideoita päästäni. Harmi ettei kontakti katso paikkaa, ei aikaa, mutta miksi juuri lavashown aikana? Tämä on huutava vääryys! -marko-

Tulkaa meille keikalle! Pellonreunantie 13 05800 Hyvinkää. Jooko?

Tarjous, josta ei voi kieltäytyä!

Minäkin hain korvauksia Jariräsänen-jupakassa henkisestä kärsimyksestä, jota koin, kun kuulin dopingia käytetyn. En saanut ja nyt päätin valittaa korkeampaan oikeusasteeseen, lappeenrantalaisille rok-ihmisille. Mikä mättää?

Mättähältä mättähälle käyt, ja pikkujalka pilkahtaa… Mene lääkäriin.

Piruvie. Mikä tuossa Hynysessä on niin outoa, että se jaksaa kiusata teittiä NIIN paljon? Onko se sekaisin?

Bändissämme soittaa ja esiintyy (in alphabhetical order) AaltoAnnalaKärkkäinenSaikkonenTörönen. Kuka vitun Hynynen?

Sulla on Make lahjakkuutta. Ostin eilen “Kasvan”-sinkun. Ahkerasti on soinut. Ei vaan tahdo teidän “Perspektiivi”-sinkkua eikä “Valua” löytyä(Oulusta siis)..tulkaahan tänne keikalle. Soitatko sinä sen lead-kitaran Kotiteollisuuden “Saattoväki”-biisissä. Mitä Hynynen on sovittanut biiseissä ja minkä tai mitä kohtia hän on kirjoittanut “Kauas aivot karkaavat”-biisissä? Mitäs pidät Maj Karman Kauniista Kuvista?

Kiitos, koskaan ei saa kehuja liikaa. Olin aikoinaan ohimenevän hetken Kotiteollisuudessa ja mukana sovittamassa kappaleita, joista suurin osa on julkaistu Aamen-levyllä. Saattoväki on saman ajan tuote, en siis soittanut kyseisessä biisissä. Kauas aivot karkaavat-kappaleessa Janne Hynynen (ei isoveljensä Jouni) on soittanut a-osan rumpukompin, joka on ollut alkukipinänä biisiin. Pidän MKKK-orkesterista. Kaakao-levyn ohella ei viime aikoina ole julkaistu kuin yksi hyvä kotimainen platta, eli Trio Niskalaukauksen Lopunajan merkit. Kaikille tiedoksi: Käy kovistelemassa levykauppiastasi ja vaadi Valua. Katso myös tavarataloista, olemmehan monikansallisella riistofirmalla. -marko-

No morjens! Vai että Top-5 :sia…hmm no mites vaikka TOP-5 Kulinaristiset tottumukset eli siis ruoat? Tämähän sinänsä ole rock-aiheinen kysymys mutta vitut siitä. T : Henri A K K

En syö, elän hengestä. -marko-

Suosittelen: www.oddworld.com

Lappeenranta on perseestä.

Vähän pakko kun sieltä päin tuulee.

Nyt SHAMOS ja MOKOMA samalle keikalle. Asiallista menoa Lappeenrannasta. t: Sahdin Kundi

Mehä soitetaan vaikka Vera Teleniuksen kanssa jos hinnasta sovitaan.

Muutakaan voi sanoo ku että perkele,hienoa,ja Ilosaaressa vitusti desibelejä,vai mitä?