Voi että, kysyin mielestäni ihan asiallisen kysymyksen.. no ehkä hiukan henkilökohtaisen, mut sotkette mut johonkin allaskitaristiin. Siis tähän kysymykseen ei saa teiltä tyydyttävää vastausta? 🙂 Katariina

Periaate on se, että muiden puolesta ei henkilökohtaisuuksiin mennä, mut Janne käski vastata myönteisesti aiempaan tiedusteluusi.

Kutka kitaristit ovat vaikuttaneet eniten Mokoman vinguttajiin? /lEBERKOPf/

Kuisma: R. Latvala, T.Nikki, Max Cavalera, Alx Hell

Tuomo: Ace Frehley, Jarkko Palokas, Scott Ian

Esiintyykö Nosturissa teijän lisäksi sekä KT että Viikate?

Kyllä. Spektaakkeli on odotettavissa, kertakaikkiaan.

Kuulin huhun et Mokoman seksikäs rumpalipoika ois ny sinkku. Sanokaa et se on totta! :-(I): Katariina

Kenelläköhän tutulla on taas tekemisen puutetta… 5 pisteen vihje, nimi löytyy nimimerkin keskeltä?

HA12!Oletteko kuulleet, että Tori Amos teki levyn, jossa on pelkkiä lainabiisejä. No, ei sinänsä mitään ihmeellistä, mutta yksi biiseistä on ” the untouchable” Raining Blood!!! Supereksentrinen Rumbakin osaa kerrankin sekoilla: “Levylle valittujen laulujen yhteinen tekijä on se, että ne ovat miesten tekemiä ja ne kertovat naisista.” Ironiaa vai hölmöyttä; jos totta, niin tuskin edes Veronica haluaisi olla kenenkään Slayer-hemmon kainalokäpynen. T. Fjälström.

Jännittää kuulla tuo versio. Sävellyshän on loistava ja Tori Amos ehdottomasti riittävän kyvykäs ja näkemystä omaava artisti versioimaan klassikkolevelin kappaleita. Ainut edes teoriassa toimiva lähestyminen on hakea kappaleeseen kokonaan eri näkökulma. Siksi yhdenkään metallibändin ei kannattaisi lähteä tuohon leikkiin; Rubinin tuotanto ei ole vanhentunut hitustakaan, ja kuka urpo lähtee thrash metallin tulkinnassa viivalle herrojen Lombardo ja Araya kanssa?

Ostan levynne, kun se tulee Fazerinmusiikkikerhon valikoimaan. Saan boonuspisteillä ilimaseksi.

Hinta/laatu-suhde kohdallaan, voin luvata.

Millon ilmestyy Annalan ensimmäinen runokokoelma? Ja nimeksi Parcana.

Kun Mocoma lopettaa keikkailun kolmannen kultalevyn jälkeen.