Ensimmäisen pitkäsoittonne markkinointifragmentiksi valittu Kasvan herättää ihmetystä dramaturgiallaan, koska kappaleen päähenkilö on jo ennen uhoamaansa, pian koittavaa metamorfoosia kuvaillut itsensä “jättiläiseksi”. Kappaleen päähenkilö ei siis kärsi esm. Stephen Morrisseyn pop-runouden henkilögalleriaa vaivaavasta epidemiasta, pöytälaatikkoelämisestä. Päähenkilön tuleva metamorfoosi ei näytä myöskään päätyvän tieteiskirjalliseen ratkaisuun tai klassisiin runouden metamorfooseihin. Kasvan huokuu symboliikastaan huolimatta mystistä realismia. Onko numeraalien luettelemisella sittenkin yhteys esoteeriseen soidinlauluun vastakkaiselle sukupuolelle, kenties vihje päähenkilön falloksen koosta? Aikooko päähenkilö kasvattaa miehistä komeuttaan epäbiologisin keinoin tuossa eteläisen Suomenlahden Hansa-kaupungissa? Onko Mokoma de facto vain Marko Annalan ponnahduslauta liha-ja estetiikkaelokuvamarkkinoille Henry “The Great” Saaren manttelinperijäksi? Siis Marko ” Even Great! er Than Henry” Annala? From Opel With Lamb, Rolls Royce Bastards

Markolla oli hei ihan oikeesti jotain oivaltavaa sanottavaa tähän, mut en mä nyt muista et mitä se oli.

Dismillah! Siis monsieur Annala tuo Infernaaliset Nummisuutarinsa Galmanstrandin Linnoituksen Yöhön. Onko odotettavissa mitään yllätyksiä ( vrt. yhteisesiintymisiä Kotiteollisuuden kanssa, covereita, “Corleone” Hyrkäksen trampoliiniperformansseja) ? Lemmy-Kalle Taipale

Ei olla mietitty, jos vaikka jotain spontaania keksis.

Miten voitte skulaa tommosta kissannirhausmusaa? Vittu spelaisitte ees Modern Talkingin biisei tai Tommy Läntisen matskuu, ne on real musicia. Stonea veivattiin jo 15 years ago, Billy Milano ei oo enää missää good jutussa mukana, tsiigatkaa peilii lads! Onks teillä ees mitään tosi duunii ton skebaheroilun ulkopuolelta, juu kräkslats! T: Ostan itselleni hamsterin ja annan sille nimen Herra Ylppö

Tän täytyy olla taas niitä huumorikysymyksiä! Ihan varmasti!

Hei Mokomat! Olen kasaamassa tribuutti-levyä Fräntin ja Vahasen Jolon pankkivanki- tragedian muistoksi. Mm. Aerosmith ja Paula Koivuniemi ovat osoittaneet kiinnostusta tähän projektiin ja luvanneet osallistua biiseillä Submarine Of Love ja Sä Et Tarvitse Hermesetasta. Myös Neneh Cherry ja Juhani Markola ovat potentiaalisia projektin markkinointimagneetteja. Jos löytyy kiinnostusta Kansallisen Traumamme syväterapiaan musiikin kautta, ottakaa yhteyttä. Sari 040-98784543

Juu, syväterapiaa suositellaan, ehdottomasti.

Teretere teidän pitäis tehdä coveri jostain Dannyn biisistä. T:King of the Postmen

Em. Paula Koivuniemen kappale on ollut harkinnassa. Mutta Danny? Ei saatana.

Rupee menee kyl nyt vähä yli nuo tein verbaaliakrobatiat… (kysyttävää-palstalla) T: Hermo

Kuten huomaat, jengillä tuntuu olevan lähes rajattomasti asiallista kommentoitavaa/kysyttävää. Sulla oli, kiitos siitä.