PALJON ONNEA MARKOLLE!!! Toivoo: Kotiteollisuus

Erittäin komeet sivut teillä, Mokoma. t: Airut, Jyväskylä, toinen suomenkielinen pätkepänti. airut@iobox.fi

Kyllä harmittaa! Mokoma on perkeleen kova bändi, nää sivut on ihan uskomattoman hienot ja kaikkee mutta kaiketi johtuu sitten perseelleen menneestä markkinoinnista tai levy-yhtiön muusta typerästä kikkailusta ettei teitä oo näkyny medioissa paljon paskaakaan! TEHKÄÄ JOTAIN! T: Panda, Laamanninkatu 3 d 16 08200 Lohja

Kiitos Panda, eihän meissä voi mitään vikaa olla. Näkyvyys saattoi jäädä vähän nihkeäksi, mutta eihän meillä mihinkään ole hoppu. Tuleva levy tulee olemaan entistä ehompi.

olettekote kaikki kuolleet? saadaanko uusi päivitys ennen joulua vai täytyykö tuupata sinapit naamaan pahoilla mielin?

Hei, päivittäkää sivujanne mokomat. Tai tehkää keikkoja. Tai tulee lisää määräyksiä.

Okei, okei… Kokeiltiin vaan, että kiinnostaako tämä todella ketään. No, muutamaa tuntuisi kiinnostavan. No ei, otan syyn niskoilleni. Vastaan pääasiassa tiedon siirtämisestä. Kun muutin Manseen, meni yhteydet vähäksi aikaa pimeäksi. Nyt ollaan taas kanavalla. -Tuomo

onpa huono nimi bandilla! miksi lappeenrantalaisilla orkestereilla on niin jumalattoman idioottimaiset nimet..toisaalta musiikkikin tuntuu olevan pelkkaa cmxismoalankovittu4baritonia-skeidaa, jota ei erkkikaan voi vilpittomasti diggailla.SIIS OIKEASTI! entapa naiden angstipellehomojen ulkonako..jattaa hivenen tovomisen varaa, eiko? ainut koko skeneen liittyva positiivinen seikka on se etta Valkoinen Kaapio sentaan tajusi lopettaa ( -ttu se oli maailman huonoin yhtye..) ennen kuin suuri (heh,heh) suosio “paasi yllattamaan”. kaiken kaikkiaan toivoisin niin MOCOMAN kuin KASITEOLLISUUDEN, PRONSSISEN KAAPION kuin sen yhden taiderok-bandin, jonka nimea en edes muista, seuraavan VALTAVAN KARHUN esimerkkia ja lopettavan jo tanaan, vittu. t: yksi MONIEN puolesta

Ari, tämäkö se on?

Teillä on paremmat sivut ku mulla… http://come.to/cooldeath

Sullapa oli sisältö, hienot sivut!

Valu tulvii stereoista vuorokaudenajasta riippumatta ja murtaa äänivallit, jollain kumman tavalla se sulattaa jään päästä ja jalostaa angstista addiktion. Olisiko kornia kiittää? nimimerkki häätöuhka

Ehkä vähän.