Niin, ei tänne saisi Turhaan tänne tulleet – ja Reitti-kappaleiden sanoja? Eivät ainakaan ilmesty kun klikkaan singlejen kohdalta lyriikka-linkkiä. Joten mites ois..?

Kyllä se varmaan mahdollisuuksien rajoissa on. Etkö sie saa Markon räpistä selvää kuuntelemalla vai hä?

Hei. Teen kouluun juttua kotisivuistanne ja miun pitäs saaha tietää kuka nää on väsänt. Eli ken on nää väsänt? Hei Hei.

Sivuista on vastannut kaikkinensa orkesterin dynaaminen kitaristikaksikko Aalto&Saikkonen. Jos haluat tarkempaa informaatiota aiheesta, jätä ihmeessä sähköpostiosoitteesi, niin palataan asiaan.

Herra Profeetta Annala! Kuinka tämä 120 päivän kappaleiden keskinäinen tematiikka siis toimii? Yhteen liittyvät ensimmäinen ja viimeinen kappale, joissa syy/seuraus -suhde on käännetty ympäri, näin olen joskus kuullut, mutta kuinka muut kappaleet liittyvät tähän kontekstiin. Ja entä ne ensimmäinen ja viimeinen? Koiruoho on raamatussa kasvi, joka tekee vedestä juomakelvotonta, mutta se ei vielä avaa luukkua lopulliseen valaistumiseen tämän asian suhteen. Kuinka siis, oi mestari.

Vastausta hienoon kysymykseesi kärtettiin pitkään ja hartaasti, mutta valitettavasti Profeetta elää juuri nyt vaihetta, että kommunikointiin kuolevaisten kanssa hän ei kertakaikkiaan ryhdy. Kelvatkoon vastaukseksi kitaristin soolo: Koiruoho viittaa tähteen, joka Johanneksen ilmestyksessä ilmaantuu taivaalle maailmanlopun koitteessa. Pimeyden Liitto taas edustaa sitä maailmanlopun meininkiä, josta Mikko Alatalokin kerran niin innostui. Muut kappaleet kuuluvat kontekstiin käsitteekseni löyhemmin, mutta kuuluvat kuitenkin. Tai ehä mie tiiä. Tämän takia meillä ei ole kitarasooloja.

Mites tuota kun teidän levyt (molemmat) on aika lyhyitä, että eikö materiaalia synny tarpeeksi vai panostatteko muuten enemmän laatuun kuin määrään? Jääkö biisejä paljonkin yli tarpeen ikään kuin singlejen bpuoliksi tahi pöytälaatikkoon tulevaisuutta odottelemaan? Vai ettekö vain olekin laiskoja rahastajapaskoja ilman luovuutta?

Kollektiivinen mielipide taitaa olla, että cd-formaatti on tehnyt hallaa albumikokonaisuuksille. Tekijälle kaikki lapset ovat usein yhtä rakkaita, ja valitettavasti kaikki myös otetaan mieluusti levylle, kun tekniikka sen kerran mahdollistaa. Mutta jos suuri esikuvamme Slayer kykenee tiivistämään kaiken olennaisen aikaan 29.01, niin onhan meidänkin selvittävä 40 minuutilla.

Enkä oo! Marko Annala Mokoma -yhtyeestä yrittää olla Metallican laulajan näköinen.

Silloin kun kyseinen äijä edusti Markolle vielä jonkinasteista esikuvaa, James oli suurinpiirtein tämän näköinen. No ehkä siinä on jotain samaa! Olet sittenkin oikeassa!