ai ootte tulos taasen turgu soittam. ny ois taas par oikke huanoo leffa nostattaa soaittogundoo.. on tää nii surkeeta tää turun murre

Siellä Turussa oli viimeksi tosiaan varsin “railakkaat” pohjanottajaiset. Taisin nähdä peräti alku- ja lopputekstit, kun nukkumatti kävi välillä kyläilemässä.

Annala on uudesti syntynyt John Lennon, ette voi väittää vastaan!

Eikä oo.

päivää… tääss tuli mieleen että a) mitenkäs on tuon paidan kanssa onkos takapainatusta ollenkaan? b) olisikohan mitenkään mahollista että pistäisitte nuo teidän kummatkin videot tänne sivuille että ne voi ladata omalla koneelle ja katsoa aina kun tuntuu että niistä haluaisi nautti ja tuohon liittyen mitenkäs olisi jos pistäisitte ne tänne myös Divx:nä kun real audio on laskee aika rankasti sitä nautinnon tasoa. eipä ihmeempiä tällä kertaa -MtS

a) Paidassa on vain edessä logo sekä spesiaalimallissa hihassa septagrammi.

b) Kyllähän se teknisesti on hyvinkin mahdollista. Ei ole vaan saanut aikaiseksi. Videon kaappaamiseen, oikeiden pakkausasetusten löytämiseen ja kaikkeen sähläämiseen menee kuitenkin aikaa ja hermoja.

Marko Annala yrittää näyttää James Hetfieldiltä.

Mit vit? Olet erehtynyt yhtyeestä, vaikka kotikaupunki onkin sama sen Hetfieldin näköisen liidaaman pumpun kanssa.

Hitto työ ootte mahtavia kitaranvinkauttajia! Miilos tulee lisää musiikkia?

Voi olla että vielä kuluvan vuoden aikana saadaan jotain ulos. Ei uskalla kuitenkaan luvata, kun asia ei ole pelkästään soittajan mielipiteestä kiinni.