Soitatteko te luontoheviä? T: Siili

Emme suostu kategorioitumaan, vaikka – maalta kun olemme – rakkaus luontoon ja ekologiset arvot ovat enemmän tai vähemmän pinnalla jokaisen (?) yhtyeen jäsenen ajatusmaailmassa – Markohan haaveilee muuttamisesta syvälle Karjalan korpeen. Koska kuitenkin tämä(kin) aihe on jätetty jokaisen henkilökohtaiseksi asiaksi, voidaan yhä edelleen ainoana selkeänä jäsenten yhteisenä nimittäjänä pitää rakkautta heavy metalliin. Eli määritelmäsi oli kohdallaan ilman sanaa “luonto”.

Kiitokset siitä Glorian keikasta. Olisi ollut ihan ykköstä nähdä teidät Tavastiallakin, mutta ei pysty olemaan kahdessa paikassa yhtä aikaa. Ainakaan vielä. Koriarollissa sitten rokataan vasentä kättä myöten. T: Pikkuväki

Toivotaan parasta sen Korian kanssa. Festarin ohjelmakartan perusteella on vähän hiljaista meidän suhteen. Ajasta ja paikasta ei siis ole vielä mitään käsitystä.

Joko kohta levy kauppoihin?Olen itse vannoutunut hip-hop fani,mutta kuullessani mokoman uudelta levyltä markon iskeviä sanoituksia ja loistavia sovituksia olen tullut siihen tulokseen,että kun levy tulee ulos aion se kyllä ostaa.Mielestäni levyn parhaita biisejä ovat koiruoho ja seitsemän sinetin takana plus kaikki muut vähän vähemmän hyvät.Marko tietää kyllä kuka.syksyllä nähdään

Tuttujen lähettämät viestit julkaistaan ainoastaan, jos niissä riittävästi kehutaan bändiä, sen äänitteitä tahi jäseniä, ja jos palautteen katsotaan tukevan markkinoinnillisia tavoitteita. Mutta siitähän lähdetään, että hyvä musiikki on hyvää musiikkia. Suotta niitä kategorioita tuijottelemaan.