Edellinen visiittimme Gloriassa jätti varsin nihkeän fiiliksen – olihan silloin kysessä gaala-tyyppinen coctail-tilaisuus. Tälläkin kertaa odotukset olivat samankaltaiset: tiistai-ilta ja soittoaika 21.30.

Jengiä lappasi sisään kuitenkin oikein jonoja muodostaen heti ysin jälkeen, ja keikan alkaessa ihmisiä oli ihan mukavasti – ainakin baarin puolella. Fiilis oli kohdallaan, kunnes kohtalo näytti jälleen voimansa: Ensimmäisen kerran jätin varakitaran matkasta ja ensimmäisen kerran katkesi kieli keikalla, vieläpä heti toisen kappaleen aikana. Skarppaillessa ja uusia soinnutuksia miettiessä kului meikäläiseltä loppusetti.

Muuten jäi keikalta mieleen Markon Tuhkimon metsästys yleisön joukosta jonkun naisparan kenkää hyväksikäyttäen sekä bändin nousujohteinen kunto. Perjantain sessiota Tavastialla malttaa tuskin odottaa.