Nämä webbisivut on ihan paskat! Hitaat ja epäselkeät. Vähän kuin ajaisi tosi hienonnäköisellä mopolla mistä kuitenkin puuttuu taustapeilit ja millä ei pääse kuin 10km tunnissa. Sehän on TURVALLISUUSRISKI! Jollakin ei välttämättä ole 1000MHZ konetta ja hypervalokaapelijohtoja jotka jaksaa tälläsia sivuja kunnolla pyörittämään. Ja miksei saatavilla ole MP3 versioita biiseistä?!?”! saatana, kun mun kone ei saa noita vitun RA -formaatteja toimimaan!!

Oletko kokeillut seurata sisäänheittosivulta sitä riisuttu versio -linkkiä? Kyseinen versio on Flash-vapaa, eli hivenen kevyempi ja modeemikäyttäjäystävllisempi. Webbisivuja suunniteltaessahan täytyy tehdä heti alkuun kova valinta: tehdäkö sivuista pääasiassa tekstipohjaiset, kaikilla hilavitkuttimilla selailtavat, mutta visuaalisesti askeettisemmat vai käyttää uusinta ja raskainta tekniikkaa ja hyvällä säkällä erottua massasta. Päädyimme ankaran pohdinnan jälkeen jälkimmäiseen, joskin em. rinnakkaisella kevyemmällä versiolla varustettuna. Mp3-versioita ei lainsäädännöllisten monimutkaisuuksien takia voitu käyttää, harmi. Tyytyminen on Real Audioon. Tai levykauppaan.

Asun Kiinassa ja KASVAN, jos en sielullisesti niin ainakin kuplan otsassa myota. Sita vaan etta valu on mukava levy, kuuntelen sita koti-ikavaan, silla SIITA TULEE MIELEEN SUOMEN LUONTO.

Ja nyt runo:

En ole ennen riimeja rustaillut
En ole ennen hevia kuunnellut
Ei ole ennen metalli raapaissut
Ei ole ennen kotimainen uponnut
Mut mokoma on sugee
sen riimit laulun pukee
raime poljentoa tukee
ja mielentilat lukee
jee, helmee…

eli ankeat humppaterveiset taalta itasuomeakin idemmasta.

Marko vastaa: Jos saat helpotusta avullamme koti-ikävään, niin se on mitä hienoin kunnia! Kumarran.

Kuulin että teiltä on tulossa live levy ja hajoatte sen jälkeen. Pitäneekö paikkansa? Samaisen huhun mukaan Annalan Markolle on tarjottu kitaristin paikkaa Jamiroquai-nimisessä black metal yhtyessä?? Että tällaista puhutaan Joensuussa. Terveiset Juicelle

Tämä on niin älykäs kysymys että vastaan portugaliksi; Tu és convidado comer defecado, nossa colocação certamente. trazer seu amigo contigo.

Näison! Kuvakollaasi -99 on vallan mainio, mutta väistämättä mieliin hiipii muuan kysymys: mahdatteko olla ihan heteroita, sillä kuvissanne ei liiemmin naiset hillu. Toisaalta…

Olihan siellä naisia. Naiset oli vaan erehdyttävästi miesten näköisiä. Ja rumia!

Millonka sopii odotella teiltä uutta levyä? PP:n levyäkin on odoteltu, aina vaan viivästyy, on se ihmeellistä. Tässähän voi pian hermostua, halvattu soikoon. Onneksi aurinko jo lämmittää (pyh).

Syksyllä olisi vissiit kait tarkoitus rynnätä studioon. Tulisko tuo pihalle sitten keväällä. Sinkkua tms. lienee odotettavissa aiemmin.